- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.361
Evey canm eşinin sana dediklerini eşimde diyo bana o an bana böle konuşma diye. Bnde valla dayanamıyorm sölüom yani iki taraf da kendince haklı aslında. Ama çok zorlu bir süreçten geçioz anlaşmak gerek kesinlikle tek taraflı olacak bi iş değil bu. Valla aldım karşıma ben az önce konuştm eşimle bu konuyu. Bana güven dedi. Bugün güvenmeyi seçecem bakalım sonuç ne olacak. Ya bitcek bu iş , yada eğer bi anda beni dinlemeyip yine hart kürt girerse kesinlikle güvenemem bi daha bu konuda. Sabır istıyor bu hastalık. Eşlerimizde de yük var omuzlarında onları da anlamak gerek kızmıyorum sadece anlayış sabır sakinlik istıyorm. 2 tarafında emeğiyle sabırıyla çözülecek inşallhCanım herkesin psikolojisi farklı etkileniyor.Eşini karşına al konuş bence iyi bi zamanınızda böyle böyle de.Ama o ilişki sırasında dur demek erkeğin gerçekten konsantrasyonunu çok bozuyor dur yapma acıyor denince ereksiyon da kalmıyor hak vermek lazım.Biz yapmadan evvel eşimle konuştuğumuzda eşim de tam o esnada aşırı zorlanmadığım sürece ona dur yapma çekil demememi tembihlemişti bana biz de çok yaşadık o durumları.Kendimi sana tecavüz eder gibi hissediyorum sen öyle yapınca ereksiyon da istek de kalmıyor diye bana çok kereler çıkışmıştı.Ben de baktım durum kötüye gidiyor anlattığım gibi aldım karşıma konuştum anlaştık o rahatsız olduğu şeyleri dile getirdi ben getirdim ve daha sonra deneme yaptık başarılı olduk.Dediğim gibi her yönden açık iletişim çok çok önemli.İlk girmeye çalışırken zaten darlık olduğundan adam mücadele veriyor bir de biz dur çekil dur deyince adam kendini kötü hissediyor.O sebepten sakin olmakta fayda var.Acı olacak maalesef ama sonra bitecek emin ol.Eşinle anahtar kelime olarak başka bir şey seçebilirsin zorlandığında mesela baktın canın aşırı yanıyor eşine çok kasıldım biraz bekleyelim de nefes al devam edin.Bunları önceden konuşun onun sinirlenmesinin veya sen dur deyince devam etmesinin seni daha da ürküttüğünü bu zorluğu birlikte aşacağınızı ama onun da yardımına ihtiyaç duyduğunu güzelce anlat.Seninle aparat çalışması yapan seni dinleyen adam mutlaka dinleyecektir yine seni.Sadece bazen biraz daha açık ve net konuşmak gerekiyor deneme yapmadam evvel ki sinirler gerilmesin boşuna.
Cocuk normal dogumla mı olduOfff zor bir surec bizim uc yasinda oglumuz var 3 sene bir ara verdik sonra dedik ikinci olsun ama bende gene bir kasilma var nasil olacak bilmiyorum tam ucu giri yor ilerluycek bu sefer kasiliyorum olmuyor deli okacam valla
arkadaşım bahsettiğin spreyi bana yazabilir misin rica etsemDoktor kontrolüyle aşmış olsamda eşlide asla cesaretim Yoktu doktorum hiç gerek Yok desende ben ilk 6 ilişkimde sprey kullandım his değil baskı vardı heyecan panik yine vardı ilk çok kolay olmasada başarmıştım gittikçe bi öncekinden daha rahat olmaya başladı yani hiç olmadı sprey dene
arkadaşım bahsettiğin spreyi bana yazabilir misin rica etsem
Canim merhaba bana gorunce donermisin ayten hanimla ilgilin birsey sorucamBen bugün üçüncü aparati da yaptim sonundaDoktora gitmistim,cok korkuyordum ben yapayim dedim en iyisi ve yaptım çok şükür.Bunu yapinca korkularim biraz geçti ve çok rahatladim.İnşallah 4. de olacak bu gidisle,çok mutlu oldum ya boşuna beklemişim bu kadar
Vemcain sprey sağlam uyuşturuyor az az sıkınarkadaşım bahsettiğin spreyi bana yazabilir misin rica etsem
merhabalar ben de uzun süredir vajinismus hastasıyım nasıl yendiniz, doktor ne gibi tedavi uyguları bilgilendirir misiniz lütfenVemcain sprey sağlam uyuşturuyor az az sıkın
Aşamalarla parmak girişi yapıldı bana ilk parmağı zor aldım ama ilerisi günler iki parmağı daha kolay aldım..içerisinde parmakla ileri geri ve dairesel haraketler yapıldı evde kendim egzersiz yapamadım doktoruma müsade ettim hep sonra sprey eşliğinde cesaretlendimmerhabalar ben de uzun süredir vajinismus hastasıyım nasıl yendiniz, doktor ne gibi tedavi uyguları bilgilendirir misiniz lütfen
Zaman,uyarılma ve konsantrasyon zevk konusunda epey yardımcı olan faktörler ben de bi hafif yanma bi zevk arasında gidip geliyorum konsantrasyonumu sağlayınca çok keyifli ama aklım hemen acıdı mı yandı mı sorusuna takılınca işin büyüsü dağılıveriyor kendinize zaman verin olacaktır:)Doktora gitmeden yendim ben. Hem de 1 ay gibi kısa bir zamanda. Önce parmak egzersizi, ardından dilatör kullandım, sonra eşli deneme. Ama şoyle bir sıkıntım var, zevk alma boyutuna geçemedim henüzo nasil olucak hic bi fikrim yok.
Zaman,uyarılma ve konsantrasyon zevk konusunda epey yardımcı olan faktörler ben de bi hafif yanma bi zevk arasında gidip geliyorum konsantrasyonumu sağlayınca çok keyifli ama aklım hemen acıdı mı yandı mı sorusuna takılınca işin büyüsü dağılıveriyor kendinize zaman verin olacaktır:)
Ins gelir bende yarin ilk adimi atiyorum rabbim urandirmasin ınşYa evet kesinlikle öyle. Yanma ve ağrı oluyor zaten, kafam ona takilinca gerisi gelmiyor
Canim bebek.durumlari nedir bayadir yazmiyorsjnSevgisini ilgisini canini veren eslerrrr canim cok sukur yabi bu vajinimusun genelinin esleri anlayisli cok sukur bin sukur ne esler var
Ya g noktasından uyarılyormuş ama nasıl olcak bende hala bilmyrum inşallah kısa zamanda çözerim çözeriz bu durumudaZaman,uyarılma ve konsantrasyon zevk konusunda epey yardımcı olan faktörler ben de bi hafif yanma bi zevk arasında gidip geliyorum konsantrasyonumu sağlayınca çok keyifli ama aklım hemen acıdı mı yandı mı sorusuna takılınca işin büyüsü dağılıveriyor kendinize zaman verin olacaktır:)
Nası hamile kaldınız daha önceden yapabilmişmiydinizHayir sezeryanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?