- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.621
Ya ilk gecemizde bile bu kadar olmamıştı 1 hafta canım acmıştı geçmişti zaten sulanma falan olmuyor bi kere canım yandı die iice kendimi kasmaya başladım bırakamıyorum bırakınca tekrar acıyo içinde hiç bişiy yok dışı sanki daraltmışım gibi çok etkiledi bu durum bizi önceden çok sık birlikte olurduk artık yaklamıyo bana eşim oda üzülüyo
merhaba teşekkürederim yeni katıldım aranıza ve çok hoş bir ortam umarım derdimi çözerim 1 aylık evliyim bende ilişkide sorunlarımvar açık açık yazmak nasıl olur bilemiyorum ama kan geliyor 5 6 damla endişeleniyorum doktor muanesine gittim kızlık zarın duruyor dedi ve bana genişletebilirsin dedi bu nasıl mantık yani çok darmış ben bunu istemiyorum bu arada ilişkisayımız sadece 3 korktuğum için yanaştırmıyorum kayganlaştırıcı aldım daha denemedim fakat acımı anlatamam size tahriş olmuş merhem kullanıyorum 2 hafta iyileşme süren var dedi ama ilişkiye girebilirsin dedi beni korkutuyo o acıaklıma geldikçe
şuan o kadar güzel bir ortamda hissettim ki kendimi bende öle düşünüyorum ama cesaretim kırılmaya başlıyor bi yerde okudum eşinizde ıllımllı olunca kötü erteliyorsun yaa çok değişik bişeymiş bu
ayyyy neler oldu kim neler yaptı meraktan şişecem...çok merak ettim hepinizii..hafta sonu şehir dışındaydımm..dönerkende annemler geldi bizimle bendeler birkaç gün ondan sık gelemeyeceğimm siteye...okuyamıyorum geçmişide yenenler varsa tebrik ediyorumm...hepinizi çok özledimm..siteye yeni arkadaşlar gelmişş hoşgelmişler ...öpüyorum hepinizi çok çokkk
ayyyy neler oldu kim neler yaptı meraktan şişecem...çok merak ettim hepinizii..hafta sonu şehir dışındaydımm..dönerkende annemler geldi bizimle bendeler birkaç gün ondan sık gelemeyeceğimm siteye...okuyamıyorum geçmişide yenenler varsa tebrik ediyorumm...hepinizi çok özledimm..siteye yeni arkadaşlar gelmişş hoşgelmişler ...öpüyorum hepinizi çok çokkk
hoşbulduk teşekkür ederim
hoşgeldin canım ben de diyorum nerde bu kız:26:biz de seni özledik canım arayı fazla açma öpüyorum
canım dedimya zati p... 15 cm civarında tamamını zamanla alırsın çok önemli deil şu noktada önemli olan rahat ilişki yaşaman cnmcm kasmassan rahat olur egz. başla cnmcm serçe parmakla başla. bizde parmak yapamayız diyorduk ama yaptık mecburen cnmcm erkenden çözersin bu işi bebişim egz.yap serçe parmak.orta parmak.sonra işaret ve orta parmagı küs şeklinde yap öle dene sonra p... boyutunda mum yap mumun etrafına pamuk sar streçle prez.geçir jelle onları rahat yapınca zaten vaji esnicek ve p... rahat olacak cnmcmyırtılma vajina girişinin hemenüstünde doktor bana daha farklıbirkayganlaştırıcıverdi tüp şekllinde içinde 4 tane var yanma oluyor evet aynen 10 cm giriyor olması normal mi ben neden daha gircekmiş gibi hissediyorum peki
birde bir şey paylaşmak istiyorum gerçi daha ilişki sayımız çokaz ama aynada baktığımda mercimekkadar bir delik var orada çok inanılmaz küçük buda korkutuyor beni
birde bir şey paylaşmak istiyorum gerçi daha ilişki sayımız çokaz ama aynada baktığımda mercimekkadar bir delik var orada çok inanılmaz küçük buda korkutuyor beni
hoşbulduk teşekkür ederim
canımm o mercimek deliği ben bulammaıştım ilk ayna egzersizindebirde bir şey paylaşmak istiyorum gerçi daha ilişki sayımız çokaz ama aynada baktığımda mercimekkadar bir delik var orada çok inanılmaz küçük buda korkutuyor beni
geldim kuzum.annannelerin eline öpmeye gel,anneyede yardım ett azcıkkcanım dedimya zati p... 15 cm civarında tamamını zamanla alırsın çok önemli deil şu noktada önemli olan rahat ilişki yaşaman cnmcm kasmassan rahat olur egz. başla cnmcm serçe parmakla başla. bizde parmak yapamayız diyorduk ama yaptık mecburen cnmcm erkenden çözersin bu işi bebişim egz.yap serçe parmak.orta parmak.sonra işaret ve orta parmagı küs şeklinde yap öle dene sonra p... boyutunda mum yap mumun etrafına pamuk sar streçle prez.geçir jelle onları rahat yapınca zaten vaji esnicek ve p... rahat olacak cnmcm
hg. annecimannanemler mi geldi slm söle muck ösletme kendini
canım küçük falan deil orası p.. göre esniyor bebek çıkıyor ordan düşün bebek başı çapı 52 cm falanmış okadar esniyor yani p... 3-4 cm çapında bişey hem sen ilişkide yaşamıssın cnm esnemese p... girmezdi deilmi sen kendini kastıgın için acı duyuyorsun bu kaygılarını aşmak içinde egz. yapmalısın inanki çok kolay olacak merak etme cnmcm. p... yapıyorsan 2-3 günlük egz. agrısız ilişkin olur tavsiye ettiğimiz jelide al bak nasıl rahat olacak cnmcm....
