- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.781
hosgeldin canım. mart ayı geldi ortalık toz duman oldu :86::86:
ay ben de dediğin gibi fırıncı güzeli yapamadan deniyoz adam beni duşta duvara bi yaslıo soğuk ben cıyaklıyorum canım ya ona dikkat et bana dikkat et bari sizin gibi olsa neyse dicek offf kocacıkım nelere katlanmış
kelebeğim bak herşeyde var bi hayır adamın aklı çıkcakmart yarıcak size
acıktım kızlarr ne yapsamki ? barbunya mı yapsam :26::26::26::26::26:
o ne fantazicidir oama hala bi jartiyeri yok o ayrı
ohh maşallah hanımlar yenmiş fantezi kuruyorlar allah mutluluğunuzu daim etsin kızlar
Benden size tavsiye hamiş olmadan içinizde ne kadar enerji,aklınızda ne kadar fantazi varsa hepsini yapın...yoksa ben gibi böyle melül melül bakarsınız yaaa...
sakin olacan venüscüm yavas yavas
aha bir fazntazi canavarı daha teşrif etti hosgeldin ranacım nasılsın . napım baktım dün kızar pek bi sessizdi bam tellerinden vurdum hepsi açıldı kabak çiçeği gibi.çalışmıyoz diye boş oturmuyoz evde herhalde kafamızı çalıştırıyoruz şurda
ahhh kıyaamam ben sana üsülme bir ay sonra sende döncen enerjik günlerine cncmcinsel ilişki bebek içinde ii oluyormuş anneyle babanın yakınlaşması psikolojisine ii geliyormuş
kız daha yeni kahvaltı yaptın yabizi bırakıp gitme aksama yap yemek
kız sabah 10 da yaptık acıktım saat kaçç
beni utandırıyorsunuz emme
kıyamam sana ya neyse sende yıne ufak ufak bişeyler yaparsın canım
ıfetttt ölecanım benim kelebek 3buçuk yıl sonra böyle senin de fasulye olsun bak neler öğreniyosun hepsini yaparsın ama 3ay dolunca duşla başlarsın artıkın
dogum kontrol hapı ne zaman alınmalı ben ım dugunum var hazıranda ve ben hamıle kalmak ıstemıyorum ne yapmam lagzım
kız daha yeni kahvaltı yaptın yabizi bırakıp gitme aksama yap yemek
beni utandırıyorsunuz emme
kıyamam sana ya neyse sende yıne ufak ufak bişeyler yaparsın canım
canım benim kelebek 3buçuk yıl sonra böyle senin de fasulye olsun bak neler öğreniyosun hepsini yaparsın ama 3ay dolunca duşla başlarsın artıkın
dogum kontrol hapı ne zaman alınmalı ben ım dugunum var hazıranda ve ben hamıle kalmak ıstemıyorum ne yapmam lagzım
saglık ocagına git aile hekimine veriyor cnmcmeczaneden bılmedık bişe almak sakıncalı ımısss
doktora gıtsem cokmu abes olur
eczaneden bılmedık bişe almak sakıncalı ımısss
hoşbulduk tatlımm valla bir kırgınlık vardı dün hormonlar yavaş şu an ama kociş bahar geldi diyo bir haller olmuşş peşimde durmadanayyy bir an önce hormonlarıımı atağa geçirmem lazımm bu fırsat kaçmazzz tatlım ne öneriyon napim ne yiyip ne içimmm
venüsüm sümüklü olan bamya ıykkkkkkkk içine ne koysalar ben de yemem onu
ama kelebekin ki fasulye türünden onu severim kız biz gelcez evde uygun mangal yapaydık barbun ya niki
cnm keçiboynuzu pekmezi ye sabah aksam ac karnına eşinede yedir hem bebek kolay oluyormus hemde tavan yapıyo hormonlarkız venüs sümük gibi olan bamya bu barbunya kuru fasulyeye benzeyen ayrıca benim bamyamda harika olur hiç sümüklenmez onu yapmayı bilcen şekerim
olur hava cok güzel balkonda barbekü vaparım size bengelin anacım gelinnn
cnm keçiboynuzu pekmezi ye sabah aksam ac karnına eşinede yedir hem bebek kolay oluyormus hemde tavan yapıyo hormonlarkız venüs sümük gibi olan bamya bu barbunya kuru fasulyeye benzeyen ayrıca benim bamyamda harika olur hiç sümüklenmez onu yapmayı bilcen şekerim
aman maşallah yaa herkes kendine gelmiş ne güzell.ayy kızlarr fantaziniz bol; geceleriniz uçuşta geçsin heppp.parmaklar cupp kayıp gitsin p... hemen sıra gelsinnn ohhh ohhh oturmayamı geldik canım
kesinlikle ye cnmyok tatlım kocişe yedirirsem hapı yutarım onunki tavan yapmış benim onun hızına yetişmem lazım.diyimde alsın ben yiyimm
e adamlar yorulcak yisinler aman benimki boşa çalışıyo iki dakika sonra acıktım dio daha duştan çıkmadan gece yarısı yimek uyduruyoz bide halledip yensem dakka başı yemek ister ama adam çöp ben tontiş
yok hacıııı annemde süper yapıyomuş yiyenler diyo ben onun tipine gıcığım bi kere uzaylı gibi duruyoyok barbunyayıda sevmem fasulyenin kardeşi daha fasulyeye yeni alıştım ona daha vakit var
yani venüscüm senin gibi bi hatun nasıl olurda bamyayla barbunyayı karıstırır allah iyiliğini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?