Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben takıldım kaldım p..s te yardımm ediinn...çok çalışıyorumm tahrişş oldu vajim

evet cnm yapabiliyormm ...işin garibi ayna olmadan bişiy yapamiyorm ilişkiye girerkende aynayla yapıyoruz ...

canım benim öncelikle tabiki egz. ayna ile yapıyorus . egz. kasılma olmadan bir sonraki aşamaya geçyiroruz acaba sen rahat olmadan mı bir sonrakine geçtin onları bilirsek daha kolay yardımcı oluruz tatlım?

gelişmeler sende sen anlat bakalım neler yaptın

cnm nolsun, herşey güzel gidiyo şimdilik :) inşallah daha da güzel olur hepimiz için. şu an hala inanamama aşamasını geçemedim ben :) eşimin hakkını yemiyim, evlendiğimizden beri bu konuyla ilgili bana en ufak bi iğneliyici imada bile bulunmamuştı, ama şimdi gözlerinin içi gülüyo sanki :)) gerçekten yeni gelin gibi hissediyorum kendimi

evet cnm yapabiliyormm ...işin garibi ayna olmadan bişiy yapamiyorm ilişkiye girerkende aynayla yapıyoruz ...
egzersizleri ben de hep aynada yaptım cnm. aynasız ben de yapamıyodum. ama bence p..te takılıosan bi kaç gün daha mumu tekrarla. ii olur sanki.

kız taze gelin napın bakalım gece ucuyodun bulutlarda [/QUOTE]
öyle valla cnm, bulutlardayım

öyle valla cnm, bulutlardayım [/QUOTE]

ne güzel cnmcm herzmaan mutlu olun inşallah...

merhaba teşekkürederim yeni katıldım aranıza ve çok hoş bir ortam umarım derdimi çözerim 1 aylık evliyim bende ilişkide sorunlarımvar açık açık yazmak nasıl olur bilemiyorum ama kan geliyor 5 6 damla endişeleniyorum doktor muanesine gittim kızlık zarın duruyor dedi ve bana genişletebilirsin dedi bu nasıl mantık yani çok darmış ben bunu istemiyorum bu arada ilişkisayımız sadece 3 korktuğum için yanaştırmıyorum kayganlaştırıcı aldım daha denemedim fakat acımı anlatamam size tahriş olmuş merhem kullanıyorum 2 hafta iyileşme süren var dedi ama ilişkiye girebilirsin dedi beni korkutuyo o acıaklıma geldikçe

Ya ilk gecemizde bile bu kadar olmamıştı 1 hafta canım acmıştı geçmişti zaten sulanma falan olmuyor bi kere canım yandı die iice kendimi kasmaya başladım bırakamıyorum bırakınca tekrar acıyo içinde hiç bişiy yok dışı sanki daraltmışım gibi çok etkiledi bu durum bizi önceden çok sık birlikte olurduk artık yaklamıyo bana eşim oda üzülüyo

cnm hoşgeldin genişletebilirsin derken ameliyatla mı genişletebiliriz dedi . eğer öyle bişeyse sakın ha diyorum aynı şeyi bana da söledi dr. çok dar ilişkiye giremezsin dedi çokta rahat giriyorum ordan bebek çıkıyor sonuçta öle bişey yok sonra başka dr. gittim herşey normal dedi. istersen başka bir dr. daha git cnmcm böle şeylere bir dr. inanmayın derim. ama egz.kendin esnetibilirsin cnmcm peki 3 kere ilişki yaşadım dedim 3. dede p... tam birleşme oldumu?

canım bence o acı tahrişten kaynaklanıyodur yoksa olmaması gerekirdi.kan da kızlık zarından dolayıdır.bence iyileşme süresi sonrası kayganlaştırıcıyla denerseniz sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum

cnm bence bir dr. görün oglun yeni mi dogdu dogduktan hemen sonramı ilişkiye giremedin normal dogummu yaptın cnmcm??

bence ameliyat filan düşünme cnm. egzersile genişleyebilen bi yapıya sahip vaji. acı tahriştendir. bence bi kaç gün deneme yapma. gerçi sen tam birlekşme yaşamışsın sanırım ama yine de egzersie başlamanı tavsiye ederim. gerçekten beynindeki tüm yanlış bildiklerini değiştiriyo ve korkularını siliyo egzersiz. İnşallah sorununu halledersin cnm

