Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol canım cevabın ıcın bugun burası cok sessız umarım calısmalardan dolayıdır :)

benbence senıde tebrık ederım canım yenı gelınlıgın hayırlı olsun

çook teşekkür ederim..11 ayın sonunda bende duvağımı açtım.çok şükür.darısı bu sorunla uğraşan tüm arkadaşların başına:)

kızlar merhabalar.... ben p..is denemesindeyim. 3-4 cm alabiliyorum ama ittirsem de daha ileri gitmiyormuş gibi geliyo.. önerebileceğiniz bir şey var mı .. bi de yenen arkadaşların ne zaman hangi aşamada tam olarak bitti yendik diyebiliyoruz. doktorum artık vajinismus olmadığımı söyledi, bundan sonra sürekli denemeyle ilerleyeceksin dedi ama ben asıl yaşayanlar sizlerin deneyimlerini çok önemsiyorum. bu aşamaya kadar hem sizlerin desteğiyle hem de doktorla geldim. sorusu olan varsa yardımcı olmak isterim

senay_mehmet GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

bıblıyofıl GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

duru2020

defzer

venusmars GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

prenses333

deasseeb

canıkom12 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

umut86

mercan_20

veracoft

ocean_

benbence GELİN OLDUUU :123::123::123::123::123:

ela-5197

nurbursa

alexanderetta

turguaazz

isyeann

facar

yavuz123

aykurt

çakılTaşı_

mıkrolıf

bckbrc

yardım

senem8183

panterrr

me_barut

ayselci

pusu

zeera GELİN OLDUUU :123::123::123::123::123:

karamel_85 GELİN OLDUUU :123::123::123::123::123:

yaren1986

GELİN OLAN ARKADASLARIMIZI TEBRIK EDERIM

merhaba...bende senin gibi 3 cm. de takılıp kalmıştım bir sonrakinde 7 cm. sonra da zaten tamamı oldu.sen en zoru başarmışsın bundan sonra dikkat etmen gereken en doğru pozisyonu bulup kendini biraz daha rahat bırakmak..kayganlaştırıcı kullanıyor musun? kullanmıyorsan kayganlaştcı daha da kolaylaştıracaktır.

mrb canım...jel kullanıyormusun?

3-4 cm den sonra esın yavas yavas gıtgeller yapsın derın nefes al ver o zmn ınsallah hepsını alabılırsın...sureklı deneme yap buraya kadar gelmıssın cok guzel

çoook mutlu oldum listeyi görünce çok teşekkürler..gerçekten yarışma çok işe yarıyor.ben eşime her gün 10 hazirana kadar yenicem diyordum, o da hep niye 10 haziran diyodu:) çok şükür yendimm yeni yarışmada kızlara başarılar diliyorum:)

evet gercekten cok faydası oluyor 9 ay once bende bu sekılde hırsla yenmıstım

inşallah bu lıstede yenemeyen kalmaz

Kızlar merhaba. bende tatildeyim giremiyorum bu aralar. Yeni gelin olan arkadaşımızı canı gönülden kutluyorum. Sıra diğer kızlarda.

Yarışma fikri çok güzel. Hadi bakalım kızlar tempo tempo. 25 mayısta gelin oldum bende.

Ve kızlar adet günüme 4 gün var. Ama hiçbir belirti yok adet olacagıma dair. Önceden gögüğslerim çok acırdı.10 gün önceden haber verirdi bazen. Ara ara kasıklarımda ufak kasılmalar hissediyorum.

4 gün sonra adet olmazsam doktora gideceğim kan testi için

doktorum bebeyağını önerdi canım onu kullanıyorum sadece.. bi de bepantene yanmayı hafifletmesi için kullan dedi onları kullanıyorum.. inşallah devamı gelir bi an önce. sen ne kadar zamanda tamamını alabilmiştin.. yani ilk aldıktan sonra.. tamamı olduğunda mı hallettim sayabileceğim bu işi :))

mrb canım...jel kullanıyormusun?

3-4 cm den sonra esın yavas yavas gıtgeller yapsın derın nefes al ver o zmn ınsallah hepsını alabılırsın...sureklı deneme yap buraya kadar gelmıssın cok guzel

sadece bebe yağı kullanıyorum canım. doktorum önerdi.... inşallah bi an önce hallederim... bi olsa bitse.... inşallah

Canim biraz daha yogunlas egzersize.. çok az kaldi inss :) Zamanla kendiliginden çikacak aparat :) ikinmana gerek bile kalmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…