- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.481
[COLOR= a_d_a kullanıcısından alıntı
merhaba arkadaşlar 1 yıl önce bende sizler gibi bu illetle mücadele ediyordum ki hatta vajinismus kadını hamile kalabilirmi die konu açmıştım görmüşsünüzdür. fakat artık böle bi sorunum yok çok şükür. sitenin birine yönlendirildim oraya üye olduktan sonra 1 haftada bu iş bitti ne çekmişim ya çok kolaymış meğer.hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi 3 buçuk aylık ve dünyalar benim oldu allah kimseye yaşatmasın. aksamadan yapılan egzersizlerle kesin çözüm...[/COLOR]
merhaba arkadaşlar beste başarmış çok tebrik ediyorum.
ben bugün mumla yine egzersiz yaptım. düne göre daha rahat girdi. yerde oturur pozisyonda da yaptım. p..... denemesini üstte yaparsam deneme olsun diye. ve akşam p.... denemesi yaptık. çok umutlanmıştım. üstte denedim ama olmadıyani olmadı derken herzamanki gibi yarıya kadar giriyor sonrası yok. kan ter içinde kaldım. en son artık yine normal pozisypna geçtik,öyle devam ettik. ya mum ne güzel hemen giriyor. p..... bi tuhaf eğiliyor bükülüyor,yapamıyorum
bide mumun başının giriş kısmın hissdeiyorum,ama p...... in hisstetmiyorum. öffff ben yapamıyıcam galiba.........
bide ilişkiden sonra ayağa kalktığımda spermler aktı biraz ve rengi pembeydi. neden acaba?mumla deneme yaparken de mumun kenarında hafif kırmızılıklar vardı nedendirki acep? kızlıkla ilgili olamaz çünkü ilk gece benim kanama olmuştu yani kızlık gitmişti zaten.
canım teşekkür ederim, ben iki kez denedim ikisindede çok yavaş bi şekilde hiç hareket etmeksizin içime alabildim, bakalım inşallah daha iyi olur, mumla ben egzersiz yapmayı denemiştim benim vajim tahriş oldu tam bir hafta egzersiz yapamadım, bence tahriş olmuştur çünkü mumun sivri kenarları feci bişe, çok sert onu sonra yonttum ben ama yinede ilk acı aklımda kalmışki yapamadım mumla aram pek iyi değildi, sakın umutsuz olma ben yapacam diyen kazanıyor bu arada burada nekadar çok diyaloğa girersen okadar gaza geliyorsun ben konuştukça gaza geldim, ayrıca benimde pns denememde kaymalar oluyodu o yolunu bulamadığımız için oluyor bence ısrarla devam et ve yolunu bulmaya çalış yolunu bulunca sen hiçbişe yapmasanda içine kayıyor, ben birşeye daha dikkat çekmek istiyorum, ARKADAŞLAR İMKANINIZ VAR İSE XTİVA KULLANIN, ben ultrason jeli aldım ama çabuk kuruyor, diğerinden bir damla kullanıyorsun iki saat egzersizyapıyorsun bilginiz olsun, ben büyük boy almıştım 27 tl ama çok mükemmel inanın 3 ay yeter gibi geliyor
inşallah canım.hangi pozisyonda başardın. nasıl oldu?
ben hemen hemen p..... boyutunda yani p... azcık ince bir mumu alabiliyorum sonuna kadar.p... te ise yarıya kadar alıyorum. napmam lazım bana yardım et. üsste deneyeyim dedik akşam p.... kayıyo ha bire elimden,hafif yamuluyo falan yapamadım.
azimli ol tatlımmmmm....endişe en büyük düşmannnnn...asla geri gitme yoktur...geri gitme ihtimalinden korktuğundan kasılma vardır.egz bunları yenmene yardımcı olacaktır sabır gösterir üzerine gidersennnn
kazanan sen olursunnnn..
yavrum moralini bozma lütfen. bak kastım diosun ya işte ondan olmamıştır. madem bikaç gün deniyemicen, bu arada kendini çok iyi motive et. moral depola. tekrar müsait olduğunda tekrar başla ve her defasında ilerleyerek gidicene eminim. yeterki önce kararlı ol, kendini motive et, azimli ol yavrum.
tek yapmaman gereken umutsuzluğa kapılmak...
eminim herşey çok çoook iyi olucak :) sen de İNAN ...
ben hemen hemen p..... boyutunda yani p... azcık ince bir mumu alabiliyorum sonuna kadar.p... te ise yarıya kadar alıyorum. napmam lazım bana yardım et. üsste deneyeyim dedik akşam p.... kayıyo ha bire elimden,hafif yamuluyo falan yapamadım.
canım benim çok sevindim bestecimmm allahım bir sıkıntı daha yaşatmasın inşallah herzaman çok mutlu olun olalaallaaaa :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:[/b]
sanırım geri gitme korkum yüzünden kastım. bende öyle düşünüyorum.
mesaiden yeni geldim inş denicem duşa girmeden önce.
canım teşekkür ederim, ben iki kez denedim ikisindede çok yavaş bi şekilde hiç hareket etmeksizin içime alabildim, bakalım inşallah daha iyi olur, mumla ben egzersiz yapmayı denemiştim benim vajim tahriş oldu tam bir hafta egzersiz yapamadım, bence tahriş olmuştur çünkü mumun sivri kenarları feci bişe, çok sert onu sonra yonttum ben ama yinede ilk acı aklımda kalmışki yapamadım mumla aram pek iyi değildi, sakın umutsuz olma ben yapacam diyen kazanıyor bu arada burada nekadar çok diyaloğa girersen okadar gaza geliyorsun ben konuştukça gaza geldim, ayrıca benimde pns denememde kaymalar oluyodu o yolunu bulamadığımız için oluyor bence ısrarla devam et ve yolunu bulmaya çalış yolunu bulunca sen hiçbişe yapmasanda içine kayıyor, ben birşeye daha dikkat çekmek istiyorum, ARKADAŞLAR İMKANINIZ VAR İSE XTİVA KULLANIN, ben ultrason jeli aldım ama çabuk kuruyor, diğerinden bir damla kullanıyorsun iki saat egzersizyapıyorsun bilginiz olsun, ben büyük boy almıştım 27 tl ama çok mükemmel inanın 3 ay yeter gibi geliyor
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruuz.
hiç endişelenme geri gitme diye bişey yok nerede kaldıysan öyle devam ediyor çok şükür.
yeterki cesaretini azmini kaybetme. azmettiğin müddetçe hallolur .
birde tabi tedirgin olma tedirgin olacak hiçbirşey yok bak bizde geçtik ve inanamadık nasıl ya bu muydu dedik valla
sağol canım.. aslında kulak çöpü girince bende bi şok yaşamıştım ilkte, biraz yavaş ilerlicem belki ama sindire sindire yenicem inş. Allahın izniyle. gündüz iş güç vs derken insan unutuyo derdini akşam olunca kötü hissediyorum kendimi hüzünleniyorum.
darısı başıma inş.
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruuz.
hiç endişelenme geri gitme diye bişey yok nerede kaldıysan öyle devam ediyor çok şükür.
yeterki cesaretini azmini kaybetme. azmettiğin müddetçe hallolur .
birde tabi tedirgin olma tedirgin olacak hiçbirşey yok bak bizde geçtik ve inanamadık nasıl ya bu muydu dedik valla
jas-min ben yaslandim lütfen bana cevap yaz ve soruma icinden geldigi gibi cevapla yorum yap ben cok acikmi yaziyorum yazarken nelere dikkat etmem lazim.uyari aldim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?