Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben parmak egzersizi yapıyodum en son 3 parmak denedim bi sorun olmadı :) inş. bir an önce kurtulurum

3 parmak çok iyi canim.. Yavas yavas denemelere geçebilirsin hazir hissediyorsan kendini

Canim hiç korkma.. korkulcak bisey yok.. Gerçekten psikolojik.. Tamamen o ana odaklan rahat ol.. Kayganlastirici kullan isini kolaylastirir.. Ve sakin erteleme.. Bi bakmissin aylar geçmis..

canım arkadaşım çok geçmiş olsun. dr görün de o ne derse ona göre hareket et.
umarım kısa zamanda düzelir.

Tskr ederm canimin içii.. ins yarin randevu alcam Allahin izniyle..

Aci yok canim.. Sadece herdefasinda daha çok alisacaksin.. dahada rahatlicaksin.. iskence degil neden olsun.. Onca insan zevk aliyo.. bide bakmissin sen esinin pesinden kosuyosun :) O söylentileri duymamazliktan gel :) Hiçbir asli yok!! Zaten öyle söyleyenleride Allaha havale ediyorum..

Canim takildign yerde derin nefes al verirken ikinarak ilerletsin esin bikerede.. üstte olmayi dene ben böyle yendim.. çok kolay oldu

Cnm benimde ilk denemeden sonra regl sancilarim azalmisti

ya ben nası yenıcem su ılletı sır ustu yatarken nasııl yapıyosunuz su egzersızlerı

Aynaya bakarak yerlestiriyodum aparati.. sonra uzaniyodum cnm.. yenersin sadece cesaret, azim, istekk.. VE DEVAMLILIkk :)
Nasil rahat edeceksn öyle çals.. Sart degil sirt üstü..

Ben çikiyorum iyi gcelerrr :)

merhaba kızlar herkes iyidir inşallah giremedim haftasonu misafir vardı.cuma doktora gideceğimden bahsetmiştim size gittim ve septalı hymen olduğunu öğendim ama muayene anında doktor dokunuca hafif kasmısım kendimi vajinismus olmus olablrsin kasman normal değil dedi doktor yani hem operasyon olcam eğer ki opersyondan sonra yine birlikte olamassak bide vajiyi yenmeye çalışcam canım çok sıkıldı daha yeni evli olup burda olan ya da dışarda okuyan varsa birleşmeme olmadığını anladığında lütfen doktora gidin her şeyin çözümü var bunu anlamıyorz çok olmadı belki evleneli ama geçen her gün ömürden geçiyor 8 ayım boşa gitti birde egzersiz yapıcam bakalım ne zman bitecek bu kabus.....

canım geçmiş olsun.
fizyolojik bi problem olmadıktan sonra inan vaji hiç önemli değil.
onu egzersizle %100 yenersin.
operasyonddan sonra başlarsın egzersize bi kaç haftada biter kurtulursun inşallah.
sen şanslısınki erken farkettin.
en azından yılların gitmedi.
bende 8. ayımda yenmiştim.

darısı hepimizin başına inşallah canım ya doktor korkuttu beni bu 100 kadından 1 inde görülen bir şeydir dedi profesör varmış fakülte hastanesinde onun özel muayenehanesine yönlendirdi o da artık bi araba parası ister canım çok sıkıldı keşke vaji olsydım egzersiz yapmak istiyordum canla başla asılır kurtuldurdm ama ameliyat gözümü korkuttu eğerki duydugum acılar yüzünden vaji olduysamda inş her gün her dk egzersiz yapıp kurtulcam yoruldum artık cok ya 15 yasındaki kızlar ilişkiye girip hamile bile kalabiliyorlar neden normal değilim kafayı yicem allahım yardım et isyan noktasındayım ((

cok gecmis olsun cnm.. isyana dusme.. tedavisi var sukret cnm.. bol bol dua et.. operasyondan snra denersnz cnm olmazsa ki bu ihtimali aklina bile getrme, egzerszle halledersn kisa bi surede

Gunaydin kizlar
Bisey sormak istiyorum..
Bi erkegin cinsel organindan sikayeti varsa yani bi sorun oldgunu hissediyosa, genel muayene olmak icn urologa mi gitmeli? jinekologami jinekolig sadece kadinlarla ilgilenmiyomu

canım gözünde büyütme. Allah şifasını verecekti.
çok samimi değildim ama görştüğüm bi ark da ameliyat olmuştu rahimden.
tam bilmiyorum sorununu çocuk düşünüyolardı 2 yıl olmadı ameliyattanm sonra oldu şimdi hamile.
malesef çok masraflı ewet ama hiç bişey sağlıktan önemli değil.
mutlu normöal bi hayatınız olsun yeter.
bizede nasip olur inşallah anne olmak. bizimde sınavımız buymuş.
isyana düşürmesin rabbim ondan gelen herşeye razıyız. o dermanını da verir mükafatını da canıom bol bol dua et

