- 3 Ağustos 2019
- 466
- 552
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.401
Ben şu şekilde rahat ettim..yere uzan battaniye kat yapıp koy bel altı popo arasına bir bacağını kanepeye at diğerini yana ayır ve derin nefes al kolay gelsinbel altina yastikla denemedim bi de oyle deneyelim madem tukendim artik
Sadece sakin ol ve nefesini kontrol et canim,aciyi düsünme ve zorla itmeye calisma.Esin de sen yaparken sabit dursun.Zaten nefes alip verirken o yavas yavas gidiyor.ustteykende alttaykende denedim ama olmuyor aslinda ilk denedigimzde biraz alabilmistim sonra olmadi nedense alttayken daha rahat almistim hatta bilmiyorum napicam cok zor
Seniseviyorum rumuzlu olani mi diyorsun?Benim de haberim yok ama en son görüstügümde daha olmamisti.Bakmiyormus artik galiba buraya.Bide bi arkadas vardi saricivciv diye o nasil bebek haberi carmi merak ediyorim onu
Evet o yanlış yazmisimSeniseviyorum rumuzlu olani mi diyorsun?Benim de haberim yok ama en son görüstügümde daha olmamisti.Bakmiyormus artik galiba buraya.
Evet canim her zaman yazamasam da arada bakiyorum ne var ne yok diye.Ben de basardim basarmasina da iliski durumum pek parlak değil malesef,esim de ben de biraz isteksiz gibiyiz artik.Hem bu vaji bizi böyle yapti hem de is güc cok yoruyor.Bir de yaptigim zaman pek zevk alamiyorum daha,olsun bitsin diyorum yaniEvet o yanlış yazmisimsen topigi birakmiyorsun teşekkür ederiz canim yarjn için çok heycanliyim cok tedirginim
Siz nasil yendinizEvet canim her zaman yazamasam da arada bakiyorum ne var ne yok diye.Ben de basardim basarmasina da iliski durumum pek parlak değil malesef,esim de ben de biraz isteksiz gibiyiz artik.Hem bu vaji bizi böyle yapti hem de is güc cok yoruyor.Bir de yaptigim zaman pek zevk alamiyorum daha,olsun bitsin diyorum yani
Ben de cok heyecanliydim ama sonra alisiyorsun canim,cikinca da sanki üstünden büyük bir yük kalkmis gibi oluyorEvet o yanlış yazmisimsen topigi birakmiyorsun teşekkür ederiz canim yarjn için çok heycanliyim cok tedirginim
Ben 7 yil yasadim bu sikintiyi ama is güc derken zaman nasil gecti anlamadim dogrusu.Korkudan bu zamana kadar doktora bile gitmemistim.Arada bir parmakla falan denemelerim oldu ama onda da pek bir yol katedemedim malesefSiz nasil yendiniz
Ahh ahh ben köpek gbi pişmanım bende 4 bçuk sene bekledim erteledim. Şimdi diyrum ben ne yapmışım neyi beklemişim bumuymuş yani gerçekten bu muAslinda doktora gitmeyip kendiniz de basarabilirsiniz ama bu biraz da erteleme hastaligi oldugu icin biraz zorlaninca cogumuz devam edemiyoruz.Doktorsa bizi biraz rahatlatip yapmaya zorluyor.
Evet ben de öyle dedim yaptiktan sonra ama hala arada kasilma ve baski hissi cok oluyor bende ve bir süre yapinca birakmak istiyorum.Sizde de ayni sey oluyor mu?Ahh ahh ben köpek gbi pişmanım bende 4 bçuk sene bekledim erteledim. Şimdi diyrum ben ne yapmışım neyi beklemişim bumuymuş yani gerçekten bu mu
Canim bana cok cesaret veriyosun ins ins agzin bal yesinBen de cok heyecanliydim ama sonra alisiyorsun canim,cikinca da sanki üstünden büyük bir yük kalkmis gibi oluyorSonra diger randevularda ayni seyi yasiyorsun bu sefer de ama hepsi bir cirpida geciyor merak etme,bir de bakmissin oluvermis
Bence de öyle,bosuna beklemisim simdiye kadar diyorum benBende terapi ile yendim
Herkesin derecesi aynı değil kızlar
Kendi kendinize Yapamayacağınızı yenemeyeceğizi anladığınız anda daha fazla kendinizi yıpratmadan yardım alın mutlaka
Ama canim bak doktorsuz zor afedersiniz ben parmak yaomsyi bile bilmiyorum beceremiyorum profosyenel yardim sart gibiAslinda doktora gitmeyip kendiniz de basarabilirsiniz ama bu biraz da erteleme hastaligi oldugu icin biraz zorlaninca cogumuz devam edemiyoruz.Doktorsa bizi biraz rahatlatip yapmaya zorluyor.
Verebildiysem ne mutlu bana canim çok tesekkür ederimCanim bana cok cesaret veriyosun ins ins agzin bal yesin
Evet canim yapamayacagini anlayinca hemen gitmek lazim,bosuna aylarini yillarini heba etmenin anlami yok.Sen de göreceksin bak hic de büyüttügümüz kadar zor degilmisAma canim bak doktorsuz zor afedersiniz ben parmak yaomsyi bile bilmiyorum beceremiyorum profosyenel yardim sart gibi
Verebildiysem ne mutlu bana canim çok tesekkür ederim
Canim canim ne güzel şeyler bunlar ınşEvet canim yapamayacagini anlayinca hemen gitmek lazim,bosuna aylarini yillarini heba etmenin anlami yok.Sen de göreceksin bak hic de büyüttügümüz kadar zor degilmisBelki ilk girerken biraz aci hissedersin ama o da kastigimiz icin oluyor emin ol.Zaten ilk asamayi gectikten sonra gerisi geliyor merak etme.Bir de nefes olayi cok önemli sakin sakin nefes alip verirken iteceksin.Nefesini tutup kendini kasarsan orasi kapaniyor ama nefesini rahat alip verirken yavas yavas itersen giriveriyor Girince insan cok mutlu oluyor ya
Olsun herşeyin bi vakti var geç olsun güç olmasın..ya hiç çaresi olmayan bişey olsaydıBence de öyle,bosuna beklemisim simdiye kadar diyorum ben
Tebrik ederim sizi ne mutluBen 7 yil yasadim bu sikintiyi ama is güc derken zaman nasil gecti anlamadim dogrusu.Korkudan bu zamana kadar doktora bile gitmemistim.Arada bir parmakla falan denemelerim oldu ama onda da pek bir yol katedemedim malesefBurayi ara sira okuyordum ama hic yazmamistim.Sonra yazmaya karar verdim ve birkac arkadasla tanistim.Sagolsunlar hepsi de cok destek oldular ve ben sonunda bir doktor arastirmaya karar verdim.İnternetten biraz arastirdiktan sonra birine yazdim ve randevuya gittim.İlk gittigimde cok heyecanlanmistim.O beni biraz rahatlatti ve ilk aparati kendisi yapti.İlk basta kendimi cok fazla kastigim icin bayilacak gibi oldum,simdi sen alacaksin dedi bana ama benim ellerim zangir zangir titriyordu sonra beni biraz sakinlestirdi ve ben aparati tutup kendim ileri geri yapmaya basladim.Her gittigimde ev ödevi veriyordu ve bir sonraki gidiste diger aparata geciyorduk.İlk aparattan sonrakileri hep kendim yaptim ve esle denerken de biraz zorlansam da hep kendimi telkin ederek basardim.Gerci hala tam sonuca varamiyoruz ama giriyor ya o da olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?