Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim vajiyi yeni yendim 3 gün oluyor fakat devamı gelemiyor =( acılar devam ediyor tek fark artık kadın olarak devam ediyorum bu illete =(

Üzülme.. yendin simdi alisma süresindesin canim.. Zamanla alisacagiz ins.. aci dedigin kendini kastigin içindir.. rahat olmaya çalis.. (egzersiz yaparakmi yendin bilmiyorum, jinekologa gidip genel muayene oldunmu? olmadiysan gidip baktirman iyi olur canim)

Bana cevap yazdiginiz icin sagolun arkadaslar. O egzersizleri cok olmasada yapmaya baslamistim, ama yogun oldugum icin pek konsantre olamiyorum. Aynayla bakmayada cekiniyorum, biz neden boyleyiz anlamiyorum. Hic icimden gelmiyor oralari kesfetmek, ama yarin yapacagim aynayi alacam bakacam :).. Sonra ben kendi parmaklarimi sokmaya cesaret edemiyorum, ama esim sevisme sirasinda rahatlikla iki parmakla girebiliyor. Simdi ee P..nisi neden alamiyorsun diyenler olacak belki ama inanin o olmuyor, cok az giriyor sonra okadar agri oluyorki basim donuyor istemiyorum, sanki giremiyor gibi geliyor bana. Neyse hayirlisi..

Bazi arkadaslarimiz moralini bozuyorlar, onlari cok iyi anliyorum, bende bazen o duygulara kapiliyorum. Hele ilk baslarda bu hastalik hakkinda birsey bilmeden once, dahada cok oluyor. Ama burdaki yazilanlari okuyunca okdar kendimi anlasilmis hissettimki, duygulandim okuyunca benim hissettiklerimi baska birileride anliyabiliyor diye. Helede basari oykulerini okuyunca dahada umutlandim inanin..
Moralimizi yuksek tutalimm ve dusunelimki elbett birgun bu hastaligii yenecegizz.. Tabi eslerimizin destegi ile, oda cok onemli..

cnm benımkı egzersız ble sayılmaz ya onla alakalı deıl ben hep boyle adet olurum bıldımbılelı az olurum cnm ben 1 parmak bı bogumdayım daha dusunebılıomusun

tatlım aslında bi kısmı olduktan sonra devamı çok kolay oluyor inan bana.ama biraz sabretmek gerekiyor paniklememek gerekiyor.belki duruşundan kaynaklanıyordur bütününü yapamayışının...

yürü be umut kim tutar seni)) niye böyle yazdım diye sorarsan sanki cenge gidiyormuşsun gibi geldi:))umutcum pardon regl olduğunu unutmuşum

Son düzenleme:
uffffff en basa dondum egzersız de yapamıorum hayret uff

tatlım gayet normal bazen yapamayabilirsin, stres yaptın sen biraz rahatla. tek sebebi endişelerin...müzik açsana egzersiz yaparken ama rahatlatıcı,iyi gelebilir,gözlerini kapat ben bunu yaptım bi daha yapabilirim de kendine.zihnini boşaltmayı dene gözlerin kapalı nefes al ver rahatlarsın sonra bi daha dene...

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim vajiyi yeni yendim 3 gün oluyor fakat devamı gelemiyor =( acılar devam ediyor tek fark artık kadın olarak devam ediyorum bu illete =(

merhaba canım, çok uzun olacak belki ama ilişki öncesi egzersiz yap.kayganlaştırıcı sür bi daha dene.acının sebebi kasman olabilir.doktora gidip fizyoljil problemin olup olmadığını sormuş muydun??

merhaba canım, çok uzun olacak belki ama ilişki öncesi egzersiz yap.kayganlaştırıcı sür bi daha dene.acının sebebi kasman olabilir.doktora gidip fizyolojik problemin olup olmadığını sormuş muydun??

ben bugün kendimi rüyamda hamile gördüm....ah ahhh nerdee...........

Hayırdır inşallah :) o da olur canım neden olmasın? umutsuz olma,bebeğin belki senin vajiyi yenip ,sana kavuşmayı bekliyor.vermeyi istemeseydi,istemeyi vermezdi diye bi söz var.gerçekten doğru olduğuna inanıyorum.ve olumsuz düşünce sana hiçbir zaman faydalı olmaz.kötü enerji çekmiş olursun sadece.olumlu düşün,güzel bak,azmet yen şunu artık,bebeğine de kavuşursun.

Son düzenleme:

Tamam canim cok sagol önerilerin icin, bu is olana kadar hep denicem

canım en güzel ilişki yani bzim gibi ler için eşin üstte olması çünkü biz üstteyken kontrol elimizde oluyo yapamıyoruz

Ben de kontrol benim elimde olunca daha kolay olacagini düsünmüstüm ama basaramadim dedigin gibi öbür türlü daha iyi heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…