- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.341
Bende üstteydim ama bastrmaya çalşyo nefret ediyorm aglamaaktan helak oldum.hiç anlamıyor hiççç.ben kendi cabamla denemeye çalşyorm ama olmuyo yapamıyosn diyip kendi yapmaya çalşyo.bu seferde ayrılıyoruz kafayı yicem yaBenmkide bazen yapardı hele altta ben olduğumda zaten onu yapamdm, ilk üstte başardım.
Benimki birşey kullanmıyor söylüyem bende skntı yok.sen cok uzattgn için normal bu durum diyoaynem canm eşim geriliyo yoruldum benm de gücüm sabrım tükenıyo diyo. Onu da anlıom ama bn de yoruluom karşılıklı yani. Sönme demişsinde onun için hap kullandırıom ben eşime içtikten sonra 36 saat etkili o deneme yaparken işe yarıyo o konuda sıkıntı kalmadı bi de gerilmese sabırlı olsa. Artık yapana kadar susturcam başka çare yok
Hiç mi olmadı sizin yoksa oluyoda zorlanymsnzBende üstteydim ama bastrmaya çalşyo nefret ediyorm aglamaaktan helak oldum.hiç anlamıyor hiççç.ben kendi cabamla denemeye çalşyorm ama olmuyo yapamıyosn diyip kendi yapmaya çalşyo.bu seferde ayrılıyoruz kafayı yicem ya
Bende kontrol bende olsun istiyorm ama zorlamaya çalşıyorM Mayisgelini canım sen üstte dene bende o şekilde başardım çünkü tamamen kontrol sende oluyor o şekilde ayrıca Nefes tutuyorsan olmaz vajina kasları kitlenir öyle
Bana kalırsa ucu birkere girdi.ama ona sorsan asla girmedi.umudumu kırıyor sürekli agzında bana bırak bana bırak.ona bırakcak olsam zaten vajinusmus olmazdm.ilk asamalarda kendi oarmagımı alırken bile aglıyodm ellerim titriyordu.nası bırakayım ben ona yaHiç mi olmadı sizin yoksa oluyoda zorlanymsnz
Öncelikle sakin ol ve eşini karşına alıp anlat . Anlamazsa defalarca tartışmadan güzel dille anlat. Aparat denerken üstüne oturarak yapmayı denedin mi. Sprey ve kayganlaştırıcı kullanymsnBana kalırsa ucu birkere girdi.ama ona sorsan asla girmedi.umudumu kırıyor sürekli agzında bana bırak bana bırak.ona bırakcak olsam zaten vajinusmus olmazdm.ilk asamalarda kendi oarmagımı alırken bile aglıyodm ellerim titriyordu.nası bırakayım ben ona ya
Sonkinde hazırlıksızdım.sprey sıkamadm.ama korkmadm denicem dedim ilk defa.yalnız iş ciddiye binince kuruluk oldu.hemen kayganlaştırıcı sürdüm.aparatın üzerine oturarak hiç deneyemedim.hep kendim sırtımı yaslayıp bacaklarımı açarak yapabildimÖncelikle sakin ol ve eşini karşına alıp anlat . Anlamazsa defalarca tartışmadan güzel dille anlat. Aparat denerken üstüne oturarak yapmayı denedin mi. Sprey ve kayganlaştırıcı kullanymsn
Oturarak dene birde . Ben öyle bşardım yapabilirsin herkes yapablir sıkma kendini üzme sakinleştirici şurup içiydum ben daha önce syledm glba burda eczaneden aldm doktor vermedi. Onu içince rahatldğımı gevşedğimi düşüyrdm belki faydası yoktu ama pskljk olrak rahatltyrdu beniSonkinde hazırlıksızdım.sprey sıkamadm.ama korkmadm denicem dedim ilk defa.yalnız iş ciddiye binince kuruluk oldu.hemen kayganlaştırıcı sürdüm.aparatın üzerine oturarak hiç deneyemedim.hep kendim sırtımı yaslayıp bacaklarımı açarak yapabildim
Pasiflora var evde şurup.o zaman birde üzerine oturarak denemeye çalışcam dilatörü..surupta içeyimOturarak dene birde . Ben öyle bşardım yapabilirsin herkes yapablir sıkma kendini üzme sakinleştirici şurup içiydum ben daha önce syledm glba burda eczaneden aldm doktor vermedi. Onu içince rahatldğımı gevşedğimi düşüyrdm belki faydası yoktu ama pskljk olrak rahatltyrdu beni
Önce kendni sakinleştir daha sonra yavaş yavaş otur. Önceki yorumlarımda da yazdm yavaş yavaş pes etmedenPasiflora var evde şurup.o zaman birde üzerine oturarak denemeye çalışcam dilatörü..surupta içeyim
Tamam canım denicem bu hafta hayırlı haberlerle döncem inşallah..Önce kendni sakinleştir daha sonra yavaş yavaş otur. Önceki yorumlarımda da yazdm yavaş yavaş pes etmeden
İnşallah canım benimTamam canım denicem bu hafta hayırlı haberlerle döncem inşallah..
