- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.101
evet canım.yarım tencere limonlu limonlu yaprak sarması yedim bi de.hep ekşimsi şeyler istiyor canm.turşu ,limonlu zeytin,çiğköfte...midem kazınıyor sanki.yiyeli 1 saat geçmeden acıkıyorum:) kemre ne durumda acaba:)
Hayırdır inşallah :) o da olur canım neden olmasın? umutsuz olma,bebeğin belki senin vajiyi yenip ,sana kavuşmayı bekliyor.vermeyi istemeseydi,istemeyi vermezdi diye bi söz var.gerçekten doğru olduğuna inanıyorum.ve olumsuz düşünce sana hiçbir zaman faydalı olmaz.kötü enerji çekmiş olursun sadece.olumlu düşün,güzel bak,azmet yen şunu artık,bebeğine de kavuşursun.
Merhaba, üstte kontrol kadinda oldugu için daha rahat edersin diye düsünüyorum, ben o sekilde yenmistim.. Derin nefes alip burnundan, agzindan verirken ikinarak girdirmeye çalis.. Rahat olursan çok kolay oldugunu göreceksin.. Ins basarirsin canim..
Bende de aynısı hep ekşi şeyler istiyo canım özellikle ekşi erik favorimmide bulantıların oluyo mu canım?
1 kavanoz turşuyu farkında olamadan 5 dk da yemişim
çok mutluyum kızlar dün akşam ilk defa jelsiz yapabildim:)jelle yada jelsiz çok farkı yokmuş ya.bu işin püf noktası ağır ağır ilerlemek eşinizin hızlı hareket etmemesi kendini olcakmı olmıycakmı diye şartlandırmamak herşey beyinde bitiyo bu beyin bize neler yapıyo böyle ya:)
Bende de aynısı hep ekşi şeyler istiyo canım özellikle ekşi erik favorimmide bulantıların oluyo mu canım?
Bana cevap yazdiginiz icin sagolun arkadaslar. O egzersizleri cok olmasada yapmaya baslamistim, ama yogun oldugum icin pek konsantre olamiyorum. Aynayla bakmayada cekiniyorum, biz neden boyleyiz anlamiyorum. Hic icimden gelmiyor oralari kesfetmek, ama yarin yapacagim aynayi alacam bakacam :).. Sonra ben kendi parmaklarimi sokmaya cesaret edemiyorum, ama esim sevisme sirasinda rahatlikla iki parmakla girebiliyor. Simdi ee P..nisi neden alamiyorsun diyenler olacak belki ama inanin o olmuyor, cok az giriyor sonra okadar agri oluyorki basim donuyor istemiyorum, sanki giremiyor gibi geliyor bana. Neyse hayirlisi..
Bazi arkadaslarimiz moralini bozuyorlar, onlari cok iyi anliyorum, bende bazen o duygulara kapiliyorum. Hele ilk baslarda bu hastalik hakkinda birsey bilmeden once, dahada cok oluyor. Ama burdaki yazilanlari okuyunca okdar kendimi anlasilmis hissettimki, duygulandim okuyunca benim hissettiklerimi baska birileride anliyabiliyor diye. Helede basari oykulerini okuyunca dahada umutlandim inanin..
Moralimizi yuksek tutalimm ve dusunelimki elbett birgun bu hastaligii yenecegizz.. Tabi eslerimizin destegi ile, oda cok onemli..
Ayrica duvagimi nasil kapatabilirim, baktim cozemedimm
evet canım.yarım tencere limonlu limonlu yaprak sarması yedim bi de.hep ekşimsi şeyler istiyor canm.turşu ,limonlu zeytin,çiğköfte...midem kazınıyor sanki.yiyeli 1 saat geçmeden acıkıyorum:) kemre ne durumda acaba:)
kızlar bişey sorucam.. biz denediğimizde ve sonuç kötü olduğunda ( yani benden dolayı kasıyorum tabi deniyoruz deniyoruz olmuo), ben bir hışımla fırlıyorum yataktan. sinirlerime engel olamıyorum, bağırıyorum çağırıyorum sürekli ağlıyorum.. sizde de bu durum söz konusu mu ?
Bunlar vajinusmus belirtileri.. Neler yapmiyoruzki.. Ortalikta saglam süs kalmazdisabahlara kadar gözlerim siserdi aglamaktan..
kızlar bişey sorucam.. biz denediğimizde ve sonuç kötü olduğunda ( yani benden dolayı kasıyorum tabi deniyoruz deniyoruz olmuo), ben bir hışımla fırlıyorum yataktan. sinirlerime engel olamıyorum, bağırıyorum çağırıyorum sürekli ağlıyorum.. sizde de bu durum söz konusu mu ?
ohh yarasınnnye tatlıyı çıkar aliyi ye ekşiyi çıkar ayşeyi miydi neydi yaaaaa tam hatırlayamadımm
ben hissedyordum.mantığım yanılıyosun belki umutlanma dese de adet ağrım olmasına rağmen hiç olacakmış gibi değildim.sen nasıl hisediyorsun kendini.değişik bi durum var mı
adet ağrısı var gibiydi bugüne kadar hep belim karnım özellikle belim ağrıyodu ama bugün ağrım yok.. biraz da sanki göğüslerim büyüdü:26: bir de iştahım çok açıksende adet ağrn dışında varmı belirtiler?
adet olacakmış gibi olan karın ağrım çok az.iştahım süper açık.gögüslerimin koluma yakın yerine bastırınca bile acıyo.dünden önceki gece hafif mide bulantım oldu gece. ben en çok 700 gr.çiğköfteyi bi günde yediğimde hamile olacağıma inanmıştım.bi de normalde domatesi dolaptan alıp elma gibi yemem.bi güzel yedim.komşum beni hamile görmüştü rüyasında.hiç üşenmeden geçen gün gelip anlattı,sağolsun:) yumurtlama günlerimde çalıştığım için iyice umutlandım.adetimden bi gün önce test yaptıracağım aklıma gelmezdi.ama oldu.keseyi görüp ,kalp atışlarını duyunca daha mutlu olucam inşallah.çünkü kese görünene kadar dış gebelik riski oluyor.Allah korusun.
haftaya gidicem doktora.inşallah karından ultrasonla görünür.bence sende hamilesin.Yarın öğrenirsin inşallah güzel haberi.1 saat arayla yenmiştik:) seninde hamile olmana çok sevinicem.
1 kavanoz turşuyu farkında olamadan 5 dk da yemişim
Masallah, bu gidisle kilolar artacak desene
Eksi aserince erkek olacagini iddia ederlerAllahin takdiri tabi saglikli olsunda benim içimden erkek diye geçiyo bide eksi deyince busefer gerçekten erkektir diye düsünmeye basladim..
İdrar testi yapmadan önce karnım adet sancısı gibi öyle bir ağrıyordu ki oldum olacağım. Ama içimden bir ses hamilesin diyordu. Testi yaptım gerçekten öyle çıktı. Şu an adet ağrılarım geçti, göğsüm falan büyümedi şimdilik...
Kardeşim benim, sen bayağı hamilelik olayına girmişsin....Ben de henüz birşey yok... :)
valla ablacım ya belki benim doğal açgözlülüğümdür dicem ama içim gıdıklanıyo sanki ekşi deyince ağzım sulanıyo.bende anlamadım.ilk 3 ayda olurmuş da bende erken mi başladı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?