Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar nolur yardim edin 4.boy aparati rahat alabiliyorum ama esli deneme bir turlu olmuyor cok kotu durumdayim yok mu bunun bir caresi

Allah yardımcınız olsun bende 4 yıla yakın yaşadım bu sorunu. Eş desteği olmadan yenmek çok zor. Bizde çok kez yataktan ağlayarak kalktık ne zamanki eşim anlayışlı davrandı ikimiz de inandık bugün olucak dedik ve oldu

kızlar nolur yardim edin 4.boy aparati rahat alabiliyorum ama esli deneme bir turlu olmuyor cok kotu durumdayim yok mu bunun bir caresi
Ben sprey sıkıyorum uyuşsadA girmiyor.yani delik açılmıyor gibi olmuyo ne yaptıysam olmuyo....ama nefesimi tuttugumu hissediyodm o an.girmesine odaklandgm için

Sen memnun kaldın bana da telefinda gel cozucem dedi ins ins sen ne kadar odemistin xanim toplam bana dua et olurmu
4250 ödedim canim,aslinda her sey sende bitiyor yine ama o süreci hizlandiriyor.Seni biraz zorlayip kendi haline birakmiyor ve böylece yeniyorsun.İyi,espirili bir doktor Ayten hanim,sen yaparken konusup seni güldürüyor.Ertelemek istersen randevuyu olmaz ertelemek yok diyorBen bütün randevulara simdi ne olacak acaba diyip korkarak gittim ama daha sonra rahatlamis bir sekilde ciktim.Bende asiri kasilma oluyordu,hayatta yapamam diyordum ama basardim çok sükür.Ayten hanim sadece ilk seferinde kendi yapti,sonrakileri ben kendim yapmak istedim ve bir yandan onun konusmalariyla yaptim.Orda yaptiktan sonra da evde sik sik yapman gerekiyor aparati tabi.Sonunda doktora gidecek olmana cok sevindim,bundan sonra gerisi gelecek merak etme.Sonra da bosuna bunca zaman beklemisim diyeceksin

Ins canim o cumleyi ne olur bende kurayim ne olur ne olur tek.duam

Ben de esli denemede cok korktum fakat ne olursa olsun yapicam dedim.Sonucta aci yok diyip kendime cesaret verdim ve penisi aparat gibi tutup kendim yerlestirdim.Esime de sen hic hareket etme dedim ve oldu.Esim üstteyken deneyince pek girmedi ama ben üstte olunca alabildim.Çok sık yapmadigimiz icin hala ilk basta korkuyorum ama kendime cesaret verip yapiyorum,sadece zevk alacagini düsünmek gerekiyor.Sadece ileri geri yaparken hala rahat degilim,fazla yaptiramiyorum esime.

ustteykende alttaykende denedim ama olmuyor aslinda ilk denedigimzde biraz alabilmistim sonra olmadi nedense alttayken daha rahat almistim hatta bilmiyorum napicam cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…