Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım hallettiğini duydum çok sevindim... :) ) TEBRİK EDERİMMMMMM
vallahi hepinize çok teşekkür ederim ,nickleriniz ve fotolar değiştiği İÇİN pek aklımda kalmıyor,msn de bi sela1 ile nadiren görüşüyorum o yüzden hepinizin ismi aklımda değil,bir ara koçum bile vardı :)onun ismini bile karıştırıyorum ama
mutlu1988, mavi araba, minel çetin,mavi araba, nursena, kemre,sela1... 88 nickli başka biri daha vardı vallahi ismini hatırlayamadığım kişiler ....
herkeze sevgiler.
allah kimseyi böyle bir şeyle evliliğini sınamasın.
çok mutluyum ama hala ne bilim inanamıyor insann

Kizlar ben simdi egzersizden geliyorum da simdi size bir sey soracagim.
en son asamada kullandiginiz aparatin ucu kac cm idi?
Mesela 10cmde yendiniz diyelim onun ilk giris yerimi 10cm idi. Acikca yazmak istemiyorum da yendiginiz aparat esinizle ayni boyda miydi?
Ben simdi yeni bi aparat yaptim en son egzersizimi onunla yaptim ilk giris yeri 10cm ortasi yani derinlikte 6cmdeki yeri 10.5cm daha asagisida 11cm bununla ilk bugun calistim esimle deneme yapmadan once calistigim aparatimin ilk giris yeri 8cm idi asagi dogru 10 cmyi biraz geciyordu.
esimle denemelerimizin basarisiz olmasi aparatlarimdan mi kaynaklaniyor acaba?
biraz daha yenemezsem bende dilator alacagim artik bende...

yavrularrrr,hamileyimmm...:)))
2 gün geçti ,bugun tet yaptım,2 işaret çıktıı:))
cuma dr gidicem ,medicana var bizm burda ,bi bakıcammm,folik asit evde vardı ,keşke içseydim

Canım ya, çok sevindim hamile olduğuna. Medicana Çamlıca'da olan mı??

rabiscim, en yaşlı benim sanırım, hala rekorumu geçeni görmedim. ben de eşim de 35 yaşındayız :)))) arttıran vaaa mı :))) hepinizin ablasıyım ona göree

Canım ben ve eşim 34. Yakınız yani :). Selacığım çocuk konusunda pozitifliği görünce kendimden utandım valla...

Canım ben seni unutmuyorum. Çünkü bana ilk mesaj çekenlerdensin...

yavrular söylemicektim ama ben de 30-yaşındayım ama sizzzzz 24 bilin :)))

yavrularrrr,hamileyimmm...:)))
2 gün geçti ,bugun tet yaptım,2 işaret çıktıı:))
cuma dr gidicem ,medicana var bizm burda ,bi bakıcammm,folik asit evde vardı ,keşke içseydim

gozun aydın canım rabbım kucagına almayı nasıp etsın inşallah

sen p..s yarısına kadr alabılıyorsdun dımı yanlıs hatırlamıyorum

gozun aydın canım rabbım kucagına almayı nasıp etsın inşallah

sen p..s yarısına kadr alabılıyorsdun dımı yanlıs hatırlamıyorum

doğru doğru ama ,sonuncunu tam hissettim ,ama eşim olur mu öyle şey dedi ,tam ilişkiy giriyoruz dedi:))
acımadığı için ,aacaba bana mı öyle geliyordu bilmiyorum

zatn acı yokta hafif yanma işte

canım merhaba hamile olmana çok sevindim yendin mi sen araara görüyodum çünkü.koçluk zamanında ikimiz pati22 yani şimdiki nickiyle gulsevdamın grubundaydık ama sen hiç gözükmedin bayağı bi süre.tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.

canim cok iyisin egzersizde masallah.. kurtulman yakindir.. aparatinla devam et bosuna dilator aldirmanaa gerek yok bencee.. ben 12 cm mumla yenmistim giris kismi 11 cm di sanirim.. sende biraz daha egzersiz yapip sonra esinle dene.. ilk basta olmazsa üzme kendini cunku bi kac denemeden sonra oluor.. vee en onemlisi once egzersiz yap sonra aparati cikarip hemen p..s i sok hemen olucak bak görüceksin insallah canimm.. kolay gelsinn..

evet evet pati 22 ydi :))
kocam hariç ,herkeze söyledimm :))))
bu arada sen yenmşmiydinn

Nasılsın balım? nasıl gidiyor bebiş çalışmaları :)))

iyiyim canım nasıl olayım bebiş calısmalarına bir sure mola bunları soyledıgıme kendım bıle ınanamıyorum

cıddı anlamda zayıflamaya karar verdım onunla ılgılenıyorum bu ay tuttuysa tuttu tutmadıysa 1 ay fln korunucaz kısa sure ama onceısstedıgım kıloya gelım dıye dusunuyorum

sennasılsın senın nasıl gıdıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…