Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eğerbir kere bile yaptıysansende vajili değilsindir buna inan hiç yapamayan hala bakire olanlar için bu tanım bende de sadece endişevar onu sizlerle halletmek istiyorum çünkü zamanla bu işi yapmak çok hale geliyor

pekibir adet mi bu çok kolaykullanımı varmış benimki öle değil hatta bunu içine nasıl sıkcam diyordum

evet 1 adet içeri yerleştirip sıkıyorsun ben 3 defa kullandım çok ferahlattı iç kısmı ayrıca zevkide çoğaltıyor kullanımı çok kolay içlere kadar rahatlıkla sıkıyorsun

evet 1 adet içeri yerleştirip sıkıyorsun ben 3 defa kullandım çok ferahlattı iç kısmı ayrıca zevkide çoğaltıyor kullanımı çok kolay içlere kadar rahatlıkla sıkıyorsun

hemen alıcam diğerini denediktensonra mı alsam inanın acı beni öle korkttuki bi kere daha yapmak için cesarert dileniyorum

kızlar adımı değiştirebiliyorum editörden msj geldi sizce ne olsun 3 alternatif göndericem onlara ona göre düzeltecekler adımı siz koyun bari

eğerbir kere bile yaptıysansende vajili değilsindir buna inan hiç yapamayan hala bakire olanlar için bu tanım bende de sadece endişevar onu sizlerle halletmek istiyorum çünkü zamanla bu işi yapmak çok hale geliyor

canım ben vajiliydim ama çok şükür aştım bu sorunu.ben senin egsersizlik bi durumun olup olmadığını anlamak için sordum.korkunun olması çok normal çünkü acı duymuşsun.inşallah tahrişin geçer bir an önce ilk ilişkilerinizde kayganlaştırıcı şart bence.ondan dolayı tahriş olmuştur.

kızla bayrak sallamama az kaldı galiba, inanın herşey sizin burda yazdıklarınızın desteğiyle oluyor, dün ilk defa parmağı yapabildim hemde ilk seferde üç boğum birden aldım, hatta yetmedi üstüne eşimin parmağıyla bile oldu 1-2 gün sonra 2 parmakla denicem, o kadar mutluyum ki, eşim keşke birde erkekler kulubü olsaydı diyor:))
buara bişi sorcam sizce ultrason jeli mi alayım yoksa bahsedilen jeli mi?

kızlar adımı değiştirebiliyorum editörden msj geldi sizce ne olsun 3 alternatif göndericem onlara ona göre düzeltecekler adımı siz koyun bari

adını feriha koydumya benimkini niye değiştirmediler ki heralde ben yanlış bi editöre gönderdim.sen çok aşıksın aşkla ilgili bişey koymalısın bence

Son düzenleme:

canımmmmm benim maşallahhhhh süper gidiyorsun çok yakındır taze gelinliğin :13: ultrason jeli 1 lt. oluyor fiyatıda çok uygun egzersiz esnasında bol bol kullanabilrsin diğer jel ise kuruluk için bende ikiside var ultrason jelini alalı aylar oldu hala dolu şişe lazım olursa bi gün diye tutuyorum bozulmuyor son kullanımı 2014e kadar bozulma sorunu yok diğer jelden çok memnunum kuruluğum var bitmesin diye kıyamıyorum 18 tl ye aldıydım istersen 2side elinin altında bulunsun

evet bu sebeble çok korkuyorumm nasıl yapıcam

çelik koy cnm çelik gibi saglam olup bu vajiyi yenmek için

cnm harikasın tatlım tebrik ederim azminden dolayı ne kadar kolaymış deilmi??? cnm cnm egz. için ucuz olsun dersen ultrason jeli al ilişkiye başlayınca femolub alırsın ...

yaw msn beni deli etti bişey yazınca kapanıyor hemen (( sildim 2 defa yükledim olmadı şimdi başka bir sürümünü yüklüyorum ama oda çok yavaş yüklüyor deli oldum kocişte öbür laptopu götürmüş bugun yoksa ondan girerdim komşu çagırdı birazdan ona gitcem...çaya...

anam sabah beri düşe düşe bi hal oldun şaşı oldum sana bakarken

kızlar ben şoktayım kociş tatilde sicilyaya gidelim dedi bende 1 şartla dedim sigarayı bırakcas o zaman giderim dedim oda tamam orda çocuk yaparız dedi şoklardayımmmm adam çocuk yapmayı düşündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…