Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amaaaan oyle uyusuk ve uyuzumkı regl yıne geldı tam bır ay yenseydım hamıle ble olabılırdım cnm nasıp ama kurtulmak ıstıom ramazan gelmeden ramazanda hıc olmaz bence sımdı yapamazsam...

ne zaman bıtıo reglın uzme kendını yenersın inş. bebişde gelır hepsi olur hep bole kalmıcaz herhalde demi bi gun bugunlerde gerıde kalcak

ne zaman bıtıo reglın uzme kendını yenersın inş. bebişde gelır hepsi olur hep bole kalmıcaz herhalde demi bi gun bugunlerde gerıde kalcak

ben zaten az olurum 2 bılemedın 3 gun:2::2: bıtsın baslarım artık cnm zaten oyle bı korkumda var az adet görmek problem unsuruymus guyaaa ıns yendıkten sonra bde bunla ugrasmam...hemencık hmıs kalırım

amin canım inşallah okurken eşimde yanımdaydı ve cevabının sadece 'ödev gibi değil,zevk alarak yapsan çok daha iyi'yazdığın yeri dikkatini çekti töbe töbe yaaa dövcem ben bu adamı bu konuda sıkıntılı galibaaa

ben zaten az olurum 2 bılemedın 3 gun:2::2: bıtsın baslarım artık cnm zaten oyle bı korkumda var az adet görmek problem unsuruymus guyaaa ıns yendıkten sonra bde bunla ugrasmam...hemencık hmıs kalırım

canımcım hemen umutsuzluga kapılma kotu seyler dusunme kı kotu seyler olmasın sana bısı anlatcam benm babanem var ya o yılda sadece bır defa reglı olurmus o da 3 gun fazlası yok dusunsene yılda bı kere ve üç gun sadece bız bı ay olmasak catlıoruz ama bak 3 tane cocuk dogurmus :) kısmet nasıb kısmetımızde varsa Allah verıcek inş. he ama sen yınde bı doktora baktır ıcın ferahlasın

kızlar yarım saat sonra cıkıp jel alıp evime gidicem ama suan hastayım yani son gün gelmiyo bile önce banyo yapmama gerekiyor değilmii

tabıkıde once banyo yapman gereklı eve gıt bı nefes al yemegını fılan ye dusunu da al bı guzel ondan sonra basla dus al rahatlarsın hemde hastalıgın bıttıgı ıcın gusulde almıs olursun

tabıkıde once banyo yapman gereklı eve gıt bı nefes al yemegını fılan ye dusunu da al bı guzel ondan sonra basla dus al rahatlarsın hemde hastalıgın bıttıgı ıcın gusulde almıs olursun

evet eve gidip yemek yapıp işlerim var halletip banyoda yaptıkdan sonra eşim gelene kadar calısırım aynaya bakarak calıscaz gene demi yani aynaya bakarak parmagımızı girdircez

dün işten gec cıktım alamadım bugün giderken alıcam bitti hiç gelmiyo artık

bak yedı de kapanıo eczaneler medıkal eczaneden ultrason jelı alcaksın tatlım bnmde esım bugun gelırken aldı kocaman jele 3 lıra vermıs actım baktım guzel ben bundan oncesınde okey su bazlı jel almıstım 17 lıra verıp bosa gıtmıs param bu hem ucuz hem kayganlıgı daha ii geldı bana hemsıre eldıvenı ve strec almayıda unutma

evet var burda bildiğim yakında medikalci ordan alcam su bazlı alıcam dimi

evet dogru aslında nasıp kısmet rabbım ol derse mumkun olmayan sey yoktur cnm sen egzersızını yap aksamada deneme yap sakın ara verme canım her gece bence denemelısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…