- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #78.481
cnm ben yeneli 2 ay oldu,hala kırmızı gelmedi benden,yani egzersizlerle yeteri kadar esnetmişim ben onu demekki,zaten kafamızda büyüttüğümüz bi şekilde zar değilmiş o,aslı81 de yazmış zaten soğan zarı kadar ince diye,yani takma kafana,eşine de anlat durumu...
ne Soğan zarı canım :))))) kulak memesi kalınlığındadır yumuşak bi dokudur :))
belinaycım reglin geldi mi merak ettim ya. bulantın devam ediyo mu hala
naaptın kuşum merak ettim.var mı bi gelişme??test yapmamışsın anladığım kadarıyla...ayyy çok heyecanlı bi durum..
naber nasılsın canım
canım ya regl oldum ne olur şu regl den sonra artık bitsin şu çile bıktımmmmmmmmmmmmmmmmm artık şu insanlara laf atmaktannn yaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffff offfffffffffffff bugünlerde herkes üstüme geliyo bebek bebek diye Allah yardımcım olsun ne olur dua edin artık banada erteliye erteliye 5 sene oldu yeter artık bırakmıcam regl sonra inşşşşşşşşşşşş
kızlar bu arada fena hastalandım,ölcem gripten ve boğaz ağrısından ,bi de bugün ev işi yaptım deli gibi
iyice azdı hastalık,nefes alamıyorum
Olduuuuuuuuuuuuuu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
olduuuuuuuuuuuuuu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
başardımmmmm...herkeseeeeeeeee çookk teşekkr ederimmm..koçummmmmmmmmmmmmmm çok saollllllllllll dedklerini tek tek yaptmmm ve olduuuuuuuuuuu..şükürler olsunnnnnnn..allahım herkese yardmcı olsunnnnnnnnnnn......yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ÇÇÇOOKKKK TEŞEKKR EDERİMMM....ööle heycanlıyım kiiiiii....nasıl oldu nasıl yendm anlamadımmm...sabah yazıodum biliosunzdur mumla egzerszler yapıodum...snra eşm akşam üstü geldi bni aldı alışverişe gittik ve ben yolda anlattm eşime..işte çok kaln oldu bgn fln dedm:)))ozmn denyelm akşam dedi..nyse eve geldkk.yemek fln hazrladım yedk...snra tv izlemeye başladk..ben emla fln sürücektm yavaş yavaş kalkyım derken eşim öpmeye başladı:)))snra kalktım bebe yağı almaya o sırada bikaç kez mumu soktummm...ii geldi o baktmki hallaaa girio:)))) snra yanına gttm biraz ön sevşme yaptk.. ben üste geçtm aynnnııı mumu sokuo gibi düşünerek denedm vee hoooppp girdiii..yine yarısı girdi başta...ileri geri gidip gelmeye başladımm..acı fln yok...ama bu arada ıkınmayı ihmall etmyrmmm:)))azzcık sıkınca ilerlemioo...hemen ıkınıorm yine gidip geliorum...snra ben aşağıda eşim üstte olduuu yine hemen girdii.ama azcık kasıorm ben alttayken( ileri geri yapmaya başladı..hızland sraaaaaa.....bacaklarım ağrıdı sdce çok sıktım bacaklarımı..rahat değildmm..ve eşim boşaldıııı... :))))))))))))))) görünce inanamamdımmmmmmmmmmmmmmmm.....yendim kızlar bittiiiii sonundaaaaaaaaaaaaaaaaa..çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr..
halayın için çookk saollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
eh idare kafamdaki soru işareti son bulsa daha iyi olucamsen nasılsın........
selam kizlar
ben eski vajililerdenim.cok sukur atlattim.neler yasadiginizi o kadar iyi anliyorum ki ne durumda oldugunuzu cok iyi biliyorum.ama sakin vaz gecmeyin.ben 4,5 sene sonra yendim.ve artik bu isi kafamda bitirmistim.tamam bu saatten sonra ben asla yapamam diyordum.o zamanlarda bu siteyi buldum.basta rabbimin sayesinde ve burdaki arkadaslarimin destegiylekurtuldum bu hastaliktan.benim icin hayal olan bebek ise vajinismusu yendikten sonraki ilk ay hamile kalmamla benim icin bir mucize degildi artik.simdi 3 haftam kaldi dogumuma ve bana geride kalan senelerim saka gibi geliyor.bu dedigimi sizde yendikten sonra anlayacaksiniz.
ben vajinama dokunamazdim bakamazdim cok kotuydum gercekten ama sakin ertelemeyin kizlar.bir adi da erteleme hastaligi bunun.egezersizleri yapmaya calisin.birbirinize destek olun.ben artik son zamanlarim giremiyorum pek nete yoksa yardimci olmaya calisirdim size.ama ozelden msj atarsaniz her zaman yardimci olmaya calsiirim.
o hani tikandiginiz yer varya orda sakin geri cikarmayi orda bekleyin az bir zaman bekleyin ve ondan sonra ilerletmeye calisin.icerisi gercekten bir bosluk.sadece beynimiz kabul etmiyor bunu.p...is asamasinda olanlar eger altta siz esiniz ustteyse sizde poponuzu kaldirmayin indirebildiginiz kadar indirin kendinizi kasipta yukari dogru kaldirmayin dedigim gibi yaparsaniz vaji aciliyor resmen .eger siz ustteyseniz de (ben boyle yendim cok rahat oluyor)kontrol zaten sizde oluyor yavas olun.acele etmeyin.sakin sakin ilerletmeye calisin.takildiginiz yerde dedigim gibi bekleyin cikarmayin az bekledikten sonra ilerletin.
ben hep dua ediyorum hepinize rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah
kızlar bişey sorcam, sayfayı nasıl yeniliyoruz yaa. tuhaf bi yapısı var bu sayfanın. simdi sayfa açık bende ama yazılanları göremiyorum. bi öncekine dönüp tekrar son sayfaya geçersem o zaman anca görebiliyorum. daha pratik bi yolu var mı bunun yaa
canım çok sevindim. tebrik ederimmm... Allah başka dert vermesinnn.. haydi halayaaa....
kızlar bişey sorcam, sayfayı nasıl yeniliyoruz yaa. tuhaf bi yapısı var bu sayfanın. simdi sayfa açık bende ama yazılanları göremiyorum. bi öncekine dönüp tekrar son sayfaya geçersem o zaman anca görebiliyorum. daha pratik bi yolu var mı bunun yaa
o soru işaretleri beni deli ediyoooooorrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?