Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben anlamam cok cıddıyım hergun 1 saat egzersız yapıcaksın 2 hafta kalmadan yenıceksın bak dayak gelıyooooo

reglın bıtsın hemen hemde hemen baslıyorsun hergun mutalaka rapor verıyorsun....sana son sozum bu

tamam canım :96::96::96::96: söz vallaha yapıodumda aslımda ben her ne hikmetse ilerliyemıorum

sende cok ıstıosun bebek insallah tez zamanda kavusursun bebısıne bende cok ıstıorum nası bsey bu cozemedım hıc olmamıs tanımadıgın yabancı oldugun herhangı bısey ınsanın burnunda tütermi

deli gıbı ıstıyorum hemdee
tutter canım tuter hemde bebek kokusu ozlemı baslar hele sen su vajıyı yen yenmeden yok sana cocuk fln

Bana cevap verebilecek biri yok mu?

hosgeldın cnm kusurma bakma kendı adıma gozden kacırmısım

ne kadarlık evlısın?

hangı pozısyonda kendınırahat hısedıyorsan cnm buna sen karar vermelısın ben altta cok daha rahatım ama dıger arkadaslar ustte rahat oldugunu soyluyorlar kayganlastırıcı jel kullan mutlaka

canım,ben 3 parmak yapabiliyorum,dün p....s denemesi yaptım yarıya kadar oldu ,çok baskı ve yanma oldu diye bıraktım,şimdi egzersiz yapaıyorum,öenerebileceğin bişey varsa sevinirim..

canım keşke biraz bekleyip devam etseydin o baskı sonradan geçiyordu. bi dahakine acele etme devamını getirmeye çalış başaracağına inanıyorum...

2 haftalik evliyim, jelle deniyorum ama sanirim kasildigim icin hemen aci hissediyorum, cekiyorum kendimi o zamanda

canım cok yenısın evlılıkte once sana sunu soylım ınan bana dusundugun kadar acı yok ne kadar cok acarsan bacaklaırını o kadar rahat olursun ılıskıde kasarsan canın acır rahat olmaya calıs buraları pek okuma jelı hem esıne hem kendıne kullan....bıraz sabret cekme kendını acı olan noktada beklet esını bıraz rahatla ve oyle devam et ınsallah guzel haberler verrsn bıe cnm

benım ıkıncı gun cnm ancak yarında olurum cuma hazırım ah keske yaaa benı kımler aldı kımler bıraktı anam ben nası bseymısım nereye gdıon cnm tatılemı

kurtulusun yok elımden kafana kafana vururum görursun daha ne kadar beklıceksın cuma gunu bır sure yokum evde ama oldugum surece tependeyım...

evet cnm ınsallah tatıle gıdıcez

ah ah sorma dün basarısız oldum :S ama herifimle aram ii sıkıntı yuk ben demıstım egzersızle devam etmek lazım dıe evet egzersız egzersız egzersız

canım bana doktorum kendini rahat hissedene kadar egzersizlerine devam et demişti.bi doktor tavsiyesi yani) sonra zaten kolaylıkla yapabileceğin için ihtiyaç duymazsın...

ben zaten az olurum 2 bılemedın 3 gun:2::2: bıtsın baslarım artık cnm zaten oyle bı korkumda var az adet görmek problem unsuruymus guyaaa ıns yendıkten sonra bde bunla ugrasmam...hemencık hmıs kalırım

benim regl de 3 gün sürüyor önceden 5 gündü.ama ilk 2 gün çok kan kaybediyorum) bunun için doktora da gitmiştim.eğer 10-15 ped kullanıyorsan sorun yok demişti bana.tabi beni biraz kan tuttuğu için ben devamlı değiştiriyorum.

kurtulusun yok elımden kafana kafana vururum görursun daha ne kadar beklıceksın cuma gunu bır sure yokum evde ama oldugum surece tependeyım...

evet cnm ınsallah tatıle gıdıcez

vur kız vur az bile bana bılmıom valla korkuyom korkuyom:18::18:bu ne yaaa bende cnm cuma pazarı benım buranın gun ıcınde grerım ama bıtsın bu ıskence hızlı hızlı bı egzersıze ıhtıyacım var

canım naptın merak ettım senı ne zaman cıkıo tahlıl sonucların

canım kusra bakmayın sizleri de merak içinde bıraktım ne zaman tahlil yaptırmak istesem bişeyler çıkıyo yarın hayırlısıyla yaptırırım inşallah eşim geldi de o götürcek ama ancak öğleden sonra gidicem özele gitsem daha çabuk çıkar diye düşünüyorum eşim götürürmü bilmiyorum o hastaneye gıcığı var biraz devlette de geç çıkar bakalım hayırlısı.. hala regl olmadım buarada bende artık hamiş olduğumu düşünüyorum annem de rüyasında yumurta görmüş manası can demekmiş :) hayırlısı olsun hepimizin hakkında... sen naptın regl olmuşun galiba inşallah diğer regle kadar bitirirsin bu vajiyiii...

cnm benımde oyle ıste ama fazla kan falan kaybettım yok ya bde benı aferdersınız kızlar koyu renkte koyu kıvamlı gelıo sıyah az az ne bılım:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…