Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sessizce yavrum meraktan çatlıcaz ya:) hadi güzel haberlerle gel

insallah hamiledırsın canım yaaaa allah gonlune gore versın cnm bende regl oldum evet tembellıgım yuzunden gttı bı ay cok uzuluyom ben ıkı sene nası bekledım acaba :44::44:bu ay hem yenıp hemde hamış olmak ıstıom cok ıstıom yaaa cok ıstıoruuuuuuuum vallaha

sessizce yavrum meraktan çatlıcaz ya:) hadi güzel haberlerle gel

canım ya hakkınızı helal edin merak edenlerin de hakkına girdim galiba ama cidden ne zaman tahlil yaptırıcam bi engel benm elimde değildi eşim de yoktu şimdi geldi çok şükür yarına öğrenirim inşallah en geç cuma... ben hep derdim ki adetim 1-2 gün geçsin koşa koşa test yaptırırım 7-8 gün geçip de öğrenmeyenlere de şaşardım şuan ben de o şaşırdığım kişiler arasındayım :) hayırlısı :)

cnm benımkı egzersız ble sayılmaz ya onla alakalı deıl ben hep boyle adet olurum bıldımbılelı az olurum cnm ben 1 parmak bı bogumdayım daha dusunebılıomusun

inşallah canım ya yen önce alış sonra hamile kal benm tavsiyem öyle ee diceksin sen neden yaptın daha alışmadan bizim özel bir durum var mantık bebeği oldu anlayacağın :) ben de hamile gibi konuşuyorum yaaa neyse ümitlenmeyim iyisi sonucu bekleyim..

ben mühür basıorumm kesın hamılesın ahanda buraya yazıomm

Son düzenleme:

ben hissedyordum.mantığım yanılıyosun belki umutlanma dese de adet ağrım olmasına rağmen hiç olacakmış gibi değildim.sen nasıl hisediyorsun kendini.değişik bi durum var mı

ben hissedyordum.mantığım yanılıyosun belki umutlanma dese de adet ağrım olmasına rağmen hiç olacakmış gibi değildim.sen nasıl hisediyorsun kendini.değişik bi durum var mı

adet ağrısı var gibiydi bugüne kadar hep belim karnım özellikle belim ağrıyodu ama bugün ağrım yok.. biraz da sanki göğüslerim büyüdü:26: bir de iştahım çok açık sende adet ağrn dışında varmı belirtiler?

adet olacakmış gibi olan karın ağrım çok az.iştahım süper açık.gögüslerimin koluma yakın yerine bastırınca bile acıyo.dünden önceki gece hafif mide bulantım oldu gece. ben en çok 700 gr.çiğköfteyi bi günde yediğimde hamile olacağıma inanmıştım.bi de normalde domatesi dolaptan alıp elma gibi yemem.bi güzel yedim.komşum beni hamile görmüştü rüyasında.hiç üşenmeden geçen gün gelip anlattı,sağolsun:) yumurtlama günlerimde çalıştığım için iyice umutlandım.adetimden bi gün önce test yaptıracağım aklıma gelmezdi.ama oldu.keseyi görüp ,kalp atışlarını duyunca daha mutlu olucam inşallah.çünkü kese görünene kadar dış gebelik riski oluyor.Allah korusun.

haftaya gidicem doktora.inşallah karından ultrasonla görünür.bence sende hamilesin.Yarın öğrenirsin inşallah güzel haberi.1 saat arayla yenmiştik:) seninde hamile olmana çok sevinicem.

evet canım ya 1 saat var aramızda ben de çok sevndm senn hamile olmana bir de sen çok istiyodun ya o yüzden de çok sevndm hatta ben biraz tereddütlüyüm bebek isteği konusunda sen yazmışın işte bebişle ilgili şeyler çok etkilendm.. inşllh hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın sağlıklıca da kucağına alırsın bebişini... öğrennce buraya hemen yazıcam zaten..

arkadaşım merhaba gezinirken senin mesajını gördüm. ben de aynı durumdayım tamamının girmesine çok az bi kısmı kaldı ve orada acayip bi yanma oluyo dayanamıyorum ve bırakıyoruz. eşim kendimi kasmadığımda rahatca girdiğini söylüyo ama o yanma hissi gelince kasıyorum kendimi. bu mesajından sonra sen ne alemdesin aşabildin mi bu durumu

bu gece ve bundan sonra allahın ıznıyle hıc kımse kalamsın bu derdı ceken rabbım sen herseye kadirsin biz kullarını caresı olmayan dertlerle terbiye etme allahım hamd olsun senden gelen her türlü derde elbette sen hem derdı hem dermanı verensın....burdaki tüm arkadaslarıma ve her nerde sıkıntılı kulların varsa yardım et elbette senın merhametin sonsuzdur amiiiiiiiin....hepiniz hep gülün inşallah allah yardımcımız olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…