Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben çıkacam ama siz bana lütfen yazın olurmu

Canim riske edilecek bir konu degil mutlaka doktora danismalisin. ilk zamanlar iliskiyi yasaklayabiliyormus dr egzersizde bi nevi iliski gibi yani ne bileyim cok hassas bi konu mutlaka bi uzmandan bilgi al bence.
bu arada bebeginde hayirli olsun,saglikla dogsun insallah.

Kemrecim nasılsın canım
Nasıl gidiyor egzersizler?

Canım benim şimdilik iyi gidiyor. Ben dilatörle yapmıyorum egzersizlerimi parmakla yapıyorum :) Şu an 3 parmak+eş orta parmağı ile egzersiz yapıyorum. Her bir aşama benim 1 hafta sürüyor. Yani psikolog ödevleri öyle, bir sonraki aşama için 1 hafta boyunca aynı egzersizi yapmam gerekiyor...

Senin nasıl gidiyor???

kızlar yendim , çok mutluyum

Yupiiiiiiiiiiii tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iste bir gelin dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Hep böyle bereketli geçsin günlerimizzzzzzzzzzz

Tebrik ederimmmmmmmmm gözün aydin canim Allah baska dert vermesin insssssss :123::123::123::123::124::124::124::124::124:

kızlar slm bana bilgisi olanlar lütfen cevaplasın ben tam gelin olamadım yarım yamalak p... s alabiliyorum sadece ucunu alabilyodum ve böyle hamile kaldım şimdi ben neyapcam egzersize devam edebilrmiyim lütfen cvp

bence egzersiz yapma. düşük ihtimali olabilir. hem madem hamilesin doktora görünmelisin mutlaka. seni doktorun yönlendirsin, egzersizi ona sormalısın. allah analı babalı büyütsün.

Kizlar çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm set geldiiiiiiiiiiiii açtim baktimmm yumusak çok rahata benziyorlar.. ARtik tek bisey kaldiiii oda reglimin bitmesiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar yarın işte olucam, gündüz yazamam, herkes bu dertten kurtulsun, altın harfler istiyorum, inşallah altın harflerim olur, çok uğraştım, çok kötü günler geçirdim, sonunda oldu... Buranın çok faydası oldu, dualarını ve yardımlarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun

kızlar slm bana bilgisi olanlar lütfen cevaplasın ben tam gelin olamadım yarım yamalak p... s alabiliyorum sadece ucunu alabilyodum ve böyle hamile kaldım şimdi ben neyapcam egzersize devam edebilrmiyim lütfen cvp

Canim bencede bi doktora gidip danis..
Tebrik ederim bu arada saglik içinde bebegini kucaklarsin ins

kızlarr sonunda 3.denememizi yapabildikkk... gerci cok kisa sürdü ama olsunn... bi kere girdii az bisey git gel de oldu ama sonra dayanamadim cunku cok yanma hissettim sonra cikardi esim... simdi emin degilim 3.denemem oldu mu yoksa yarimm mi oldu :18::18::18:

olmuş işte, endişe etme, sevin ve rahatla. uzun süredir kafana takıyordun bunu, olduğu için rahat ol bence. ben de gitgele dayanamıyorum. yavaş yavaş alışacağız artık. egzersiz gibi bu da bir süreç.

olmuş işte, endişe etme, sevin ve rahatla. uzun süredir kafana takıyordun bunu, olduğu için rahat ol bence. ben de gitgele dayanamıyorum. yavaş yavaş alışacağız artık. egzersiz gibi bu da bir süreç.

insallah canim yaaa... esim de oldu daha ne olsun diorr... aramiz duzeldi sonundaa... ve her gun deneme yapcaz artik insallah... bi an once alismak istiorumm...sonra bebek düsünüyoruz cunkuuu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…