Gunaydin kizlar
Bisey sormak istiyorum..
Bi erkegin cinsel organindan sikayeti varsa yani bi sorun oldgunu hissediyosa, genel muayene olmak icn urologa mi gitmeli? jinekologami jinekolig sadece kadinlarla ilgilenmiyomu

ewet canım ben bi arkadaşımın eşi için araştırmıştım net yoktu onlarda.
p..si yamuk muş ve arkadaşım çok acı hissediyoduyomuş eşinde üzülüyomuşi duruma tabi.
şimdi naptılar bilmiyorum ama bebek bekliyolar 2 aylık.

of ya neler var varya.. gecmis olsn onlarada benimde kuzenim daha bebeyken ameliyat oldu seyinden yamuk diye..
sen neler yapiyosun ciktimi tayininiz

öyle tabi dünya imtihan dünyası bizde böyle veriyoruz sınavımızı insanların ne sıkıntısı var ama dayanamıyor insan bi sre sonra eşine karşı eziklik duygusu kendine olan güvensizlik derken sakin olunmuyor işte allah affetsin isyan ettirmesin inşallah.herkesinde muradı gönlündeki neyse o olur dilerim rabbimden.

tebrikler canım devamı gelir inşallah ama regl döneminde aşırı oluyorsa birleşme esnasında gelmezmiş demişsin biraz açsana yani regl dönemi fazla kırmızı geliyosa ilişkiye girince mi kan gelmiyor ?

YA ASLINDA ŞÖLE BEN ŞİKAYETİMİ Bİldirmek üzere doktora gittim analttı bana rahatlatıcı isim vermiyim bir hap verdi her gün ilşkiye girme pratik yapmamı söyledi ve bu hapı yarım saat önce içmemi söyledi .bende aslında hapın hiç bir etkisini görmedim diyebilirim.bebek yapı aldım ve denedim oldu yani çok az bir kısmı kalmış tam olarak olmasına ama hiç bir şekilde acı sızı yok hatta olmadı die üzüldüm eşimde hayır oldu öle düşünme dedi.kırmızı gelmedi doktor şöle açıklamıştı regl döneminde aşırı derecde kırmızı olan kişilerde olmazmış dedi.o yüzdemn onu unut dedi.tamamiyle bunu başarmayı düşün dedi.ama işte oluyor olmuyor değil ama tam işeri gittiğinde o yanma hissi olunca olay orda bitiyor bide onu yensem tamamdır sanırım..:)

vajinusmus ile ilgili bir ilaç var mı ve bu ilaçlar ne işe yarıyor merak ediyorum. psikolojik olarak mı hazılrıyor.yada o an için acıyı hissettirmiyor mu. bu arada 2 aylık evliyim ve artık kendimi kötü hissetmeye başladım. doktora gitmedim ha olur ha düzelir diye diye. kendimi motive ediyorum hep ama yine olmuyor. bir noktaya kadar geliyoruz sonrasında tıkanıyorum.ama acıyacak hissi değil acıyor gerçekten daha ilerisine gidemiyorum sonrasında.

geçmiş olsun canım.korkulacak bi operasyon değil bildiğim kadarıyla.korkma canım.güzel haberlerini bekliyoruz...

merhaba canım.öncelikle sana tavsiyem iyi bir jinekolaga gitmen ve durumunu belirterek muayene olman.zaten durumunu belirttiğinde öyle bilinen jinekolojik muayene yapmıyorlar.fizyolojik bir şey var mı diye bakıyorlar.ve ona göre durum değerlendirmesi yapman daha iyi olur.zaten sen de bahsetmişsin düzelir diye demişsin ama yıllar yılları kovalıyor sonrasında.çünkü vajinusmus erteleme hastalığı.belki seninki fizyolojik olabilir acı gerçekten var demişsin.
kendimden bahsedeyim biraz.ben ilişkiye girebiliyordum eşimin çabalarıyla ama çok ağrım, acım oluyordu öncesinde ve sonrasında dokunamıyordum bi kaç gün devam ediyordu da.her ilişkim böyle olduğu için hep ittiriyordum ve artık hiç yapmamaya başladık.sonra eşim belki vaji olabilirsin dedi benim aklımın ucundan bile geçmiyordu böyle bir şey.ilişki yaşyordum sonuçta zor da olsa.ama doktora gittim ve vulvar vestibulit çıktı ve buna bağlı olarak ben de vaji oluşmuştu.
yani doktora gitmeni tavsiye ederim,en azından fizyolojik bir şey var mı yok mu öğrenebilirsin.

peki istanbuldayım iyi bir jinekolog var mı bildiğiniz. açıkçası birilerine bu konuyu açmak dahi istemiyorum çevremde( ve herhengi bir doktora gidip daha da stres olmak istemiyorum.

Canım benim adetime 5 gün var, dört gözle bekliyorum :) :)

peki istanbuldayım iyi bir jinekolog var mı bildiğiniz. açıkçası birilerine bu konuyu açmak dahi istemiyorum çevremde( ve herhengi bir doktora gidip daha da stres olmak istemiyorum.

canım pek bi bilgim yok istanbuldaki doktorlarla ilgili.ben ankara'ya gitmiştim.ama istanulda oturan arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlar.internetten araştırdın mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…