- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.081
bu arada leke dediğin regl başlangıcı mı
evet canım kahverengi akıntı gibi
evet canım kahverengi akıntı gibi
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim vajiyi yeni yendim 3 gün oluyor fakat devamı gelemiyor =( acılar devam ediyor tek fark artık kadın olarak devam ediyorum bu illete =(
ama gündüz ilk gördüğüm açık pembe gibiydi az önce tekrar geldi kahverengi gibi
Merhaba canm hosgeldin..
Öncelikle güzel dileklerin için amin diyorum :) Herkes kurtulsun bu dertten ins :)
Canim önce kegel egzersizlerinle basla, kaslari kontrol altina alirsin.. Böylece egzersizde nasip kasip nasil rahat birakabilecegini ögrenmis olursun..
Ardindan büyüteç bi ayna yardimiyla vajini incele, alis orana, orasi senin bedenine ait bi organ, onuda gözün burnun gibi kabullen korkularini yenmeye çalis..
Sonra istersen serçe parmaginla basla (kulak çubuguyla baslayanlar var ama ben zorlanmistim yön bulmakla serçe parmagi bi hayli kolay olmustu kulak çöpüne nazaran..)
Serçe parmagina bol jel sür sonra yavas yavas nefes alip vererek, verirken nefesini ikinarak parmagini girdir.. Sakin korkma sana garanti veriyorum hiç bisey hissetmiceksin (Tabi eger kasmazsan)
Öncesinde sicak bi dus faydali olabilir canim..
Buraya sürekli gel, rapor ver canim.. Egzersiz yapan arkadaslarimiz avatarlarina kapali duvak resmi koyuyorlar :) öncelikle duvagini kapatabilirmisn canim böylelikle daha kolay takip altina alirlar seni
Allahtan basari, sabir ve cesaret diliyorum senin adina..
cnm benımkı egzersız ble sayılmaz ya onla alakalı deıl ben hep boyle adet olurum bıldımbılelı az olurum cnm ben 1 parmak bı bogumdayım daha dusunebılıomusun
bu gece ve bundan sonra allahın ıznıyle hıc kımse kalamsın bu derdı ceken rabbım sen herseye kadirsin biz kullarını caresı olmayan dertlerle terbiye etme allahım hamd olsun senden gelen her türlü derde elbette sen hem derdı hem dermanı verensın....burdaki tüm arkadaslarıma ve her nerde sıkıntılı kulların varsa yardım et elbette senın merhametin sonsuzdur amiiiiiiiin....hepiniz hep gülün inşallah allah yardımcımız olsun.....
uffffff en basa dondum egzersız de yapamıorum hayret uff
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim vajiyi yeni yendim 3 gün oluyor fakat devamı gelemiyor =( acılar devam ediyor tek fark artık kadın olarak devam ediyorum bu illete =(
ben bugün kendimi rüyamda hamile gördüm....ah ahhh nerdee...........
ben bugün kendimi rüyamda hamile gördüm....ah ahhh nerdee...........
Uuuuuucnm msllh çokmu istahin açildi??
profilinden avatarını kapalı duvaklı bi gelin resmiyle değiştirmen gerekiyor canım.netten seçip beğendiğin bi resmi koyabilirsin.duvağın kapalı olunca senin egzersiz aşamasında olduğunu herkes anlayacaktır.Ayrica duvagimi nasil kapatabilirim, baktim cozemedimm
canım cok yenısın evlılıkte once sana sunu soylım ınan bana dusundugun kadar acı yok ne kadar cok acarsan bacaklaırını o kadar rahat olursun ılıskıde kasarsan canın acır rahat olmaya calıs buraları pek okuma jelı hem esıne hem kendıne kullan....bıraz sabret cekme kendını acı olan noktada beklet esını bıraz rahatla ve oyle devam et ınsallah guzel haberler verrsn bıe cnm
canım en güzel ilişki yani bzim gibi ler için eşin üstte olması çünkü biz üstteyken kontrol elimizde oluyo yapamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?