Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ya regl oldum ne olur şu regl den sonra artık bitsin şu çile bıktımmmmmmmmmmmmmmmmm artık şu insanlara laf atmaktannn yaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffff offfffffffffffff bugünlerde herkes üstüme geliyo bebek bebek diye Allah yardımcım olsun ne olur dua edin artık banada erteliye erteliye 5 sene oldu yeter artık bırakmıcam regl sonra inşşşşşşşşşşşş

canım biz seninle hemen hemen aynı dönemde başlamıştık.inan yapılamicak bişey değilmş.ne olur biraz gayret et.ne zamandır topiğe de gelmiyosun.olan sana oluyo güzelim ne olur biraz düş üzerine.1 haftada bitecek bi iş..sana da eşine de kaybolan yıllarınıza da yazık.

canım çok sevindim. tebrik ederimmm... Allah başka dert vermesinnn.. haydi halayaaa....

kızlar bişey sorcam, sayfayı nasıl yeniliyoruz yaa. tuhaf bi yapısı var bu sayfanın. simdi sayfa açık bende ama yazılanları göremiyorum. bi öncekine dönüp tekrar son sayfaya geçersem o zaman anca görebiliyorum. daha pratik bi yolu var mı bunun yaa

cnm hoşgeldin özlemiştim seni...
Allah bir avazda doğum yapmak nasip etsin cnm.

ayynenn katılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm....bi önceki safaya geçip tekrar son sayfaya geliorum anca ööle görebiliorummmmmmmmmm....başka yolu yok muu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…