şuan o kadar güzel bir ortamda hissettim ki kendimi bende öle düşünüyorum ama cesaretim kırılmaya başlıyor bi yerde okudum eşinizde ıllımllı olunca kötü erteliyorsun yaa çok değişik bişeymiş bu

evet ameliyatla dedi inanamadım hiç öle bişeydüşünemem bide bana korkak dedi dokunturtmadım doktora galiba kasıyorum kendimi ama aynada bakınca yırtılmayııgörüyorum çokendişeliyim 3 kerede tam birleşme oldu yani p... 10 cm içeri giriyor ve eşim gayet rahat gidipgeldiğini söledi sorun yok dedi ama sanki ben tam girmiyor gibi hissediyorum daha yolu var gibi ama özür dileyerek sölemek istiyorum ittirince inanılmaz biryanma ağrı oluyor

evet cnm eşlerimizin anlayışlı olması bizimde ertelememize sebeb oluyor ama sorduklarıma cvp yazmadın cnm tam birleşme oldumu? olduysa işin daha kolay hemen egz. başla cnmcm egz. esnetiyoruz orayı zaten zmaan kaybetmeden egz. başla tatlım...

tam birleşme ona göre oldu ama ben sanki tam girmemişhissediyorum yada korkudan öle geliyor 10 cm kadar içeri girdi parmak egzersizi diyorsanız oraya hiç parmak sokamıyorum bu benim iiçin çokzor gbi

cnm yanma kuruluktan olur korkacak bişey yok egz. aşabileceğin bir durum bu cnmcm p... izin veriyorsan daha kolay aşarsın bunu şimdi kayganlastırıcı kullanmanı tavsiye ederim venüstene dr. yazmıstı bizde aldık cok memnun kaldık incecik borusu var içeriye kadar yayılıyor bu kayg. al cnm femolub lubricant jel. bununla dene kayganlık olunca kolay olcak. yırtılma dediğin yer tam nerde girişte bir yerde mi yani agız kısmında??

cesaretin kırılmasın canım bak sen ilişkiye de girebilmişsin.burdaki arkadaşlar ilişkiye girebilmek için egsersiz yaparak sorunu çözmeye çalışan arkadaşlar.hepimiz egsersizlerle çözdük bu sorunu.senin işin bize göre daha kolay canım.bence şu an ki durumun tahrişten kaynaklanıyodur.bi de kızlık zarından dolayıdır kanaman.bazı kişilerin birkaç gün kan gelebiliyor benim hiç gelmedi mesela.bu herkeste farklılık gösteriyor.sen daha yeni evlisin içini ferah tut kötü şeyler düşünme daha yolun çok başındasın zaten vajinismus da değilsin bence.sadece yaşadığın acıdan dolayı bi gerginlik var üzerinde.tahrişin iyileşince bu sıkıntıların geçicektir bana göre.iyileşince de kaldığınız yerden devam edin hemen ertelemeyin canım şu an sizin en güzel günleriniz.ben malesef bu cicim aylarını 1,5 sene sonra yaşayabildim siz tadını çıkarmaya çalışın.herşey zamanında güzel

tam birleşme ona göre oldu ama ben sanki tam girmemişhissediyorum yada korkudan öle geliyor 10 cm kadar içeri girdi parmak egzersizi diyorsanız oraya hiç parmak sokamıyorum bu benim iiçin çokzor gbi

cnm çogu zmaan ne kadar girdiğini bizde hissedemiyoruzki sen altta oldugun poz. yapıyorsan ne kadar girdiğini görme şansın yokki. ancak eşin altta sende üstte ters oturursan ne kadar girdiğini görürsün bide nekadar girdiğine takılma cnmcm ilk etapta agrısız ilişki yaşaman lazım onu başarınca zaten gitgeller kolay olunca girer. birde başka bir dr. görünmeni tavsiye ederim hangi şehirdesin cnm?

yırtılma vajina girişinin hemenüstünde doktor bana daha farklıbirkayganlaştırıcıverdi tüp şekllinde içinde 4 tane var yanma oluyor evet aynen 10 cm giriyor olması normal mi ben neden daha gircekmiş gibi hissediyorum peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…