Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canım ama nedense p..s beni korkutuyo...

bende penis ertelemeye calısıyodum hep esım soyluyordu daha hazır deılım dıyordum 1 gece cok ıstedi denemek olmazsa kızmak yok dedım cunku olacagını dusunmuyordum ve o gece yarısını almıstım...korkma balım ınan aparatla yapmak daha zor goruceksın...

mrb cnm saol..amin cümlemize...yanma istem dışı kasılmadan kaynaklanabilir idrarını yaparkende oluyosa bi doktora görün mantar vs. olablr..diger kayganlaştırıcıları bilmiyorum ama su bazlılar vermiyo..

öncelikle yendiğin için nekadar sevindim anlatamam bir muhabbetimiz olmasada bazı arkadaşlar beni doktor yüzünden baya bi rencide etsede ben burda buldum o doktoru ve yıne sızler sayesınde yendım ben guvenemeseydım yıne gıdemez ve yıne yenemezdım hepınızden ALLAH razı olsun teşekkür ederimm :)idrar yaparken yanma olmuo sadece o şeyı yaparken oluo ama o çıkınca 5 10 dk sonra geçiyo kendimi okadar kasmıyorum ama ne zaman geçerki bu kasılmalar bana doktor kayganlaştırıcı vermışti ismi s'xtiva diye sperm öldürmediğini söyledi ama yinede sorayım dedim reglimde bitti dün bebek yapmak istiyorum eger Allahım laik görürse inşallah :)

hazır aklımdayken yazıyım ovulasyon günü için doktornevra diye bir site vardı ben ordan hesaplıyorum. sondan geriye doğru adet gününün başladığı günleri yazıyosun son 3 adetini soruyor yani sana ovulasyon gününü ve hangi günler hamile kalma olasılığın var onları yazıyor.

cnm yanlış anlaşılma olmasın burda kimse kimseyi rencide etmez herkes elinden geldigince birbirine yardımcı olur..bazı şahıslar gelip burda doktor reklamı yapıyoda belki sende öyle anlaşılmışsındır..ben ne yazdıgını ne zaman geldigini hatırlamıyorm..gelip burda reklam yapanlar olunca bizlerde ister istemez önyargılı oluyoruz..neyse cnm senin ilişki esnasında istem dışı kasılmaların oluyodur bence bu kasılmalarda zamanla geçicek birşeyy..yanman dvm ederse doktora görün geçmiş olsun

bize destek olan canım arkadaşlarım sizden bir ricam olacak.siz var gücünüzle bize destek olmaya çalışıyorsunuz.birde yenip kaçanlar var.burda bir sürü yardım gördüp arkalarına bakmadan giden sonra yok yanmam var yok tahriş oldum bilmem daha neler diyip sizden yardım isteyenler.lütfen yardımcı olmayın.onlar bize yardım etmiyor.vefasızzlarrrrrrrrr

ooyy yerim ben seni:13:canım benim boşver onları bizde onlar gibi olmayalım..evet yenip gidenler çok oldu bende kızgınım onlara

tesekkur ederım cnm ılgılendıgın ıcın hemen baktım 28.10 ile 02.11 arasıymıs valla bız basladık allahım inşallah isteyen herkeze ve bana nasıp eder cok heyecanlıyım acaba bu ay tutacakmı merak edıyorum...

ooyy yerim ben seni:13:canım benim boşver onları bizde onlar gibi olmayalım..evet yenip gidenler çok oldu bende kızgınım onlara

inşallah biz o gidenlerden olmayacagız ben söz verdim kendıme ben cektım kımsenın cekmesıne ızın vermeyecegım alah ızın verırse hep burda olmaya gayret edıcem...

kolay hamile kalmak için pozisyonlar var canım ben daha hazır değilim pozisyon için, nasıl kolay hamile kalınır yaz çıkıyor neler yapman gerektiği ilişkiden hemen sonra kalkmıyacakmışsın bir de görev gibi olmayacakmış kadın mutlu olunca o esnada bir hormon salgılanıyormuş birşeyler yazıyor işte bir göz at bir de kızlar yazmış kuru incir kaliteli yumurta yapıyor diye.

slmlare bende adet oldum hamiş diilmişim yani bitsin hemen kaldığım yerden devam tabi tam birleşme olamadı ama çok az kaldı bide ovülasyon testi aldım presee..d jel aldım zaten ilişki zor oluyo en azından spremler ölmesin die bu ay içimde güzel bir his var hem tamamı olacak hemde bebiş olacak die inş rabbim ol der olur :))

cnm henuz pozısyon degıstırecek kadar basarılı deılım:))))ama uygun pozısyonda yım sanırım :))) kalkmadım dün yaklasık yarım saat kalcamın altına yastık koyup bekledım ve 1 gun arayla yapılması gerekıyormus sperm kalıtesı ıcın...kuru incir denıcem canım..ayy bi hamiş kalsam bu haberide ilk sızınle paylasıcam içim kıpır kıpır 3 sene hep bu zamanları hayal etmıstım şimdi hayalimin tam içindeyim yardım edıp beni bılgılendırdıgın ıcın cok tesekkur ederm cnm..

hayırlısı cnm inşallah bu ay hamile kalırız:))))ya bende bu ovulasyon testlerını kullanmak ıstıyorum aslında ama netten arastırdım hıc kullanıpta tavsıye eden yok memnun kalmayanda yok ama yumurtlama gununu belırlıyormus sanırım...aslında mantıklı bırsey ama cesaret edıp alamadım bıde ona guvenıpte gunumu kacırırsam dıye:)))

cnm zaten ateşinden ve akıntındanda anlarsın daha güvenli olur bide zaten adet bitince gün aşrı hergün ilişki olursada muhakkak yakalarsın bende kısıtlı pozisyonlarda deneyebiliyorum ancak dedimya 2 m bişi kaldı ama kendii bırakamıoyrum bir türlü ben kendi elimle yerleştirdiğimde git gel yapıoyorum çok az kaldı adetim bitsin hemen başlayacam bence ovülasyon testi al bende eşime keçiboynuzu yediriom kendimde yiyorum zaten idrar yolu enfk olmuşum antibiotik kullanıyorum bide çörek otu bal ve tarçınıda öneriyorlar adaçayı mesala oda iyi geliyor benim adet ağrımıda geçiriyor inş hayırlı haberlerini alırız :)

geçmişolsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz allah yardımcın olsun.

inşallah canım.herkes öyle diyo p..s denemesi çok daha kolay daha rahatmış.benim de öyle olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…