- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.521
kac cm deydin canım.
inşallah reglin bitsin bi an önce başla ve kurtuul bu yükten canım.
merhaba arkadaşlar umarım ben yokken bır cok gelın cıkmıstır kım bu guzel haberı verıcek bakalım bana:)
sorusu olan varsa yardımcı olayım 2 hafta daha ara ara gelebılcem sonrası sızınleyım inşallah ..
merhaba canım.benbence gelin oldu...görüşürüz...
sağol canım cevabın ıcın bugun burası cok sessız umarım calısmalardan dolayıdır :)
benbence senıde tebrık ederım canım yenı gelınlıgın hayırlı olsun
kızlar merhabalar.... ben p..is denemesindeyim. 3-4 cm alabiliyorum ama ittirsem de daha ileri gitmiyormuş gibi geliyo.. önerebileceğiniz bir şey var mı .. bi de yenen arkadaşların ne zaman hangi aşamada tam olarak bitti yendik diyebiliyoruz. doktorum artık vajinismus olmadığımı söyledi, bundan sonra sürekli denemeyle ilerleyeceksin dedi ama ben asıl yaşayanlar sizlerin deneyimlerini çok önemsiyorum. bu aşamaya kadar hem sizlerin desteğiyle hem de doktorla geldim. sorusu olan varsa yardımcı olmak isterim
kızlar merhabalar.... ben p..is denemesindeyim. 3-4 cm alabiliyorum ama ittirsem de daha ileri gitmiyormuş gibi geliyo.. önerebileceğiniz bir şey var mı .. bi de yenen arkadaşların ne zaman hangi aşamada tam olarak bitti yendik diyebiliyoruz. doktorum artık vajinismus olmadığımı söyledi, bundan sonra sürekli denemeyle ilerleyeceksin dedi ama ben asıl yaşayanlar sizlerin deneyimlerini çok önemsiyorum. bu aşamaya kadar hem sizlerin desteğiyle hem de doktorla geldim. sorusu olan varsa yardımcı olmak isterim
çoook mutlu oldum listeyi görünce çok teşekkürler..gerçekten yarışma çok işe yarıyor.ben eşime her gün 10 hazirana kadar yenicem diyordum, o da hep niye 10 haziran diyodu:) çok şükür yendimm yeni yarışmada kızlara başarılar diliyorum:)
senay_mehmet GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
bıblıyofıl GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
duru2020
defzer
venusmars GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
prenses333
deasseeb
canıkom12 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
umut86
mercan_20
veracoft
ocean_
benbence GELİN OLDUUU :123::123::123::123::123:
ela-5197
nurbursa
alexanderetta
turguaazz
isyeann
facar
yavuz123
aykurt
çakılTaşı_
mıkrolıf
bckbrc
yardım
senem8183
panterrr
me_barut
ayselci
pusu
zeera GELİN OLDUUU :123::123::123::123::123:
karamel_85 GELİN OLDUUU :123::123::123::123::123:
yaren1986
GELİN OLAN ARKADASLARIMIZI TEBRIK EDERIM
cok gecms olsun elvancm..ins önemli bişey yoktur..
tarcınakıde, beni takip ettıgın ıcın haberın olsun cnm kısa surelıgne yokum isaret parmak ıkı bogum olmasada bı bogumu gectım ama braz benım anaannem vefat ettı kızlar yokum braz hepınızı cok sevıorummm...
canım sanada geçmiş olsun dikkatli ol ..İhmal de etme onu
merhaba...bende senin gibi 3 cm. de takılıp kalmıştım bir sonrakinde 7 cm. sonra da zaten tamamı oldu.sen en zoru başarmışsın bundan sonra dikkat etmen gereken en doğru pozisyonu bulup kendini biraz daha rahat bırakmak..kayganlaştırıcı kullanıyor musun? kullanmıyorsan kayganlaştcı daha da kolaylaştıracaktır.
mrb canım...jel kullanıyormusun?
3-4 cm den sonra esın yavas yavas gıtgeller yapsın derın nefes al ver o zmn ınsallah hepsını alabılırsın...sureklı deneme yap buraya kadar gelmıssın cok guzel
selam kızlar,9 cm denemelerim devam ediyor,çok şükür az önce gitgel yapabildim.sanki hiç yapamayacağım gibi geliyorsu,orası ancak 9 cm zar zor alıyor gibi geliyordu.içerdeyken kegel yaptım,yavaş yavaş açılmaya başladı,az az gitgel yaptım.çıkardım tekrar girdirdim,bayağı rahatladı.çok mutlu oldum,allahım bugünleide gösterdi,bu arada egzersiz yaparken tel çalıdı,inanamazsınız korkudan kasmışım acayip ağrıdı.ani haraket yaptım sanırım.aparat orda kaldı çıkmayacak sandım,ben çekiyorum vaji çekiyor aparatı,kaslarıma gücüm yetemeyeck sandım,sakin ol dedim kendime hemen kegel yaptım,ıkındım çıktı. kızlar egzersiz yaparken ani hareket yapmayın.hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?