- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.201
tatlım nasılsın egzersızlerı neyaptın nasıl gıdıyor
kızlar ben çıkacam ama siz bana lütfen yazın olurmu
Kemrecim nasılsın canım
Nasıl gidiyor egzersizler?
kızlar yendim, çok mutluyum
kızlar slm bana bilgisi olanlar lütfen cevaplasın ben tam gelin olamadım yarım yamalak p... s alabiliyorum sadece ucunu alabilyodum ve böyle hamile kaldım şimdi ben neyapcam egzersize devam edebilrmiyim lütfen cvp
Kizlar çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm set geldiiiiiiiiiiiii açtim baktimmm yumusak çok rahata benziyorlar.. ARtik tek bisey kaldiiii oda reglimin bitmesiiiiiiiiiiiiiiii
elvan gözünaydın, hadi bakalım egzersize az kaldı, öbür regline gelin olmuş girersin inşallah.
kızlar slm bana bilgisi olanlar lütfen cevaplasın ben tam gelin olamadım yarım yamalak p... s alabiliyorum sadece ucunu alabilyodum ve böyle hamile kaldım şimdi ben neyapcam egzersize devam edebilrmiyim lütfen cvp
kızlarr sonunda 3.denememizi yapabildikkk... gerci cok kisa sürdü ama olsunn... bi kere girdii az bisey git gel de oldu ama sonra dayanamadim cunku cok yanma hissettim sonra cikardi esim... simdi emin degilim 3.denemem oldu mu yoksa yarimm mi oldu :18::18::18:
olmuş işte, endişe etme, sevin ve rahatla. uzun süredir kafana takıyordun bunu, olduğu için rahat ol bence. ben de gitgele dayanamıyorum. yavaş yavaş alışacağız artık. egzersiz gibi bu da bir süreç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?