Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

annelik içgüdüsel bişey canım ilk öğrendiğin andan itibaren sadece onu düşünüyosun.

cnm ne güzel erkenden bulmuşsun burayı,zimlisin de maşallahın var
bu hızla devam edersen en kısa sürede senin de halayını çekeriz....

eet cnm...dün sabah aparata başladm hepsini girio akşamda eşmle penis denedk yarısı girio ama biyerde tıkanıo duvara çarpıo...eşmle karra verdk 1 hafta egzersiz yapıcam 1 hafta snra tam denemeye geçicezzz ve kasım gelini olucamm birrsürü halaylar görmek istyrmmmm burdaaaa..hepimiz içinn :))

sen ne yaptın canım iyice alıştın mı?

canım en son bayram öncesi denemiştm misafirden fırsat olmamıştı..dün denedm oldu ilk girişte kasma oldu..zevk bile aldım dün çok iyi geçti kasılmam oluyo ara ara yoruyo beni ama anestol apart falan bıraktım kullanmıyrm jel kullanyrm biraz..senin oluyomu şimdi yasakmı

o duvar yok mu çarpmayan kalmadı,yarısı girdikten sonra gerisi kolay canım eşin denemede olmayınca olumsuz tepki vermiyorsa aparatla yaptıktan sonra deneyebilirsin sen kendini rahat bırak eşin de aceleci davranmasın o sorun da hallolur.

canım hepimiz geçtik bu yollardan aynı şeyler bizdede oldu..sona yaklaşmışsn çok az kalmış..aparat ölçülerin ne..

yok bana 12 hafta yasak 6 hafta sonra deneyebilirim bazen korkuyorum ya olmazsa diye ama şuan bebek daha önemli, ben daha zevk almamıştım zamanla olur diyordum bakalım göreceğiz.çok ara verme canım .

Canlarım dün akşam egzersizime kaldığım yerden devam ettim.İlk egzersizimi tek kulak çubuğu ile yapmıştım, ilk denememde hepsini alabilmiştim.Sonra bayram oldu , regli oldum derken bayağı ara vermiştim işten yorgn geldiğimiçin birtürlü başlayamıyordum uyuya kalıyordum.Dün akşam da kendi kendime egzersizimi aksatmayacağım dedim bu akşam yapacağım.Bir daha ki reglime kadar bitsin istiyorum çünkü inş ..sonra kulak çubuğunu çift yaptım ama bir türlü olmadı moralim bozuldu , uğraştım uğraştım olmadı, yılmadım tek kulak çubuğu ile denedim , sonra çift kulak çubuğunu denedim olduu ama nasıl mutlu ldum anlatamam size..Sonra bir cesaret geldi dedim 3 kulak çubuğu ile yapacağım güzelce streçledim bol ultrason jeli sürdüm ve kulak çubuğunu sokmaya çalışıyrum olmuyor yine uğraştım , sonra bu da girecek dedim kendi kendime acır gibi oldu , belli bir yere girdikten sonra kalınlığından mıdır nedir olduğu yerde kaldı ilerlemiyor ittiriyorum gitmiyor , biraz gitgel yaptım sonra nefes egzersizi yaparak kendimi rahatlattım sonra tamamını içime aldım içerdeki kaslarımı sıkıp sıkıp bıraktım ne acı ne birşey sadece girdiğini hissettim o kadar çok mutluyum, sanırım bayağı ilerleme kaydediyorum , bu akşamda inş. 4 çubuktan 8 çubuğa çıkmaya çalışacağm bakalım ne olacak :)))))))

CNM 1 haftaya kalmaz tamamdır bu iş :)

evet yaa lanet duvarrr..aparatlardan snra denemey geçnce ve ilk başı girince ohh oluo işte dedm başardım dedm ilerlettim snra o duvarrrrrr ittrdim ittrdim olmadı..eşim inanılmaz anlayşlı..bnm gibi sevinio hemen umut doluo için..bak bebğim oluo işte 4 5 güne olucak iice dio..çok destek verio..denerkende çok nazik davranıo güzel şeyler sylüo sağolsun...bu arada bi ricam olucak eğer çok öğrencin yoksa bnm koçum olur musunn????? :))

canım hepimiz geçtik bu yollardan aynı şeyler bizdede oldu..sona yaklaşmışsn çok az kalmış..aparat ölçülerin ne..

ya mum almaya çıkıcaktm dün çıkamadım rimelle yaptm..önce 1 tane havlu kağıt peçete sardım baktım oluo snra öğlene doğru dahada kalınlştrdm:)) 5 6 tane sarıorum...tamamı girio:)))tam boyut olarak blemiyorum ama kalın yanii :))

çok güzel canım ara verme düzenli egzersizini yap ara verirsen gerilersin.....

Merhaba arkadaşlar,

Kullandığınız aparatları nasıl yapıyorsunuz....Komik gelebilir sizlere ama gerçekten ben anlamıyorum.

Kulak çubuğunu streçledim deniliyor mesela, nasıl?

:)

Teşekkürler.....

cnm pens kalınlıgna gelsin streçle prezervtf geçir jelle daha rahat olucak sonra pens denemesine geçicen..mum daha uzun daha rahat olur..

kulak çubuğunu önce streçliyorum sonra da bol jel sürüyorum canım çok rahat oluyor yaniii :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…