Bir de sen alttayken tek bacağını uzat kırmadan,diğer bacağını kırarak kaldır öyle dene. Ben ilk öyle yapmıştım bana daha kolay geliyorCanım ilk denememde bende yatağın kenarına yattım bacaklarımı açtım.. Eşim ayaktaydı öyle yanaştı ve denedik oldu.. Hem eşin hem sen rahat edersin belki öyle deneyin bir de
Doktor kontrolüyle aşmış olsamda eşlide asla cesaretim Yoktu doktorum hiç gerek Yok desende ben ilk 6 ilişkimde sprey kullandım his değil baskı vardı heyecan panik yine vardı ilk çok kolay olmasada başarmıştım gittikçe bi öncekinden daha rahat olmaya başladı yani hiç olmadı sprey deneTamam canım denicem bu hafta hayırlı haberlerle döncem inşallah..
Dgru biraz daha güven verirDoktor kontrolüyle aşmış olsamda eşlide asla cesaretim Yoktu doktorum hiç gerek Yok desende ben ilk 6 ilişkimde sprey kullandım his değil baskı vardı heyecan panik yine vardı ilk çok kolay olmasada başarmıştım gittikçe bi öncekinden daha rahat olmaya başladı yani hiç olmadı sprey dene
Benim de eşim aynısını yapıyordu,Bende üstteydim ama bastrmaya çalşyo nefret ediyorm aglamaaktan helak oldum.hiç anlamıyor hiççç.ben kendi cabamla denemeye çalşyorm ama olmuyo yapamıyosn diyip kendi yapmaya çalşyo.bu seferde ayrılıyoruz kafayı yicem ya
Canım herkesin durumu farklı kontrolün sende olmasını istemeni çok iyi anlıyorum.Ben de öyleydim eşim de yıpranmasına rağmen kontrolü bana bırakmıştı ama işin gerçeği, şöyle bir baktığımda olaylar kendi kontrolümdeyken hiçbir şey yapmaya cesaret edemiyordum bir arpa boyu yol alamamıştık açıkçası ilişkimiz gün geçtikçe zora girmeye başlamıştı.Dur sen bana bırak diyordum eşime sürekli ama ucunu bile ittirmesine izin veremiyordum titriyordum.En son bir gün kontrolü ona bırakmaya karar verdim sadece şöyle söyledim; Bir de senin yöntemini deneyelim söz veriyorum kaçırmayacağım kendimi sadece sabır ve şefkat göstererek beni yönlendir ve çok kötü olursam zorlamayacağından emin olayım.Eşim söz veriyorum seni daha fazla ürkütecek bir şey yapmam dedi ve denedik.Yaptğımız konuşmanın neticesinde fiziksel kontrolü ona bırakmış olsam da zihinsel olarak kontrolün bende olduğunu bilmek beni rahatlatıyordu eşime güven duydum karşımdaki yabancı bir erkek değildi neticede.Biraz titredim başta acı hissettim o bastırdı ben kalçamı oynatıp kaçmaya çalıştım refleks olarak.Eşim durayım mı devam edeyim mi dedi ben de bunun refleks olduğunun farkındayım başarmak istiyorum devam et dedim.Çünkü artık başaramamaktan o kadar sıkılmıştım ki acı filan umurum değildi.Neyse eşim devam etti ve baş kısmı girmişti bile acı duymama rağmen ilerlemesini söyledim o da o sırada rahatlamam için beni yönlendirdi.Kasma kendini kasarsan acın artacak,bacaklarını kapatma,gözlerme bak diyerek bir yandan yüzümü severek yatıştırdı beni öyle öyle yarısını almıştım ilkinde eşim daha fazla zorlamak istemedi ben de istemedim ve o gün o kadarla bıraktık.Sonraki günler aynı şekilde devam ederek normal bir biçimde ilişki yaşamaya başlamıştık.Yani diyeceğim o ki bazen kontrolün birazını eşinize vermek işinizi kolaylaştırabilir.Mutlaka hislernizi korkularınızı ve ne istediğinizi açıkça eşinizle konuşun paylaşın.