- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.421
Allah kimseyi bu derde dusurmesin arkadslararOlsun herşeyin bi vakti var geç olsun güç olmasın..ya hiç çaresi olmayan bişey olsaydıbardağa hep dolu tarafından bakmak gerek
Amin Canım benim gerçekten düşmanım yok ama laf gelimi olarak düşmanımın bile başına gelmesin derler ya işte öyle bir illet buAllah kimseyi bu derde dusurmesin arkadslarar
Ya öyle bi baskı hissi hissetmyrum ama kasıklarıma sancı giriyo gbi hissedyrum. Ama bu üstte oluyo altta çok şükür bişey hissetmyrum canm ama tabi daha zevk de alamyrumEvet ben de öyle dedim yaptiktan sonra ama hala arada kasilma ve baski hissi cok oluyor bende ve bir süre yapinca birakmak istiyorum.Sizde de ayni sey oluyor mu?
Ben bugün vajinami inceledim bacaklarımı iyice actigim da çok genişlediğini esnedgini gördüm bu iyi bisey kendimi ikna etme yolunda :) haricinde vemcain alacaktım spariş verdim eczacı çocuk hatası yüzünden kaldı yarin onu alıp daha fazlasını yapacağım inşallah bunlar bi gelişme mi bilmiyorum ama
Amin siz terapiyle yendim dediniz ya o nasil acaba nasil bir süreçAmin Canım benim gerçekten düşmanım yok ama laf gelimi olarak düşmanımın bile başına gelmesin derler ya işte öyle bir illet bu
Olur olur Sen yenersin azim varBen bugün vajinami inceledim bacaklarımı iyice actigim da çok genişlediğini esnedgini gördüm bu iyi bisey kendimi ikna etme yolunda :) haricinde vemcain alacaktım spariş verdim eczacı çocuk hatası yüzünden kaldı yarin onu alıp daha fazlasını yapacağım inşallah bunlar bi gelişme mi bilmiyorum ama
Ya cok tesekkur ederim evet hemen olsun istiyorum tabi ilk deneyimi aciyla yasamayayim diye onlemleri arttiriyorhm diyelimOlur olur Sen yenersin azim var
HaklisinOlsun herşeyin bi vakti var geç olsun güç olmasın..ya hiç çaresi olmayan bişey olsaydıbardağa hep dolu tarafından bakmak gerek
Canım terapi dediğim şey davranışsal ve biliçsel yani egzersizler mutlak var bununla birlikte aslında hepimizin bildiği bilgiler oradan kaç kg çocuğun çıktığı hakkında vsAmin siz terapiyle yendim dediniz ya o nasil acaba nasil bir süreç
İnsallah canim azmeden herkes bunu basarir,sadece beklemeyip calismak lazimTebrik ederim sizi ne mutludevamida gelir tabiki inşallah buna şükür, yapamayanlar var halen bende dahil inşallah bizlerde basaririiz
Ok anladim canim bana dua edin kizlae yarin için tam destekCanım terapi dediğim şey davranışsal ve biliçsel yani egzersizler mutlak var bununla birlikte aslında hepimizin bildiği bilgiler oradan kaç kg çocuğun çıktığı hakkında vs
Biz cok nadir yaptigimiz icin böyle oluyor heralde.Cinsel hayati biraz renklendirmek lazim ama isler beni cok yordugu icin üseniyorumYa öyle bi baskı hissi hissetmyrum ama kasıklarıma sancı giriyo gbi hissedyrum. Ama bu üstte oluyo altta çok şükür bişey hissetmyrum canm ama tabi daha zevk de alamyrum
Biz cok nadir yaptigimiz icin böyle oluyor heralde.Cinsel hayati biraz renklendirmek lazim ama isler beni cok yordugu icin üseniyorumesim de bakiyorum cok istekli degil ben de saliyorum iyice Bana kalsa ben iyiyim ama cocugu nasil yapicaz bilmem
Senin kizin mi var canim,nasil oldu peki?Cok şükür benim kizim var ins gine olur bitsinde sizinde olucak kizkar ins
Sadece durex jel kullandim,uyusurucuyu gerekli görmedi doktorum ve iyi de oldu benceKizlar doktor yardimiyla yenenlere sorum olacakti, egzersiz yaparken doktor uyusturmak icin ne kullaniyor acaba wemcaine anestol vb. Yoksa farkli bir şey mi bir de kayganlastirici olarak ultrason jeli mi kullandilar?
Anladim canim evde egzersiz icin kullandigim kayganlastirici sonrasi akintim cogaliyor bebeyagi falan da denedim o yuzden sordum acaba ultrason jeli mi denesemSadece durex jel kullandim,uyusurucuyu gerekli görmedi doktorum ve iyi de oldu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?