- 4 Haziran 2017
- 577
- 234
- 103
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.381
Merhaba canim uzun zamandir bakmadigim icin görmemisim ne yaptin gittin mi doktora?Canim merhaba bana gorunce donermisin ayten hanimla ilgilin birsey sorucam
Aynen bende o durumdaydım spreyle yendim acı yok sadece nefes alıp veme kontrolunu bırakmakızlar nolur yardim edin 4.boy aparati rahat alabiliyorum ama esli deneme bir turlu olmuyor cok kotu durumdayim yok mu bunun bir caresi
Ben sprey sıkıyorum uyuşsadA girmiyor.yani delik açılmıyor gibi olmuyo ne yaptıysam olmuyo....ama nefesimi tuttugumu hissediyodm o an.girmesine odaklandgm içinkızlar nolur yardim edin 4.boy aparati rahat alabiliyorum ama esli deneme bir turlu olmuyor cok kotu durumdayim yok mu bunun bir caresi
Canim sali günü ayten olguna randevu aldimMerhaba canim uzun zamandir bakmadigim icin görmemisim ne yaptin gittin mi doktora?
Sen memnun kaldın bana da telefinda gel cozucem dedi ins ins sen ne kadar odemistin xanim toplam bana dua et olurmuMerhaba canim uzun zamandir bakmadigim icin görmemisim ne yaptin gittin mi doktora?
Bide canim sen çok korkuyormuydun korku esigin neydi benim kadar korkuyormuydunMerhaba canim uzun zamandir bakmadigim icin görmemisim ne yaptin gittin mi doktora?
4250 ödedim canim,aslinda her sey sende bitiyor yine ama o süreci hizlandiriyor.Seni biraz zorlayip kendi haline birakmiyor ve böylece yeniyorsun.İyi,espirili bir doktor Ayten hanim,sen yaparken konusup seni güldürüyor.Ertelemek istersen randevuyu olmaz ertelemek yok diyorSen memnun kaldın bana da telefinda gel cozucem dedi ins ins sen ne kadar odemistin xanim toplam bana dua et olurmu
Ins canim o cumleyi ne olur bende kurayim ne olur ne olur tek.duam4250 ödedim canim,aslinda her sey sende bitiyor yine ama o süreci hizlandiriyor.Seni biraz zorlayip kendi haline birakmiyor ve böylece yeniyorsun.İyi,espirili bir doktor Ayten hanim,sen yaparken konusup seni güldürüyor.Ertelemek istersen randevuyu olmaz ertelemek yok diyorBen bütün randevulara simdi ne olacak acaba diyip korkarak gittim ama daha sonra rahatlamis bir sekilde ciktim.Bende asiri kasilma oluyordu,hayatta yapamam diyordum ama basardim çok sükür.Ayten hanim sadece ilk seferinde kendi yapti,sonrakileri ben kendim yapmak istedim ve bir yandan onun konusmalariyla yaptim.Orda yaptiktan sonra da evde sik sik yapman gerekiyor aparati tabi.Sonunda doktora gidecek olmana cok sevindim,bundan sonra gerisi gelecek merak etme.Sonra da bosuna bunca zaman beklemisim diyeceksin
Ben de esli denemede cok korktum fakat ne olursa olsun yapicam dedim.Sonucta aci yok diyip kendime cesaret verdim ve penisi aparat gibi tutup kendim yerlestirdim.Esime de sen hic hareket etme dedim ve oldu.Esim üstteyken deneyince pek girmedi ama ben üstte olunca alabildim.Çok sık yapmadigimiz icin hala ilk basta korkuyorum ama kendime cesaret verip yapiyorum,sadece zevk alacagini düsünmek gerekiyor.Sadece ileri geri yaparken hala rahat degilim,fazla yaptiramiyorum esime.kızlar nolur yardim edin 4.boy aparati rahat alabiliyorum ama esli deneme bir turlu olmuyor cok kotu durumdayim yok mu bunun bir caresi
Merak etme canim yakinda kuracaksin,sen bu asamaya geldiysen her sey hallolur.Doktor zaten onu sana yaptirmadan birakmayacak emin olIns canim o cumleyi ne olur bende kurayim ne olur ne olur tek.duam
ustteykende alttaykende denedim ama olmuyor aslinda ilk denedigimzde biraz alabilmistim sonra olmadi nedense alttayken daha rahat almistim hatta bilmiyorum napicam cok zorBen de esli denemede cok korktum fakat ne olursa olsun yapicam dedim.Sonucta aci yok diyip kendime cesaret verdim ve penisi aparat gibi tutup kendim yerlestirdim.Esime de sen hic hareket etme dedim ve oldu.Esim üstteyken deneyince pek girmedi ama ben üstte olunca alabildim.Çok sık yapmadigimiz icin hala ilk basta korkuyorum ama kendime cesaret verip yapiyorum,sadece zevk alacagini düsünmek gerekiyor.Sadece ileri geri yaparken hala rahat degilim,fazla yaptiramiyorum esime.
Sagol canim yazarim ins korkum axalirMerak etme canim yakinda kuracaksin,sen bu asamaya geldiysen her sey hallolur.Doktor zaten onu sana yaptirmadan birakmayacak emin olHadi bakalim ben de güzel haberlerini bekliyorum
Bide bi arkadas vardi saricivciv diye o nasil bebek haberi carmi merak ediyorim onuMerak etme canim yakinda kuracaksin,sen bu asamaya geldiysen her sey hallolur.Doktor zaten onu sana yaptirmadan birakmayacak emin olHadi bakalim ben de güzel haberlerini bekliyorum
ya aslinda ben ilk denedigimde biraz alabildim sonra olmadi nedenseBen sprey sıkıyorum uyuşsadA girmiyor.yani delik açılmıyor gibi olmuyo ne yaptıysam olmuyo....ama nefesimi tuttugumu hissediyodm o an.girmesine odaklandgm için
Aynen bende o durumdaydım spreyle yendim acı yok sadece nefes alıp veme kontrolunu bırakma
[/QUOTE
sprey hangi marka.bende anestol var olur mu onla acaba
bel altina yastikla denemedim bi de oyle deneyelim madem tukendim artikDerin nefes alın verirken eşiniz aşamalı ilerlesin ..bel altına yastık koyun başka şeyler düşünün
Evet yaptim basardimama simdikerde tekrar bi kasilma oluyor neden acaba kafayi yemek uzereyimNası hamile kaldınız daha önceden yapabilmişmiydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?