İletşim çok önemli.Eşinizle el birliği yaparsanız çok kolay yenersiniz bunu emin olun.Kendisine onu tam olarak neyin kızdırdığını sorun.Ona fiziksel kontrolü verdiğinizde dayanamayacağınız bir acı veya aşırı panik durumuna girerseniz duracağından emin olmak istediğinizi söyleyebilirsiniz belki de.Bunun güvensizlikten değil tamamen rahatsızlığın yarattığı bir psikolojiden kaynaklandığını ve şefkatle yaklaşırsa size birlikte aşabileceğinizi söyleyebilirsiniz.Ben kendi kontrolümde kendim bir şeyler yapmaya çalışırken yalnız hissediyordum kendimi ama ne zaman eşimi bu sürece dahil ettim o zaman daha cesur ve güçlü hissettim kendimi.Bir takım gibiydik ve vajinismusu yenmek çok kolaydı bizim için öyle düşünüyordum.Ve gerçekten düşündüğüm gibi de oldu.Umarım en kısa sürede atlatırsınız.Sevgiler.Bende üstteydim ama bastrmaya çalşyo nefret ediyorm aglamaaktan helak oldum.hiç anlamıyor hiççç.ben kendi cabamla denemeye çalşyorm ama olmuyo yapamıyosn diyip kendi yapmaya çalşyo.bu seferde ayrılıyoruz kafayı yicem ya
Sizin adınuza çok sevindim. Eşiniz dinliyormuş ama sizi. Ben dinletemıom mesela adam duymuyo o an sankş beni ittikçe itio. Bu defa ben güvensizleşiom eşime karşı pat küt gitmeye çalişio kendimi dsha çok kasıom daha çok acıyo canım normalde olması gerekn doğal olan sizinki. Ama bizler anlatamıoz galiba eşimize aparat çalişirken eşim yapıo aliştrmalarımı benim 4 ü hatta ben yapamıom eşime yaptrıom güzel güzel dinlio ama ilişkş anıCanım herkesin durumu farklı kontrolün sende olmasını istemeni çok iyi anlıyorum.Ben de öyleydim eşim de yıpranmasına rağmen kontrolü bana bırakmıştı ama işin gerçeği, şöyle bir baktığımda olaylar kendi kontrolümdeyken hiçbir şey yapmaya cesaret edemiyordum bir arpa boyu yol alamamıştık açıkçası ilişkimiz gün geçtikçe zora girmeye başlamıştı.Dur sen bana bırak diyordum eşime sürekli ama ucunu bile ittirmesine izin veremiyordum titriyordum.En son bir gün kontrolü ona bırakmaya karar verdim sadece şöyle söyledim; Bir de senin yöntemini deneyelim söz veriyorum kaçırmayacağım kendimi sadece sabır ve şefkat göstererek beni yönlendir ve çok kötü olursam zorlamayacağından emin olayım.Eşim söz veriyorum seni daha fazla ürkütecek bir şey yapmam dedi ve denedik.Yaptğımız konuşmanın neticesinde fiziksel kontrolü ona bırakmış olsam da zihinsel olarak kontrolün bende olduğunu bilmek beni rahatlatıyordu eşime güven duydum karşımdaki yabancı bir erkek değildi neticede.Biraz titredim başta acı hissettim o bastırdı ben kalçamı oynatıp kaçmaya çalıştım refleks olarak.Eşim durayım mı devam edeyim mi dedi ben de bunun refleks olduğunun farkındayım başarmak istiyorum devam et dedim.Çünkü artık başaramamaktan o kadar sıkılmıştım ki acı filan umurum değildi.Neyse eşim devam etti ve baş kısmı girmişti bile acı duymama rağmen ilerlemesini söyledim o da o sırada rahatlamam için beni yönlendirdi.Kasma kendini kasarsan acın artacak,bacaklarını kapatma,gözlerme bak diyerek bir yandan yüzümü severek yatıştırdı beni öyle öyle yarısını almıştım ilkinde eşim daha fazla zorlamak istemedi ben de istemedim ve o gün o kadarla bıraktık.Sonraki günler aynı şekilde devam ederek normal bir biçimde ilişki yaşamaya başlamıştık.Yani diyeceğim o ki bazen kontrolün birazını eşinize vermek işinizi kolaylaştırabilir.Mutlaka hislernizi korkularınızı ve ne istediğinizi açıkça eşinizle konuşun paylaşın.