Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet ben de öyle dedim yaptiktan sonra ama hala arada kasilma ve baski hissi cok oluyor bende ve bir süre yapinca birakmak istiyorum.Sizde de ayni sey oluyor mu?
Ya öyle bi baskı hissi hissetmyrum ama kasıklarıma sancı giriyo gbi hissedyrum. Ama bu üstte oluyo altta çok şükür bişey hissetmyrum canm ama tabi daha zevk de alamyrum

Simal0401 Sen nasıl oldun canım
Ben bugün vajinami inceledim bacaklarımı iyice actigim da çok genişlediğini esnedgini gördüm bu iyi bisey kendimi ikna etme yolunda :) haricinde vemcain alacaktım spariş verdim eczacı çocuk hatası yüzünden kaldı yarin onu alıp daha fazlasını yapacağım inşallah bunlar bi gelişme mi bilmiyorum ama

Olur olur Sen yenersin azim var

Amin siz terapiyle yendim dediniz ya o nasil acaba nasil bir süreç
Canım terapi dediğim şey davranışsal ve biliçsel yani egzersizler mutlak var bununla birlikte aslında hepimizin bildiği bilgiler oradan kaç kg çocuğun çıktığı hakkında vs

Ya öyle bi baskı hissi hissetmyrum ama kasıklarıma sancı giriyo gbi hissedyrum. Ama bu üstte oluyo altta çok şükür bişey hissetmyrum canm ama tabi daha zevk de alamyrum
Biz cok nadir yaptigimiz icin böyle oluyor heralde.Cinsel hayati biraz renklendirmek lazim ama isler beni cok yordugu icin üseniyorumesim de bakiyorum cok istekli degil ben de saliyorum iyiceBana kalsa ben iyiyim ama cocugu nasil yapicaz bilmem

Biz cok nadir yaptigimiz icin böyle oluyor heralde.Cinsel hayati biraz renklendirmek lazim ama isler beni cok yordugu icin üseniyorumesim de bakiyorum cok istekli degil ben de saliyorum iyiceBana kalsa ben iyiyim ama cocugu nasil yapicaz bilmem
Cok tatlisin en zor kisim bitmiş hadi artik bakılarak cocuk olmuyor be

Kizlar doktor yardimiyla yenenlere sorum olacakti, egzersiz yaparken doktor uyusturmak icin ne kullaniyor acaba wemcaine anestol vb. Yoksa farkli bir şey mi bir de kayganlastirici olarak ultrason jeli mi kullandilar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…