- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.001
evet var burda bildiğim yakında medikalci ordan alcam su bazlı alıcam dimi
zaten su bazlı oluo ultrason jelı herhalde hepsı ule hadı aksam gelde berraber oturak egzersize bende yapıcam bugun egzersız
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editoptions kızlar gülümsemeler ıcın bu adresı tıklayın basıt edıtör secenegı dısındakı ıkı secenekten bırını secın güzel suratlarla msj yazın soranlar vardı
ay dua et bana bu ge yapıyım aslında seytan diyo ki al ultrason jelini sür eşine sene ac bacagını ıkın olsun bitsin bugün içimde böle bişeler var ama hayırlısı
canım yaaao bendede cok olur bılıomusun sana yemın ederım 2 senem tamam bu gece gelsın bu ıs bıtıcek dıorum ama aksam herıf gelıo ...görünce
kuzum bunu nasıl yapcaz lınkı attıgın ii olmus ama anlamadı ben
anladım o zaman bende normale donebılırım zamanla.tahmın edebılıorum nasıl ıstedıgını Allah ım inşallah inşallah nasib eder cok dua edıcem senın ıcın guzelım bnm uzme ama kendını olurmu bi imtihanı atlattın bu da ımtıhan sabredersek dua ıle bebişi de nasıb edıcek bizlerede sen yeterki üzülme hayırlısı saglıklısı olsun ama benim içimden kız cocugu ıcın dua etmek gelıo sana.burada bi suru insan var birimizn duası olmassa bırımızn duası olcak Allah hayırlı etsın dualarımızı ve hayırlarla kabul buyursun
inşallah ben bugün içimde böle bişeler var inşallah olurr neyse kızlar ben kacar turkuaz yazarım sana yarın görüşürüz
umuttt bu iş cok uzamadı mııı
bunlar sana
ben 8 gibi felan baslarım galiba egzerize az işlerim var bde yemek yapmam gerekiyo
Merhaba canım, valla nerden nasıl söylesem bilmiyorum ama ben 6 haftalık hamileyim.
allah senden razı olsun bana kerkez kızın olucak dıyo ama once bı hamıle kalmalıyım....
oda allahtan olderse olacak ne kadar uzulsem bos dua etmekten baska caremde yok
evet evet evet cok uzadı kabülüm herseye dövebilisınregl de oldum 1ayda oysakı yenebılırdım
tabiki bol bol dua ile hayırlı bi bebiş gelcek inş. doktora muayne oldunmu doktorluk bişi yok sanırım hersey normal dimi
tebrık ederımm canımmm gozun aydınnnnn darısı bızlere ınsallahh
olduk cnm esımde de bende srun yok cok sukur tedavıye basladık bıttı yıne yok bebiş kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?