Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evey canm eşinin sana dediklerini eşimde diyo bana o an bana böle konuşma diye. Bnde valla dayanamıyorm sölüom yani iki taraf da kendince haklı aslında. Ama çok zorlu bir süreçten geçioz anlaşmak gerek kesinlikle tek taraflı olacak bi iş değil bu. Valla aldım karşıma ben az önce konuştm eşimle bu konuyu. Bana güven dedi. Bugün güvenmeyi seçecem bakalım sonuç ne olacak. Ya bitcek bu iş , yada eğer bi anda beni dinlemeyip yine hart kürt girerse kesinlikle güvenemem bi daha bu konuda. Sabır istıyor bu hastalık. Eşlerimizde de yük var omuzlarında onları da anlamak gerek kızmıyorum sadece anlayış sabır sakinlik istıyorm. 2 tarafında emeğiyle sabırıyla çözülecek inşallh

Yine olmadı tartıştık eşimle. Ben yarısını alıom diyorum ne yarısı 3 te 1 ni ancak alıosun çocuk musun yeter yap artık şunu diye başıma kaktı tam 8 gündür düzenli aparat çalişması yapıyorum. Elimden geleni yapıom ama devamı gelmıyo. Gereken yerde duruyorum nefes kontrolü yapıp ıkınıom beklıom herşey yapıom gitmiyo ilerlemıo valla dayanamıcam artık yalvarıom bana bi çıkış yolu gösterin ya. Bu hastaluktan kurtulamıcam galibe

Offf zor bir surec bizim uc yasinda oglumuz var 3 sene bir ara verdik sonra dedik ikinci olsun ama bende gene bir kasilma var nasil olacak bilmiyorum tam ucu giri yor ilerluycek bu sefer kasiliyorum olmuyor deli okacam valla

arkadaşım bahsettiğin spreyi bana yazabilir misin rica etsem

Canim merhaba bana gorunce donermisin ayten hanimla ilgilin birsey sorucam

merhabalar ben de uzun süredir vajinismus hastasıyım nasıl yendiniz, doktor ne gibi tedavi uyguları bilgilendirir misiniz lütfen
Aşamalarla parmak girişi yapıldı bana ilk parmağı zor aldım ama ilerisi günler iki parmağı daha kolay aldım..içerisinde parmakla ileri geri ve dairesel haraketler yapıldı evde kendim egzersiz yapamadım doktoruma müsade ettim hep sonra sprey eşliğinde cesaretlendim

Doktora gitmeden yendim ben. Hem de 1 ay gibi kısa bir zamanda. Önce parmak egzersizi, ardından dilatör kullandım, sonra eşli deneme. Ama şoyle bir sıkıntım var, zevk alma boyutuna geçemedim henüz o nasil olucak hic bi fikrim yok.

Zaman,uyarılma ve konsantrasyon zevk konusunda epey yardımcı olan faktörler ben de bi hafif yanma bi zevk arasında gidip geliyorum konsantrasyonumu sağlayınca çok keyifli ama aklım hemen acıdı mı yandı mı sorusuna takılınca işin büyüsü dağılıveriyor kendinize zaman verin olacaktır:)

Ya evet kesinlikle öyle. Yanma ve ağrı oluyor zaten, kafam ona takilinca gerisi gelmiyor

Kızlar herkese Merhaba! 7 aylık evliyim vajinismusum. Geçtiğimz ay ilk defa eşimin küçük parmağını aldım sonra çok heyecanlandm ve orta parmak orda bıraktk adet oldum. Kasıklarımda ağrı vardı kadın doğuma gittim bugün ben vajinismusum ama dedm bi anda ağzımdan oldu bi kere diye çıkıverdi. Vajinal muayene yapalım o zaman dedi itiraz edemedm ama bi kilo ter akmşr vücudumdan çatala yattm korkma en küçük spekulumı takcam dedi ben hep eşimi ittiğim için onu yapamadm tabi ben ah vah diyene kadar sokmuş yandı tabi sonra girdimi dedm evet bak buraya kadar girdi dedi o aleti gösterdi sonra kamera sanırım kalın ucu ışıklı gibiydi sanırım (görünce bi daha bakamadm) onu lap diye soktu ama nası bi yanma ilk başlarda olur böyle yanmalar sen vaji değilsn fln konuşturuyo bi yandanda yumurtan şurda büyüyo ekrandan gösterdi içinde döndürdü o aleti ama yanma devam ediyo tabi sonra çıkardı çıkardığınıhissettm ve sonrasında bi süre sızladı. Şimdi lütfen bana yardım edin ben yendimmi artık vajinismus değilmym eşli denemede girermi bu sızlama yanma ne kadar süre olur ne yapmam lazım

Ya g noktasından uyarılyormuş ama nasıl olcak bende hala bilmyrum inşallah kısa zamanda çözerim çözeriz bu durumuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…