- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.041
canım kusra bakmayın sizleri de merak içinde bıraktım ne zaman tahlil yaptırmak istesem bişeyler çıkıyo yarın hayırlısıyla yaptırırım inşallah eşim geldi de o götürcek ama ancak öğleden sonra gidicem özele gitsem daha çabuk çıkar diye düşünüyorum eşim götürürmü bilmiyorum o hastaneye gıcığı var biraz devlette de geç çıkar bakalım hayırlısı.. hala regl olmadım buarada bende artık hamiş olduğumu düşünüyorum annem de rüyasında yumurta görmüş manası can demekmiş :) hayırlısı olsun hepimizin hakkında... sen naptın regl olmuşun galiba inşallah diğer regle kadar bitirirsin bu vajiyiii...
canım kusra bakmayın sizleri de merak içinde bıraktım ne zaman tahlil yaptırmak istesem bişeyler çıkıyo yarın hayırlısıyla yaptırırım inşallah eşim geldi de o götürcek ama ancak öğleden sonra gidicem özele gitsem daha çabuk çıkar diye düşünüyorum eşim götürürmü bilmiyorum o hastaneye gıcığı var biraz devlette de geç çıkar bakalım hayırlısı.. hala regl olmadım buarada bende artık hamiş olduğumu düşünüyorum annem de rüyasında yumurta görmüş manası can demekmiş :) hayırlısı olsun hepimizin hakkında... sen naptın regl olmuşun galiba inşallah diğer regle kadar bitirirsin bu vajiyiii...
sessizce yavrum meraktan çatlıcaz ya:) hadi güzel haberlerle gel
insallah hamiledırsın canım yaaaaallah gonlune gore versın cnm bende regl oldum evet tembellıgım yuzunden gttı bı ay cok uzuluyom ben ıkı sene nası bekledım acaba :44::44:bu ay hem yenıp hemde hamış olmak ıstıom cok ıstıom yaaa cok ıstıoruuuuuuuum vallaha
canım ya hakkınızı helal edin merak edenlerin de hakkına girdim galibaama cidden ne zaman tahlil yaptırıcam bi engel benm elimde değildi eşim de yoktu şimdi geldi çok şükür yarına öğrenirim inşallah en geç cuma... ben hep derdim ki adetim 1-2 gün geçsin koşa koşa test yaptırırım 7-8 gün geçip de öğrenmeyenlere de şaşardım şuan ben de o şaşırdığım kişiler arasındayım :) hayırlısı :)
canım ya hakkınızı helal edin merak edenlerin de hakkına girdim galibaama cidden ne zaman tahlil yaptırıcam bi engel benm elimde değildi eşim de yoktu şimdi geldi çok şükür yarına öğrenirim inşallah en geç cuma... ben hep derdim ki adetim 1-2 gün geçsin koşa koşa test yaptırırım 7-8 gün geçip de öğrenmeyenlere de şaşardım şuan ben de o şaşırdığım kişiler arasındayım :) hayırlısı :)
ben mühür basıorummkesın hamılesın ahanda buraya yazıomm
ben hissedyordum.mantığım yanılıyosun belki umutlanma dese de adet ağrım olmasına rağmen hiç olacakmış gibi değildim.sen nasıl hisediyorsun kendini.değişik bi durum var mı
adet ağrısı var gibiydi bugüne kadar hep belim karnım özellikle belim ağrıyodu ama bugün ağrım yok.. biraz da sanki göğüslerim büyüdü:26: bir de iştahım çok açıksende adet ağrn dışında varmı belirtiler?
adet olacakmış gibi olan karın ağrım çok az.iştahım süper açık.gögüslerimin koluma yakın yerine bastırınca bile acıyo.dünden önceki gece hafif mide bulantım oldu gece. ben en çok 700 gr.çiğköfteyi bi günde yediğimde hamile olacağıma inanmıştım.bi de normalde domatesi dolaptan alıp elma gibi yemem.bi güzel yedim.komşum beni hamile görmüştü rüyasında.hiç üşenmeden geçen gün gelip anlattı,sağolsun:) yumurtlama günlerimde çalıştığım için iyice umutlandım.adetimden bi gün önce test yaptıracağım aklıma gelmezdi.ama oldu.keseyi görüp ,kalp atışlarını duyunca daha mutlu olucam inşallah.çünkü kese görünene kadar dış gebelik riski oluyor.Allah korusun.
haftaya gidicem doktora.inşallah karından ultrasonla görünür.bence sende hamilesin.Yarın öğrenirsin inşallah güzel haberi.1 saat arayla yenmiştik:) seninde hamile olmana çok sevinicem.
YA ASLINDA ŞÖLE BEN ŞİKAYETİMİ Bİldirmek üzere doktora gittim analttı bana rahatlatıcı isim vermiyim bir hap verdi her gün ilşkiye girme pratik yapmamı söyledi ve bu hapı yarım saat önce içmemi söyledi .bende aslında hapın hiç bir etkisini görmedim diyebilirim.bebek yapı aldım ve denedim oldu yani çok az bir kısmı kalmış tam olarak olmasına ama hiç bir şekilde acı sızı yok hatta olmadı die üzüldüm eşimde hayır oldu öle düşünme dedi.kırmızı gelmedi doktor şöle açıklamıştı regl döneminde aşırı derecde kırmızı olan kişilerde olmazmış dedi.o yüzdemn onu unut dedi.tamamiyle bunu başarmayı düşün dedi.ama işte oluyor olmuyor değil ama tam işeri gittiğinde o yanma hissi olunca olay orda bitiyor bide onu yensem tamamdır sanırım..:)
canım bana doktorum kendini rahat hissedene kadar egzersizlerine devam et demişti.bi doktor tavsiyesi yani) sonra zaten kolaylıkla yapabileceğin için ihtiyaç duymazsın...
bende bıraz egzersız yapıyım anacım gecen mum acıttı yalnıs yapmısım bugun dogrusunu ypyım bkyım ne oljk:44:
hadi bakalım kolay gelsin:)
saol cnm sıteyı okumak bıle yetıo okuorum okuorum acayıp gaza gelıorum bana da dua edınız lutfen hepmızın ıhtıyacı var buna
bende bıraz egzersız yapıyım anacım gecen mum acıttı yalnıs yapmısım bugun dogrusunu ypyım bkyım ne oljk:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?