- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.981
canım beniiiimmm saollliçini ferah tut ciddi bişey yokturrr çççoookk geçmş olsun msn açık olcak imkanın olursa doktor dönüşü yaz merakta bırakma ok.
inşallah canım ama nedense p..s beni korkutuyo...
mrb cnm saol..amin cümlemize...yanma istem dışı kasılmadan kaynaklanabilir idrarını yaparkende oluyosa bi doktora görün mantar vs. olablr..diger kayganlaştırıcıları bilmiyorum ama su bazlılar vermiyo..
öncelikle yendiğin için nekadar sevindim anlatamam bir muhabbetimiz olmasada bazı arkadaşlar beni doktor yüzünden baya bi rencide etsede ben burda buldum o doktoru ve yıne sızler sayesınde yendım ben guvenemeseydım yıne gıdemez ve yıne yenemezdım hepınızden ALLAH razı olsun teşekkür ederimm :)idrar yaparken yanma olmuo sadece o şeyı yaparken oluo ama o çıkınca 5 10 dk sonra geçiyo kendimi okadar kasmıyorum ama ne zaman geçerki bu kasılmalarbana doktor kayganlaştırıcı vermışti ismi s'xtiva diye sperm öldürmediğini söyledi ama yinede sorayım dedim reglimde bitti dün bebek yapmak istiyorum eger Allahım laik görürse inşallah :)
bize destek olan canım arkadaşlarım sizden bir ricam olacak.siz var gücünüzle bize destek olmaya çalışıyorsunuz.birde yenip kaçanlar var.burda bir sürü yardım gördüp arkalarına bakmadan giden sonra yok yanmam var yok tahriş oldum bilmem daha neler diyip sizden yardım isteyenler.lütfen yardımcı olmayın.onlar bize yardım etmiyor.vefasızzlarrrrrrrrr
hazır aklımdayken yazıyım ovulasyon günü için doktornevra diye bir site vardı ben ordan hesaplıyorum. sondan geriye doğru adet gününün başladığı günleri yazıyosun son 3 adetini soruyor yani sana ovulasyon gününü ve hangi günler hamile kalma olasılığın var onları yazıyor.
ooyy yerim ben seni:13:canım benim boşver onları bizde onlar gibi olmayalım..evet yenip gidenler çok oldu bende kızgınım onlara
tesekkur ederım cnm ılgılendıgın ıcın hemen baktım 28.10 ile 02.11 arasıymıs valla bız basladık allahım inşallah isteyen herkeze ve bana nasıp eder cok heyecanlıyım acaba bu ay tutacakmı merak edıyorum...
kolay hamile kalmak için pozisyonlar var canım ben daha hazır değilim pozisyon için, nasıl kolay hamile kalınır yaz çıkıyor neler yapman gerektiği ilişkiden hemen sonra kalkmıyacakmışsın bir de görev gibi olmayacakmış kadın mutlu olunca o esnada bir hormon salgılanıyormuş birşeyler yazıyor işte bir göz at bir de kızlar yazmış kuru incir kaliteli yumurta yapıyor diye.
slmlare bende adet oldumhamiş diilmişim yani bitsin hemen kaldığım yerden devam tabi tam birleşme olamadı ama çok az kaldı bide ovülasyon testi aldım presee..d jel aldım zaten ilişki zor oluyo en azından spremler ölmesin die bu ay içimde güzel bir his var hem tamamı olacak hemde bebiş olacak die inş rabbim ol der olur :))
hayırlısı cnm inşallah bu ay hamile kalırız:))))ya bende bu ovulasyon testlerını kullanmak ıstıyorum aslında ama netten arastırdım hıc kullanıpta tavsıye eden yok memnun kalmayanda yok ama yumurtlama gununu belırlıyormus sanırım...aslında mantıklı bırsey ama cesaret edıp alamadım bıde ona guvenıpte gunumu kacırırsam dıye:)))
Belinayy, bebişim bu halaylar senin için hayatımi dün çekememiştim:))
Günaydın kızlar nasılsınız, ne var ne yok? Bu aralar pek takılamıyorum buralarad malesef( Bugün de giremiycem pek, boynumda bir ben çıktı, kaşıntı yapıyor, öğleden sonra doktora gidicem, dua edin bana nolur kötü birşey çıkmasın
bende penis ertelemeye calısıyodum hep esım soyluyordu daha hazır deılım dıyordum 1 gece cok ıstedi denemek olmazsa kızmak yok dedım cunku olacagını dusunmuyordum ve o gece yarısını almıstım...korkma balım ınan aparatla yapmak daha zor goruceksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?