Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haydi tatlım kolay gelsin soracağın bişey var mı?

canım,ben 3 parmak yapabiliyorum,dün p....s denemesi yaptım yarıya kadar oldu ,çok baskı ve yanma oldu diye bıraktım,şimdi egzersiz yapaıyorum,öenerebileceğin bişey varsa sevinirim..

ttalım ben oraya kadar gelemedim ama arkadaşlardan hatırladığım pozisyon denesen... mesela secde pozisyonu var o şekilde bi egzersiz yapmayı dene... yani domalalak otur ama bacaklarını ac... ve kafanı aşağı doğru yatır... o şekilde bacakların kasılmıyormuş... egzersiz yaparken dene derim ben... sonuçta yarısı olmuş tamamıda olur içini rahat tut kuzum

hhımm bak yan etkiside varmış geçen gün okudumda formda soğan kürüyle ilgili yazıları baya ilgimi çekmişti denemem o zaman bi düzesizlik yok zaten inşallah rabbim isteyen herkese verir en hayırlı ve sağlıklısından AMİN

Kızlar sakın korkmayın benim gibi umutsuz bir vaka bile yendiyse herkez yener bence....ama şunlara dikkat edin lütfen...1- poponuz ve kafanız bir hizada olsun..2- bacaklarınızı kontrol edin...3-Zevk için değil belli bir müddet yapmak için yapın...Ben hala ilk 10 dakika zorlanıyorum ama sonunda oluyor ve hiç acı hissetmiyorum...o kadar da abartılacak bişey değilmiş...tabi demesi kolay nerdeyse 1 yıl bu illeti çektim bende...Sizi çok iyi anlıyorum...psikolojim bozulmuştu ama denemekten vazgeçmeyin lütfen..

:naza canım yazını okuyunca benimde içim doldu ne güzel bi histir kmbilir öğrendikten sonra her yeni güne iki kişilik uyanmak artık kendinden çok bebeğin için sağlıklı beslenmek yaptığın her işte onu ne yönde etkileyeceğini düşünerek hareket etmek kimbilir ne gzeldir tek bedende hayatı iki kişilik yaşamak RABBİM NAZARDAN SAKLASIN MAŞALLLLAAAAH

Cnm oncelikle sukurler olsun yenmissin ve sonra yendigin pozisyonu anlatirmisin bde kafayla popo ayni hizayi anlamadim bde egzersiz yaptinmi

Ne kadar sürede yendin?Ben de başlayacağım inşallah.Bu egzersizleri sırt üstü yatarak veya oturarak mı daha kolay yaparım?

vay beee ne güzelbi de eşim acele etmiyor demiştin oda içten içe istiyormuş demekki nasıl istemesin ki ondan ve senden bi parça maşallah

gözün aydın tatlım ALLAH ım başka dert göstermesin inşaallah... rica etsem hiakyeni apylşaır mısın yeni gelen arkadaşlara da umut olur...

İnşallah.O kadar çok ertelemişim ki.Kendime kızıyorum.Ben de ayna ile baktım.Ikınma falan açıldığını gördüm ama yine de çok az açıldı.Biraz umutsuzluğa kapıldım.Egzersizlere geçemiyorum çünkü hasta oldum.Bir de jinekologa gideceğim.Bu sorun bitecek inşallah.Hemen egzersizlere başlıcam.

teşekkür ederim canım benim sende çok istiyosun biliyorum,Allah kısa zamanda nasip etsin inşallah yumurtlama günlerini boş geçirme,2 günde bir muhakkak çalışma yap canım.hem alışmış olacaksın hemde bebişin için sebeplere riayet etmiş olursun.ödev gibi değil,zevk alarak yapsan çok daha iyi...elinden geleni yaptıktan sonra kalanı Allahın takdiri...yendikten sonra "Allahım hayırlısıyla nasip et" demediğim bi gün bilmiyorum.

meraba arkadaşlar siteyi sürekli takip edemiyorum çok şükür ben yendim bu sorunu ve bitti çok çok çok mutluyuz:)ama bende bu site sayesinde dilatörlerle yendim zealea çiçekrose sağolsun çok seviyorum onları:) bende dilatörleri başkasına göndermek istiyorum bekliyeceğine işe yarasın mutluluğuma mutluluk kattı onlar başkasıda mutlu olsun istiyorum:) bana,çiçekrose veya zealea msj atabilirsiniz..

tatlım ALLAH ım MUTLULUĞUNU DAİM etsiN... seNİ de ekleYEbİİLRİm O ZAmAN liSTEMize... RABBİM BAşka DERT SIKINTI VERMESİN

ya ben prezervatif sevmiyorum ben eldiven düşünüyorum jel alıcam ben ultrason jeli sen ne zaman sürede yendin cnm

Canım ben yaklaşık 2 ayda yendim. Ben 8 senelik vajinusmus olduğum ve psikolog kontrolünde ilerlediğim için yavaş oldu biraz...Eldiven çok yapışıyor vajiye. Ben eldivenle de denedim ama prezervatif ile daha rahat oldu.....

Merhaba canım, valla nerden nasıl söylesem bilmiyorum ama ben 6 haftalık hamileyim.

CANIMMM, Hayırlı uğurlu olsun...ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN... Şubat çocukları olacak bizimkiler :) :)

Son düzenleme:
Yeni evli biri olarak bu problem bendede var malesef, icimde sürekli bir üzüntü var bu yüzden.
Size bir sorum olacak kizlar, sizce hangi pozisyon ilk iliski icin daha ideal/kolay? Ben üstte mi altta mi olursam?
Neyi deneyecegimi ben de sasirdim artik

saol canım yuregıme sular serpıosunuz yazdıgınız her kelımeyle Allah razı olsun iyiki tanıstım sızınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…