- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.101
Çok teşekkür ederim..
Kadın olmak ne zormuş..(((
Canim bilmiyorum acaba ilk geceden pat diye yapanlar varmiki? Benim doktorum kimse ilk geceden tamamen iliskiye giremez herkes bocalar diyor.. bilmiyorum..
Bence bizler biraz fazla hassasiz:44:
Hc mutlu degilim boylemi olucakti benim evliligm 2 sene oldu hala bu haldeyim benden sonra evlenenlerin herkesin bebegi oldu yanimda kocama bebek soruyolar allahm cok zor yoruldum tukendim ben yapamiorum hc yapamicam caresizim umutsuzum cok sevdigim kocamda artik hizla benden soguyo hatta aldatio hlbelkide dururmu hc bi erkek iki sene oda umudu yok sen yapamazsin dio herseyden korkan ödlegin tekiyim ben yatamamda cocukda doguramam nie ama nie yaa diger kadinlerdan ne eksigim var benim kizlar yenenler oldugnu okuyorum ama ben yapamiorum lanet olsun olmuo sokamiorum hc bse yiprandim tarif edemem ne hssettigmi kocam o belkide artik sevmio beni haklida cikmazdayim ne yapicam bu gece yne bebegm olmustu ruyamda
Kizlar ben simdi damdan duser gibi yazacagim ay ne alaka diyeceksiniz ama cok merak ettim sizin ve esleriniz yaslari kac? Buyuk ihtimalle hepiniz benim ablalarimsiniz ben 21 yasindayim esimde 28 sizlerde yazar misiniz?
Peki kizlar genelimiz boyle cahilken cogu insan ilk gecede nasil yapabiliyor? korkmuyorlar mi veya canlari yanmiyor mu? ayyy biz mi cok nazliyiz acaba :)))
dur naptin? felaket senaryosu. bir gün öyle bir gün böyle. geriledim diye düsünme. bu olan normal. hepimize oldu. 4 gün 1 cm dahi alamadigim oldu, 1 hafta sonrasinda yendim. böyle moralini bozma. biraz ara ver, kafani dagit. sonra tekrar dene. kücükten basla, beklet büyüge gec.
Canim ya var olmaz mi.
benim amcamin kizi dort ay once kacarak evlendi. kayinvalidesinin evinde kaldilar bi sure nikahlari oldugu gunun gecesi hemen olmus.Hicte bi sey anlamadim diyor. yine bi arkadasim benden 6-7 ay once evlenmisti esim soylediginde anladim oldugunu diyor. nasil oluyor boyle bir sey cidden aklim almiyor.
rabiscim, en yaşlı benim sanırım, hala rekorumu geçeni görmedim. ben de eşim de 35 yaşındayız :)))) arttıran vaaa mı :))) hepinizin ablasıyım ona göree
Banada oyle gelio esim ilk gece aglamalarima korkuyom dememe bakmasaydi zorlasaydi ne bilim birazda korkutsaydi o kadar anlayisli olmasaydi belkide zorlada olsa yapmistik dimi oylemi bilmiom ertele ertele 2 sene oldu
hemen arkandan geliyorum canım ben 34, eşim 29 yaşında:))))
hemen arkandan geliyorum canım ben 34, eşim 29 yaşında:))))
Belit, sela 1 benım yasım da 33, çocuk ıcın gec mı kaldık(((((
35 den sonra sorunlu olma ıhtımalı artıyormus.
Cok korkuyorum cokkkk...............
Belit, sela 1 benım yasım da 33, çocuk ıcın gec mı kaldık(((((
35 den sonra sorunlu olma ıhtımalı artıyormus.
Cok korkuyorum cokkkk...............
tıp ilerledi, umrumda bile değil valla :)) şu hastalığı yendim ya, allah ona da bir kolaylık gösterecektir. lütfen böyle düşünüp moralini bozma. negatif olmamalısın. doğum için optimum yaşlar 26-38 arası. senin 5 benim 3 yılım var. korkma, bence geç değil. hele bir yen, 6 ay korunup alışırsın. sonra da denemeye başlarsın. yenince doktora gitmeyi de ihmal etmemek lazım. ben biraz daha alışayım gidip kontrolden geçeceğim.
yazdıklarını okuyunca gerçekten çok üzüldüm bende hiç yapamam sanıyordum bii gece cesaret ettim ve kulak çöpüyle başladım kesin yapamam ama yinede bi deneyim dedi sonra kasıp gevşettim vajiyi ve gevşek bırakıp kulak çöpünü ittirdim o kadar kolay oldu ki imkansız sandığım şey bu bile benim için mucizeydi hala egzersiz yapıyorum bazen umutsuzluğa kapılıyorum bazende çok inanıyorum yeneceğime umarım inşallah hepimiz yeneriz hiç bi zaman umutsuz olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?