Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar yeni gördüm face te.kadınlar kulubu şunu paylaşmış : "21 haziran en uzun gün.İyi değerlendirin..." katılıyorum.gece uzun,bugün deneme yapacak yok muuuuuuu

o yazıyı gordugumde aynı seyı dusundum ve buraya geldım soylemeye degerlendırın dıyeee haydı bakalımmmmmm

evet hamileymişim :) girdim doktora dedim ki ben gebelik için kan tahlili yaptırmak istiyorum doktor da günün ne kadar geçti dedi 8 gün deynce ultrasonla bakıcam dedi korktum bir an ya bişey çıkarsa diye neyse baktı ve keseyi gördü gebesin dedi bir de kistim varmış 8 mm önemli bişey değilmiş büyük ihtimal yumurta bu kistte mi oluşmuş ne anlamadım gebelik sırasında yok olcakmış diliyle dişi arasında konuşuyodu dr.. hiçbir şey anlamadım kaç haftalık olduğunu dahi söylemedi.. istersen tahlil yaptır ama hamilesin dedi. ben de siz öyle diyosanız gerek yok dedim. 15 gün sonra kalp atışlarını duymamız lazım mutlaka gelin dedi. o zaman diğer testlerin hepsini yapıcam şimdilik normal hayata devam folik asit+vitaimini al dedi..bakalım hayırlısı :)

tebrıkler allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıb etsın canım nette hesaplayıcılar var canım adetınden 8 gun geçtıyse 5 haftalıkfalan olmalısın...

tebrikler...sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah

hayırlı olsun canım...

tebrıkler allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıb etsın canım nette hesaplayıcılar var canım adetınden 8 gun geçtıyse 5 haftalıkfalan olmalısın...

sağol canım darısı isteyen herkese ultrason resmi vermişti en altında yazıyomuş görmemişim ben doktoru daha yakın bekliyodum ama pek bi soğuktu ve açıklayıcı değildi ya bir de yaşadığım yerin en iyisi neyse umarım bundan sonrakilerde daha açıklayıcı olur :)

olsun canım çok vıcır vıcır doktor da ıyı olmaz bende çok tavsıye edılen bı dr a gıttım hamılelıgımde soguk az konusan bı şeydı ve sadece gereken lazım olan seylerı konusurdu kısaca bılgı verır varmı baska bi şi derdi yok derdım tamam derdı bu kadar. bnde baska bı dr a gıttım guzel ılgılenıyo dedıklerı onu da gorsen kadın tam bı magazın luzumlu luzumsuz herseyden konusuyodu kendı dr uma dondum bnde bence onemlı olan tecrubesı ve de bılgısı...

sen şimdi bildiğimiz klasık hamılelık kurallarına dıkkat edeceksın çay kahve çok sınırlı ya da yasak sigaradan uzak durup beslenmene dıkkat edıp folık asıt kullanacaksın bı de hoplayıp zıplamak yok...

annemn amelaiyatını yapan dr aynı zamanda çok memnun kalmıştık biz de .. bakalım ben de memnun kalırım umarımm..

arkadaslar ben fenalardayım kafam karıstı dunden sonra dun uc saat prmk denemelerınden sonra yıne basarısız oldum tek seferlıkmıydı bı kere p..s oldu sonrada kalmı geldı bılmıorum aam egzersız bıle yapamıorum su an

cnm bnm Allah hayırlı ugurlu etsin inşallah tebrıkler cok guzel bı hbr bu masalla
çok sağol canım darısı istediğin zamanda başına inşallah

bir kağıt verdi bir de folik asit kağıtta yazanlara dikkat et dedi dediğin gibi yiyecekler filan yazılı...sigara kullanmıyorum zaten çok şükür o sıkıntım yok.. dikkat etmeye çalışıcam bakalım.. sen vajili değilsin değil mi canım... ya da vajiyi yendin mi

off onunda çok üzüldüğünün farkındayım ama engel olamıyorum.. yenilgiden sonra sarılıp uyuyamıyorum.. inşallah tez zamanda kurtulurum bu dertten ( dua edin nolurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…