- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.021
Yeni evli biri olarak bu problem bendede var malesef, icimde sürekli bir üzüntü var bu yüzden.
Size bir sorum olacak kizlar, sizce hangi pozisyon ilk iliski icin daha ideal/kolay? Ben üstte mi altta mi olursam?
Neyi deneyecegimi ben de sasirdim artik
ben anlamam cok cıddıyım hergun 1 saat egzersız yapıcaksın 2 hafta kalmadan yenıceksın bak dayak gelıyooooo
reglın bıtsın hemen hemde hemen baslıyorsun hergun mutalaka rapor verıyorsun....sana son sozum bu
sende cok ıstıosun bebek insallah tez zamanda kavusursun bebısınebende cok ıstıorum nası bsey bu cozemedım hıc olmamıs tanımadıgın yabancı oldugun herhangı bısey ınsanın burnunda tütermi
Bana cevap verebilecek biri yok mu?
Bana cevap verebilecek biri yok mu?
Merhaba canım, valla nerden nasıl söylesem bilmiyorum ama ben 6 haftalık hamileyim.
tamam canım:96::96::96::96: söz vallaha yapıodumda aslımda ben her ne hikmetse ilerliyemıorum
ayyyyyyyy yokmu bana iyi baritebrık ederımm canımmm gozun aydınnnnn darısı bızlere ınsallahh
canım,ben 3 parmak yapabiliyorum,dün p....s denemesi yaptım yarıya kadar oldu ,çok baskı ve yanma oldu diye bıraktım,şimdi egzersiz yapaıyorum,öenerebileceğin bişey varsa sevinirim..
amin canım inşallah okurken eşimde yanımdaydı ve cevabının sadece 'ödev gibi değil,zevk alarak yapsan çok daha iyi'yazdığın yeri dikkatini çekti töbe töbe yaaa dövcem ben bu adamı bu konuda sıkıntılı galibaaa
2 haftalik evliyim, jelle deniyorum ama sanirim kasildigim icin hemen aci hissediyorum, cekiyorum kendimi o zamanda
tmm beraber ılerlıcez 10 gun daha burdayım tependeyım ne zmn bıtıyo reglın
benım ıkıncı gun cnm ancak yarında olurum cuma hazırımah keske yaaa benı kımler aldı kımler bıraktı anam ben nası bseymısım nereye gdıon cnm tatılemı
ah ah sorma dün basarısız oldum :S ama herifimle aram ii sıkıntı yuk ben demıstım egzersızle devam etmek lazım dıe evet egzersız egzersız egzersız
ben zaten az olurum 2 bılemedın 3 gun:2::2: bıtsın baslarım artık cnm zaten oyle bı korkumda var az adet görmek problem unsuruymusguyaaa ıns yendıkten sonra bde bunla ugrasmam...hemencık hmıs kalırım
kurtulusun yok elımden kafana kafana vururum görursun daha ne kadar beklıceksın cuma gunu bır sure yokum evde ama oldugum surece tependeyım...
evet cnm ınsallah tatıle gıdıcez
canım naptın merak ettım senı ne zaman cıkıo tahlıl sonucların
benim regl de 3 gün sürüyor önceden 5 gündü.ama ilk 2 gün çok kan kaybediyorum) bunun için doktora da gitmiştim.eğer 10-15 ped kullanıyorsan sorun yok demişti bana.tabi beni biraz kan tuttuğu için ben devamlı değiştiriyorum.
cnm benımde oyle ıste ama fazla kan falan kaybettım yok yabde benı aferdersınız kızlar koyu renkte koyu kıvamlı gelıo sıyah az az ne bılım:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?