Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aman maşallah yaa herkes kendine gelmiş ne güzell.ayy kızlarr fantaziniz bol; geceleriniz uçuşta geçsin heppp.parmaklar cupp kayıp gitsin p... hemen sıra gelsinnnohhh ohhh oturmayamı geldik canım

yok hacıııı annemde süper yapıyomuş yiyenler diyo ben onun tipine gıcığım bi kere uzaylı gibi duruyo yok barbunyayıda sevmem fasulyenin kardeşi daha fasulyeye yeni alıştım ona daha vakit var

kız esk. dede he hacım derler bakliyat özürlü seni kızlar hani arabada yapcaz ya selektör yapıp kornada basayımmı

kız esk. dede he hacım derler bakliyat özürlü seni kızlar hani arabada yapcaz ya selektör yapıp kornada basayımmı

kız bak 5de ziyaretci var yakın oturuyorlarsa kelebek yaptı diye anlarlar

of millet çalışıyo ben yenenlerle çene yapıom ama sabah yaptım tatil verdim kendime
hem akşam da acık kocam çalışsın hep ben hep ben

kızlar tekrar mrb:) o gün en son yazdıktan sonra eve gittiğimde aynayla deliği bulup deneyecektim.ama aynaya baktığımda iyice göremedim ben de yine pamuklu çubuğu bolca kremleyip denedim.bir yerlere sokuyorum galiba ama çıkardığımda, bu sefer bir önceki kadar olmasa da çok hafif bir kırmızı vardı pembelik gibi diyelim.ertesi günü de regl oldum.şuan deneyemiyorum tabi acaba o gelen kırmızılık regl olacak olmamla mı alakalıydı yoksa hala yanlış yere mi ittiriyorum? ama sokacak başka bi yerde yok ki,o zaman ben bu çubuğu nereye sokuyordum yahu

teşekkür ederim canım sizlerin katkısıyla başardım.Allah razı olsun.bu mumla bir iki gün daha çalışayım bari tadını çıkarayım sonra dediğin gibi yaparım. valla bu haydar dümen falan isim yapmış doktorlar halt etmiş kadınlar kulübünün yanında :90:

canım doğru yere sokuyosundur muhtemelen öbür tarafa girmez diye düşünüyorum.regl öncesi olduğu için olabilir

bu vaji olayını nasıl atlattınız lütfen bana yardımcı olun.

evet cnm bende kk sayesinde dr. para vermeden yendim çok şükür sizlerde yeneceksiniz.

bu vaji olayını nasıl atlattınız lütfen bana yardımcı olun.

cnm kendinden bahset kac yıllık evlisin denerken ne hissediyorsun yazarsan yardımcı olallım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…