İletşim çok önemli.Eşinizle el birliği yaparsanız çok kolay yenersiniz bunu emin olun.Kendisine onu tam olarak neyin kızdırdığını sorun.Ona fiziksel kontrolü verdiğinizde dayanamayacağınız bir acı veya aşırı panik durumuna girerseniz duracağından emin olmak istediğinizi söyleyebilirsiniz belki de.Bunun güvensizlikten değil tamamen rahatsızlığın yarattığı bir psikolojiden kaynaklandığını ve şefkatle yaklaşırsa size birlikte aşabileceğinizi söyleyebilirsiniz.Ben kendi kontrolümde kendim bir şeyler yapmaya çalışırken yalnız hissediyordum kendimi ama ne zaman eşimi bu sürece dahil ettim o zaman daha cesur ve güçlü hissettim kendimi.Bir takım gibiydik ve vajinismusu yenmek çok kolaydı bizim için öyle düşünüyordum.Ve gerçekten düşündüğüm gibi de oldu.Umarım en kısa sürede atlatırsınız.Sevgiler.
Canım herkesin psikolojisi farklı etkileniyor.Eşini karşına al konuş bence iyi bi zamanınızda böyle böyle de.Ama o ilişki sırasında dur demek erkeğin gerçekten konsantrasyonunu çok bozuyor dur yapma acıyor denince ereksiyon da kalmıyor hak vermek lazım.Biz yapmadan evvel eşimle konuştuğumuzda eşim de tam o esnada aşırı zorlanmadığım sürece ona dur yapma çekil demememi tembihlemişti bana biz de çok yaşadık o durumları.Kendimi sana tecavüz eder gibi hissediyorum sen öyle yapınca ereksiyon da istek de kalmıyor diye bana çok kereler çıkışmıştı.Ben de baktım durum kötüye gidiyor anlattığım gibi aldım karşıma konuştum anlaştık o rahatsız olduğu şeyleri dile getirdi ben getirdim ve daha sonra deneme yaptık başarılı olduk.Dediğim gibi her yönden açık iletişim çok çok önemli.İlk girmeye çalışırken zaten darlık olduğundan adam mücadele veriyor bir de biz dur çekil dur deyince adam kendini kötü hissediyor.O sebepten sakin olmakta fayda var.Acı olacak maalesef ama sonra bitecek emin ol.Eşinle anahtar kelime olarak başka bir şey seçebilirsin zorlandığında mesela baktın canın aşırı yanıyor eşine çok kasıldım biraz bekleyelim de nefes al devam edin.Bunları önceden konuşun onun sinirlenmesinin veya sen dur deyince devam etmesinin seni daha da ürküttüğünü bu zorluğu birlikte aşacağınızı ama onun da yardımına ihtiyaç duyduğunu güzelce anlat.Seninle aparat çalışması yapan seni dinleyen adam mutlaka dinleyecektir yine seni.Sadece bazen biraz daha açık ve net konuşmak gerekiyor deneme yapmadam evvel ki sinirler gerilmesin boşuna.Sizin adınuza çok sevindim. Eşiniz dinliyormuş ama sizi. Ben dinletemıom mesela adam duymuyo o an sankş beni ittikçe itio. Bu defa ben güvensizleşiom eşime karşı pat küt gitmeye çalişio kendimi dsha çok kasıom daha çok acıyo canım normalde olması gerekn doğal olan sizinki. Ama bizler anlatamıoz galiba eşimize aparat çalişirken eşim yapıo aliştrmalarımı benim 4 ü hatta ben yapamıom eşime yaptrıom güzel güzel dinlio ama ilişkş anıneymiş ben dur falan dediğimde konsantrasyonu bozuluomuş normali şöyleymiş yolunda durdurmamam gerkmiş onu .... yolu açık ya zaten kasma yok gerilme acı yok ya ilkinde hemen olacak ya gel de anlat bunu ona çıldurtcak beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?