Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anacım duşta çok zor bide ben sakat halimle denemiştim daha iyileşmeden zaten her yerim ağrıyodu başlamadan daha sonrasında savaştan çıkmış gibiydim kız sen zaten yenince bizi bile sollayacan gibime geliyor

acıktım kızlarr ne yapsamki ? barbunya mı yapsam :26::26::26::26::26:

ayyy o sümüklü olan dimi barbunya ıyhhhh hayatta yemem

o ne fantazicidir oama hala bi jartiyeri yok o ayrı

he walla hatun 6 ay oldu bi jartiyer alamadı

ohh maşallah hanımlar yenmiş fantezi kuruyorlar allah mutluluğunuzu daim etsin kızlar

amin bebişim darısı başınıza hadi bakalım akşam hallet şu işide hep beraber fantesiler kurup eurovisionlara katılalım :90:

Benden size tavsiye hamiş olmadan içinizde ne kadar enerji,aklınızda ne kadar fantazi varsa hepsini yapın...yoksa ben gibi böyle melül melül bakarsınız yaaa...

dünyanın en güzel annesi kıyamam sana senin bebiş birazcıkta büyüsün sende ufak ufak fantezilenirsin :92:

sakin olacan venüscüm yavas yavas

başlarken sakin oluyosunda sonrasında tutamıyon anacım kendini

hoşbulduk tatlımm valla bir kırgınlık vardı dün hormonlar yavaş şu an ama kociş bahar geldi diyo bir haller olmuşş peşimde durmadanayyy bir an önce hormonlarıımı atağa geçirmem lazımm bu fırsat kaçmazzztatlım ne öneriyon napim ne yiyip ne içimmm

canım benim kelebek 3buçuk yıl sonra böyle senin de fasulye olsun bak neler öğreniyosun hepsini yaparsın ama 3ay dolunca duşla başlarsın artıkın
ıfetttt öle
dogum kontrol hapı ne zaman alınmalı ben ım dugunum var hazıranda ve ben hamıle kalmak ıstemıyorum ne yapmam lagzım

cnm bir ay önce başlaman lazım ama yanlış topiktesin ne işin var burda hadi kış kış

kız daha yeni kahvaltı yaptın ya bizi bırakıp gitme aksama yap yemek

beni utandırıyorsunuz emme

kıyamam sana ya neyse sende yıne ufak ufak bişeyler yaparsın canım

canım benim kelebek 3buçuk yıl sonra böyle senin de fasulye olsun bak neler öğreniyosun hepsini yaparsın ama 3ay dolunca duşla başlarsın artıkın

dogum kontrol hapı ne zaman alınmalı ben ım dugunum var hazıranda ve ben hamıle kalmak ıstemıyorum ne yapmam lagzım

eczaneden bılmedık bişe almak sakıncalı ımısss
saglık ocagına git aile hekimine veriyor cnmcm

venüsüm sümüklü olan bamya ıykkkkkkkk içine ne koysalar ben de yemem onu
ama kelebekin ki fasulye türünden onu severim kız biz gelcez evde uygun mangal yapaydık barbun ya niki

doktora gıtsem cokmu abes olur

eczaneden bılmedık bişe almak sakıncalı ımısss

canım evlilik öncesi en doğrusu doktora gitmek abes olacak bi durum yok sağlık için gidiyosun sonuçta bence nişanlın ile beraber gidin konuşun ona göre doktor verir hangisi senin için uygun ise

cnm keçiboynuzu pekmezi ye sabah aksam ac karnına eşinede yedir hem bebek kolay oluyormus hemde tavan yapıyo hormonlar kız venüs sümük gibi olan bamya bu barbunya kuru fasulyeye benzeyen ayrıca benim bamyamda harika olur hiç sümüklenmez onu yapmayı bilcen şekerim

yok tatlım kocişe yedirirsem hapı yutarım onunki tavan yapmış benim onun hızına yetişmem lazım.diyimde alsın ben yiyimm

aman maşallah yaa herkes kendine gelmiş ne güzell.ayy kızlarr fantaziniz bol; geceleriniz uçuşta geçsin heppp.parmaklar cupp kayıp gitsin p... hemen sıra gelsinnnohhh ohhh oturmayamı geldik canım

yok hacıııı annemde süper yapıyomuş yiyenler diyo ben onun tipine gıcığım bi kere uzaylı gibi duruyo yok barbunyayıda sevmem fasulyenin kardeşi daha fasulyeye yeni alıştım ona daha vakit var

yok tatlım kocişe yedirirsem hapı yutarım onunki tavan yapmış benim onun hızına yetişmem lazım.diyimde alsın ben yiyimm
kesinlikle ye cnm

yok hacıııı annemde süper yapıyomuş yiyenler diyo ben onun tipine gıcığım bi kere uzaylı gibi duruyo yok barbunyayıda sevmem fasulyenin kardeşi daha fasulyeye yeni alıştım ona daha vakit var

aboww sen agzının tadını bilmiyon kızım. zeytinyaglı barbunya , pirinç pilavı , salata , offf offff olsada kelebek yese

yani venüscüm senin gibi bi hatun nasıl olurda bamyayla barbunyayı karıstırır allah iyiliğini versin

ikisinide yemem almamda eve sokmamda dokunmamda ben sümüklü şey diyom annem anlıyo ne demek istedimi bebişim ben kocişe kabağı yer elması diye yediriyorum süper karıştırırım işime gelmeyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…