bebişim o mercimek kadar sandığımız yerden karpuz kadar bebiş çıkıyo millet daraltmak için ameliyat oluyorHiç kendi kendine vesvese yapma güzelim zevk açısından dar olması makbul allah mükemmel şekilde dızayn etmiş vajina ve p...si birbirine uygun yaratmış... Bende deliğim olmadığını sanıyodum hiç bişey girmes girse içim parçalanır sanıyordum noldu hiç bişey olmadı egzersiz yaptım ilişkide yaşıyorum en ufak acı sızı yok şimdi baktığımda bile dışardan dar gibi görünüyor ama ilişki esnasında p...s nasıl ereksiyona ulaşıyorsa bizimde bazı bölgelerimiz genişleyip açılıyor ilişkiye hazır hale geliyor sen egzersize başla kendini keşfedeceksin iç yapını vajinanın etrafını içini tanıyacaksın zaten inşallah gerek kalmaz ama ilerde fitil falan yerleştirmen gerektiğinde mecburen elinle itmen gerekecek....
o ilacınadınıbulamadım tekraryazar mısınız denemek istiyorum
canm peki ilişkilerin nasıl geçti rahatmıydın 3 kere yapmışsınız.biz genelde bacaklarımızı açamıyoruz çünkü sen birkaç defa yapmışsın
canım dedimya zati p... 15 cm civarında tamamını zamanla alırsın çok önemli deil şu noktada önemli olan rahat ilişki yaşaman cnmcm kasmassan rahat olur egz. başla cnmcm serçe parmakla başla. bizde parmak yapamayız diyorduk ama yaptık mecburen cnmcm erkenden çözersin bu işi bebişim egz.yap serçe parmak.orta parmak.sonra işaret ve orta parmagı küs şeklinde yap öle dene sonra p... boyutunda mum yap mumun etrafına pamuk sar streçle prez.geçir jelle onları rahat yapınca zaten vaji esnicek ve p... rahat olacak cnmcm
sanki mikrop kapar tırnağım yırtar düşüncesindeyim dediğiniz şeyi şuanyapamam gerçekten bu dediğinizi kocamla yapmaya çalışıyorum üstüne oturup ama girmiyor öle zorlama istiyor dayanamıyorum
canım dedimya zati p... 15 cm civarında tamamını zamanla alırsın çok önemli deil şu noktada önemli olan rahat ilişki yaşaman cnmcm kasmassan rahat olur egz. başla cnmcm serçe parmakla başla. bizde parmak yapamayız diyorduk ama yaptık mecburen cnmcm erkenden çözersin bu işi bebişim egz.yap serçe parmak.orta parmak.sonra işaret ve orta parmagı küs şeklinde yap öle dene sonra p... boyutunda mum yap mumun etrafına pamuk sar streçle prez.geçir jelle onları rahat yapınca zaten vaji esnicek ve p... rahat olacak cnmcm
sanki mikrop kapar tırnağım yırtar düşüncesindeyim dediğiniz şeyi şuanyapamam gerçekten bu dediğinizi kocamla yapmaya çalışıyorum üstüne oturup ama girmiyor öle zorlama istiyor dayanamıyorum
CANIM TIRNAKLARINI KES ELİNİ GÜZELCE YIKA DOKTOR ELDİVENİ PREZERVATİF VEYA STRECH FİLM SARABİLRSİN YADA HERHANGİ Bİ APARATLA DENEYEBİLİRSİN AMA BİLİŞSEL DAVRANIŞ DİYORLAR BUNA BİLİNÇLİ OLARAK KENDİN DENEMELİSİN....
Femore | Femolub Medical Lubricant Jel Kayganlaştırıcı 60 ml | 17,10 TL fiyatı ve yorumları cnm jel bu eczaneden bulamasan bu siteden alabilirsin bir gün sonra geliyor site güvenli ben ve bikaç ark. busiteden aldık. hem zevk almayı da kolaylastırıyor daha rahat olursun cnm mutlaka dene ....
forumda yeni olduğum için tam takip edemiyorum yazılanlarını atladıysam kusura bakmayyın bir iki kere bende açamadım sonra zaten eninde sonunda ollucak olması gerek die açtım şunu yaptım normalzamanda eşime dedimkidur desemde durma çok sadıstçe ama başka türlü hep ertelenirgaliba ama acımdandolayı son anda kesiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?