- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.641
canım valla en iyi sen bilirsin durumunu tabi ama bana vajili gibi gelmedin.zaten 10 cm girmesi çok normal.tabi daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir bu konuyu ama ben abes bişey görmedim.bence doktor 2 haftada iyileşir dediyse bu sürenin geçmesini bekle sonra baktın ki olmuyo egsersiz yaparsın.
pekibir adet mi bu çok kolaykullanımı varmış benimki öle değil hatta bunu içine nasıl sıkcam diyordum
evet 1 adet içeri yerleştirip sıkıyorsun ben 3 defa kullandım çok ferahlattı iç kısmı ayrıca zevkide çoğaltıyor kullanımı çok kolay içlere kadar rahatlıkla sıkıyorsun
eğerbir kere bile yaptıysansende vajili değilsindir buna inan hiç yapamayan hala bakire olanlar için bu tanım bende de sadece endişevar onu sizlerle halletmek istiyorum çünkü zamanla bu işi yapmak çok hale geliyor
kızla bayrak sallamama az kaldı galiba, inanın herşey sizin burda yazdıklarınızın desteğiyle oluyor, dün ilk defa parmağı yapabildim hemde ilk seferde üç boğum birden aldım, hatta yetmedi üstüne eşimin parmağıyla bile oldu 1-2 gün sonra 2 parmakla denicem, o kadar mutluyum ki, eşim keşke birde erkekler kulubü olsaydı diyor:))evet 1 adet içeri yerleştirip sıkıyorsun ben 3 defa kullandım çok ferahlattı iç kısmı ayrıca zevkide çoğaltıyor kullanımı çok kolay içlere kadar rahatlıkla sıkıyorsun
kızlar adımı değiştirebiliyorum editörden msj geldi sizce ne olsun 3 alternatif göndericem onlara ona göre düzeltecekler adımı siz koyun bari
kızla bayrak sallamama az kaldı galiba, inanın herşey sizin burda yazdıklarınızın desteğiyle oluyor, dün ilk defa parmağı yapabildim hemde ilk seferde üç boğum birden aldım, hatta yetmedi üstüne eşimin parmağıyla bile oldu 1-2 gün sonra 2 parmakla denicem, o kadar mutluyum ki, eşim keşke birde erkekler kulubü olsaydı diyor:))
buara bişi sorcam sizce ultrason jeli mi alayım yoksa bahsedilen jeli mi?
adını feriha koydumya benimkini niye değiştirmediler ki heralde ben yanlış bi editöre gönderdim.sen çok aşıksın aşkla ilgili bişey koymalısın bence
canım ben vajiliydim ama çok şükür aştım bu sorunu.ben senin egsersizlik bi durumun olup olmadığını anlamak için sordum.korkunun olması çok normal çünkü acı duymuşsun.inşallah tahrişin geçer bir an önce ilk ilişkilerinizde kayganlaştırıcı şart bence.ondan dolayı tahriş olmuştur.
çelik koy cnm çelik gibi saglam olup bu vajiyi yenmek içinkızlar adımı değiştirebiliyorum editörden msj geldi sizce ne olsun 3 alternatif göndericem onlara ona göre düzeltecekler adımı siz koyun bari
kızla bayrak sallamama az kaldı galiba, inanın herşey sizin burda yazdıklarınızın desteğiyle oluyor, dün ilk defa parmağı yapabildim hemde ilk seferde üç boğum birden aldım, hatta yetmedi üstüne eşimin parmağıyla bile oldu 1-2 gün sonra 2 parmakla denicem, o kadar mutluyum ki, eşim keşke birde erkekler kulubü olsaydı diyor:))
buara bişi sorcam sizce ultrason jeli mi alayım yoksa bahsedilen jeli mi?
evet bu sebeble çok korkuyorumm nasıl yapıcam
kızlar adımı değiştirebiliyorum editörden msj geldi sizce ne olsun 3 alternatif göndericem onlara ona göre düzeltecekler adımı siz koyun bari
canım benim korkacak bişey yok bir hafta bekle geçsin bepanthene falan sür tahrişe iyi geliyor sonra femolub al dene tahriş geçince bişey olmaz korkma tatlım...
süperdi yaaa koptum burda....:84:
yaw msn beni deli etti bişey yazınca kapanıyor hemen(( sildim 2 defa yükledim olmadı şimdi başka bir sürümünü yüklüyorum ama oda çok yavaş yüklüyor deli oldum kocişte öbür laptopu götürmüş bugun yoksa ondan girerdim komşu çagırdı birazdan ona gitcem...çaya...
evetcesaret toplamalıyım bende inşallahacımıcak busefer
anam sabah beri düşe düşe bi hal oldun şaşı oldum sana bakarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?