Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım adres çubuğunun yanında dönüşümlü ok işaretleri var o yenile demek ona basınca sayfa yenilenir ok.f5 e de basabilirsin.

canım jel kullanıyormusun yada uyusturucu krem?

zamanla alışırsın onada dert etme alışma evreside var..hissetmemen gayet normal..

zamanla alışırsın onada dert etme alışma evreside var..hissetmemen gayet normal..

evett alışırım herhaldee.yaa bide bu midemdeki sancı noolucakkk..oda geçicek mii...yok bööle bi bask sancıı..patlycakmşm gibi eliooo...aşağısı hiç acımıo ama karnımn altı çookkk ağrıooo..resmen patlycak gibii...penis oraya kadar gidio mu yaaa??

belinayyy yaaaa bana yardım etttt lütfen. ben hala ilerleyemiyorum. sence bi sorun falan olbilir mi. gitmiyo. çok uğraştım. aynada bakınca çok af edersin orası nasıl olması lazım

canım alışıcaksın zamanla normaldir..ne sıklıkta yaparsan okadar çabuk alışırsın hergün deneki çabuk alışasın..

çok saol canım,dikkat etmeye çalşıyorum işte dün akşamdan beri yatıyorum zaten,sen nasılsın tatlım?herşey yolundadır umarım

İnşallah, çabuk iyileşirsin)
Hamd olsun, bitanem- herşey yolunda)

Klavişden `F5` buttonuna bas)

belinayyy yaaaa bana yardım etttt lütfen. ben hala ilerleyemiyorum. sence bi sorun falan olbilir mi. gitmiyo. çok uğraştım. aynada bakınca çok af edersin orası nasıl olması lazım

nasl yapıyosn anlatırmsn..ıkın bırak sürekli ıkınınca açılıyo biraz oraya yerleştir aparatı hafif hafif dolaştır.. süreklide nefes al ver parmak gibi ilerlemez canım aparat geç ilerliyo pes etme moralinin yüksek olması da çok önemli..bu arada jel ve uyuşturucuda kullanmalsn..

canım cuma günü moralim kötüydü. o yüzden dün egzersiz yapmadım ilk kez. bu gün yaptım. önce tek parmak sonra 2 sonra 3. sonra aparata geçtim. mumun etrafına sadece bir kar peçete sardım. kalın değil yani. pre ve jel.1 saat denedim nerdeyse ama hep aynı şekilde. uzunluk 5 cmden öte gitmiyo. herkes nasıl tamamını içine alabiliyo yaa? yardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…