Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar o yanma hissinie sakın kapılmayın bir anlık sadece giriş anında oluyo sakın pes etmeyin 1 yada 2 saniye diyeyim size tamaı girdikten sonra hiç bir his yani yanma diye bişey kalmıyo sakın ne olur pes etmeyin o yanma hissi bişey değil ki bu kadar çektiğimiz kafalarımızı yorduğumuz durumlara göre hiç bişey değil lütfen eğer o aşamadaysanız eşiniz üstte olsun ve o his olduğu zaman biraz dişinizi sıkın ve tamamı olduğunda git gel olduğunda o his bitiyo ne olur sadce zevk alıcam diye bakın rabbim hepinizi kurtarsın bu dertten en çok çeken ben olduğum için rabbim düşmanıma bile bu hastalığı vermesin inşş ama az kalmış hatta bitmiş sizin ki her zaman deneyin o bitcek görürüsnüz

uffffff en basa dondum egzersız de yapamıorum hayret uff

stres yaptın sanırım geçen deneme başarısız geçince önyargılı başlamış olabilirsin...hiç canını sıkma çünkü biz alışma sürecindeyiz adım adım ilerleyeceğiz..zaman zaman bunları yaşamamız normal..sen artık başardın devamı gelicektir

Merhaba arkadaşlar. 6 ay önce sorunumuz çözüldü. 7 ay bu sorunla beraber yaşamış ve umutsuzluğun dibine vurduğu biri olarak ben bu sorunu yendim. Çok uzun sürmedi ama çok kolayda olmadı. Bunu sizlerin moralini bozmak için söylemiyorum. Umutsuzluğa kapılsanız da devam edin.

Başarmanın ilk yarısı zaten kabullenip tedaviye başlamak diğer yarısı da pes etmemek. Bazı arkadaşlar yanma hissinden bahsetmiş ben o yanma hissini hala hissediyorum ama o yanmayı hissettiğiniz anda durun ve bekleyin nefes alıp verin. Asla geri dönüş yapmayın gerçekten işe yarıyor.

Allah herkese kolaylıklar versin.

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim vajiyi yeni yendim 3 gün oluyor fakat devamı gelemiyor =( acılar devam ediyor tek fark artık kadın olarak devam ediyorum bu illete =(

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim vajiyi yeni yendim 3 gün oluyor fakat devamı gelemiyor =( acılar devam ediyor tek fark artık kadın olarak devam ediyorum bu illete =(

merhaba... bak yenmişsin bu süper daha 3 gün olmuş devamı emin ol gelir acı derken ilişki sırasında mı? deneme yaptınız mı yendikten sonra? yoksa ilk denemenin etkisiyle mi acıyor anlayamadım?

çok mutluyum kızlar dün akşam ilk defa jelsiz yapabildim:)jelle yada jelsiz çok farkı yokmuş ya.bu işin püf noktası ağır ağır ilerlemek eşinizin hızlı hareket etmemesi kendini olcakmı olmıycakmı diye şartlandırmamak herşey beyinde bitiyo bu beyin bize neler yapıyo böyle ya:)

cok guzel anlatmıssın bu noktadan sonra sadece küçük gel gıtlerle basarıya ulasılabılır.......

Tebrik ederim :)

Merhaba, üstte kontrol kadinda oldugu için daha rahat edersin diye düsünüyorum, ben o sekilde yenmistim.. Derin nefes alip burnundan, agzindan verirken ikinarak girdirmeye çalis.. Rahat olursan çok kolay oldugunu göreceksin.. Ins basarirsin canim..

bana yardım egzersız bıle yapamıorum su an moralım manyak bozuldu kac saattır ugrasıorum en basa dondum resmen

bence bugün egzersizi bırak,stres yaptın yarın tekrar denersin...başarısız denemeden sonra moralin bozulduğu için böyle oldu bence...sen bunu başardın ve yine yapacaksın buna inan...sende biraz egzersiz yapmadığım için olmuyor kaygısı var gibi geliyor egzersize şartlama kendini,tabi ki yap ama p...s denemesiyle de devam edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…