- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.601
ben takıldım kaldım p..s te yardımm ediinn...çok çalışıyorumm tahrişş oldu vajim
evet cnm yapabiliyormm ...işin garibi ayna olmadan bişiy yapamiyorm ilişkiye girerkende aynayla yapıyoruz ...
benbir şey sorabilirmiyimsizeacaba ben neolduğumu tam olarak bilmiyorum karmakarışığımm bana yardımcı olabilir misiniz
bana kimse yardım etmicek miii
gelişmeler sende sen anlat bakalım neler yaptın
egzersizleri ben de hep aynada yaptım cnm. aynasız ben de yapamıyodum. ama bence p..te takılıosan bi kaç gün daha mumu tekrarla. ii olur sanki.evet cnm yapabiliyormm ...işin garibi ayna olmadan bişiy yapamiyorm ilişkiye girerkende aynayla yapıyoruz ...
cnm nolsun, herşey güzel gidiyo şimdilik :) inşallah daha da güzel olur hepimiz için. şu an hala inanamama aşamasını geçemedim ben :) eşimin hakkını yemiyim, evlendiğimizden beri bu konuyla ilgili bana en ufak bi iğneliyici imada bile bulunmamuştı, ama şimdi gözlerinin içi gülüyo sanki :))gerçekten yeni gelin gibi hissediyorum kendimi
egzersizleri ben de hep aynada yaptım cnm. aynasız ben de yapamıyodum. ama bence p..te takılıosan bi kaç gün daha mumu tekrarla. ii olur sanki.
kız taze gelin napın bakalım gece ucuyodun bulutlarda
Ya ilk gecemizde bile bu kadar olmamıştı 1 hafta canım acmıştı geçmişti zaten sulanma falan olmuyor bi kere canım yandı die iice kendimi kasmaya başladım bırakamıyorum bırakınca tekrar acıyo içinde hiç bişiy yok dışı sanki daraltmışım gibi çok etkiledi bu durum bizi önceden çok sık birlikte olurduk artık yaklamıyo bana eşim oda üzülüyogeçmiş olsun canım....kendini kasıyormusun onu anlamadım ????? vajinada yara vs. bişey varmı hiç jinekoloğa göründünmü canım? normalde doğum sonrası oluşan vajinusmusta varmış....doğumdan sonra ilk defa ilişki denediğinizdemi böyle bi sorun ortaya çıktı ?
merhaba teşekkürederim yeni katıldım aranıza ve çok hoş bir ortam umarım derdimi çözerim 1 aylık evliyim bende ilişkide sorunlarımvar açık açık yazmak nasıl olur bilemiyorum ama kan geliyor 5 6 damla endişeleniyorum doktor muanesine gittim kızlık zarın duruyor dedi ve bana genişletebilirsin dedi bu nasıl mantık yani çok darmış ben bunu istemiyorum bu arada ilişkisayımız sadece 3 korktuğum için yanaştırmıyorum kayganlaştırıcı aldım daha denemedim fakat acımı anlatamam size tahriş olmuş merhem kullanıyorum 2 hafta iyileşme süren var dedi ama ilişkiye girebilirsin dedi beni korkutuyo o acıaklıma geldikçe
merhaba teşekkürederim yeni katıldım aranıza ve çok hoş bir ortam umarım derdimi çözerim 1 aylık evliyim bende ilişkide sorunlarımvar açık açık yazmak nasıl olur bilemiyorum ama kan geliyor 5 6 damla endişeleniyorum doktor muanesine gittim kızlık zarın duruyor dedi ve bana genişletebilirsin dedi bu nasıl mantık yani çok darmış ben bunu istemiyorum bu arada ilişkisayımız sadece 3 korktuğum için yanaştırmıyorum kayganlaştırıcı aldım daha denemedim fakat acımı anlatamam size tahriş olmuş merhem kullanıyorum 2 hafta iyileşme süren var dedi ama ilişkiye girebilirsin dedi beni korkutuyo o acıaklıma geldikçe
Ya ilk gecemizde bile bu kadar olmamıştı 1 hafta canım acmıştı geçmişti zaten sulanma falan olmuyor bi kere canım yandı die iice kendimi kasmaya başladım bırakamıyorum bırakınca tekrar acıyo içinde hiç bişiy yok dışı sanki daraltmışım gibi çok etkiledi bu durum bizi önceden çok sık birlikte olurduk artık yaklamıyo bana eşim oda üzülüyo
canım bence o acı tahrişten kaynaklanıyodur yoksa olmaması gerekirdi.kan da kızlık zarından dolayıdır.bence iyileşme süresi sonrası kayganlaştırıcıyla denerseniz sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum
cnm hoşgeldin genişletebilirsin derken ameliyatla mı genişletebiliriz dedi . eğer öyle bişeyse sakın ha diyorum aynı şeyi bana da söledi dr. çok dar ilişkiye giremezsin dedi çokta rahat giriyorum ordan bebek çıkıyor sonuçta öle bişey yok sonra başka dr. gittim herşey normal dedi. istersen başka bir dr. daha git cnmcm böle şeylere bir dr. inanmayın derim. ama egz.kendin esnetibilirsin cnmcm peki 3 kere ilişki yaşadım dedim 3. dede p... tam birleşme oldumu?
şuan o kadar güzel bir ortamda hissettim ki kendimi bende öle düşünüyorum ama cesaretim kırılmaya başlıyor bi yerde okudum eşinizde ıllımllı olunca kötü erteliyorsun yaa çok değişik bişeymiş bu
evet cnm eşlerimizin anlayışlı olması bizimde ertelememize sebeb oluyor ama sorduklarıma cvp yazmadın cnm tam birleşme oldumu? olduysa işin daha kolay hemen egz. başla cnmcm egz. esnetiyoruz orayı zaten zmaan kaybetmeden egz. başla tatlım...
evet ameliyatla dedi inanamadım hiç öle bişeydüşünemem bide bana korkak dedi dokunturtmadım doktora galiba kasıyorum kendimi ama aynada bakınca yırtılmayııgörüyorum çokendişeliyim 3 kerede tam birleşme oldu yani p... 10 cm içeri giriyor ve eşim gayet rahat gidipgeldiğini söledi sorun yok dedi ama sanki ben tam girmiyor gibi hissediyorum daha yolu var gibi ama özür dileyerek sölemek istiyorum ittirince inanılmaz biryanma ağrı oluyor
şuan o kadar güzel bir ortamda hissettim ki kendimi bende öle düşünüyorum ama cesaretim kırılmaya başlıyor bi yerde okudum eşinizde ıllımllı olunca kötü erteliyorsun yaa çok değişik bişeymiş bu
tam birleşme ona göre oldu ama ben sanki tam girmemişhissediyorum yada korkudan öle geliyor 10 cm kadar içeri girdi parmak egzersizi diyorsanız oraya hiç parmak sokamıyorum bu benim iiçin çokzor gbi
cnm yanma kuruluktan olur korkacak bişey yok egz. aşabileceğin bir durum bu cnmcm p... izin veriyorsan daha kolay aşarsın bunu şimdi kayganlastırıcı kullanmanı tavsiye ederim venüstene dr. yazmıstı bizde aldık cok memnun kaldık incecik borusu var içeriye kadar yayılıyor bu kayg. al cnm femolub lubricant jel. bununla dene kayganlık olunca kolay olcak. yırtılma dediğin yer tam nerde girişte bir yerde mi yani agız kısmında??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?