Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende de aynısı hep ekşi şeyler istiyo canım özellikle ekşi erik favorim mide bulantıların oluyo mu canım?

bu söz gerçekten çok hoşuma gitti... "vermeyi istemeseydi,istemeyi vermezdi " biz istedikçe yavaş yavaş bazende hızlıca kapıları açıyor Rabbim yüzümüze çok şükür...

Sagol canim önerin icin, bakalim hangisini yapabilecegim...

çok güzel canım fark yok ben de bikaç kez jelsiz denedim onun için ön se..menin uzun olması gerekiyo bence jelsiz kendi ıslaklığınla daha kolay oluyo çünkü hem o önsev..me esnasında rahatlamış gevşemiş de oluyorsun.. devamı da gelir inşallaaahh

kızlar bişey sorucam.. biz denediğimizde ve sonuç kötü olduğunda ( yani benden dolayı kasıyorum tabi deniyoruz deniyoruz olmuo), ben bir hışımla fırlıyorum yataktan. sinirlerime engel olamıyorum, bağırıyorum çağırıyorum sürekli ağlıyorum.. sizde de bu durum söz konusu mu ?

Canim esinin iki parmagini alabiliyorsan aslinda çok kolay yenebilirsin.. Sadece cesaretini toplayip kendi iradenle egzersiz yapmalisin.. Bi parmaginla basla.. inan bana bende çok zorlandim yapamam iykk bög baska yolu yokmu vs vs.. bi yaptim yuh be bana dedim.. Parmakla ilerle sonra esinin iki parmagindan kalin bi aparata kadar çalisirsin.. Bu sekilde aci olmadigini kesfedip ve vajini esnetmis olarak denemelere geçersin.. Bundan kutulmanin yolu egzersiden geçiyo.. Parmakla yapamazsan kendine mumla boy boy aparat hazirlarsin canim.. ( mumu peçeteye sarip streçleyip prez.geçirip o sekilde yapiliyo)

Ayrica duvagimi nasil kapatabilirim, baktim cozemedimm

Internetten kapali duvak resimleri arayip sitede en yukarda kullanici kontrol paneli var ordan avatar degistir kismindan degistirebilirsin canim

Masallah, bu gidisle kilolar artacak desene
Eksi aserince erkek olacagini iddia ederler Allahin takdiri tabi saglikli olsunda benim içimden erkek diye geçiyo bide eksi deyince busefer gerçekten erkektir diye düsünmeye basladim..

Bunlar vajinusmus belirtileri.. Neler yapmiyoruzki.. Ortalikta saglam süs kalmazdi sabahlara kadar gözlerim siserdi aglamaktan..

Bunlar vajinusmus belirtileri.. Neler yapmiyoruzki.. Ortalikta saglam süs kalmazdi sabahlara kadar gözlerim siserdi aglamaktan..

off off ne zor bişeymiş bu ya :/ adetim başlayamadı bi türlü sıkıntılıyım o yüzden egzersizlere de ara verdim. eşim zaten bekliyo öööyle :/ of bir kurtulsam şu dertten başka bişey istemiyorum psikolojim alt üst oldu yaa.. sen duvağını açmışsın ne güzellll

öyle yaparsan esını çok uzersın canım bende hep oyle yapardım aglama krızlerıne gırerdım eşimi iteler kalkar baska odaya gıderdım o da yazık arkamdan gelırdı erkek içinde cok zor ınan sen oyle yaptıkça o da sana zarar verıyormus hıssıne kapılır zaten ilişkiye giremıyosunuz erkek bu kadın gıbı degıl ısteklerı var arzuları var senı beklıyo sabredıyo anlıyo bu hastaliği olan kadınlarrın eşlerını tebrık etmelı ben esımın anlayışı ve destegıyle yendım...

ben hissedyordum.mantığım yanılıyosun belki umutlanma dese de adet ağrım olmasına rağmen hiç olacakmış gibi değildim.sen nasıl hisediyorsun kendini.değişik bi durum var mı

İdrar testi yapmadan önce karnım adet sancısı gibi öyle bir ağrıyordu ki oldum olacağım. Ama içimden bir ses hamilesin diyordu. Testi yaptım gerçekten öyle çıktı. Şu an adet ağrılarım geçti, göğsüm falan büyümedi şimdilik...

1 kavanoz turşuyu farkında olamadan 5 dk da yemişim

Kardeşim benim, sen bayağı hamilelik olayına girmişsin....Ben de henüz birşey yok... :)

Masallah, bu gidisle kilolar artacak desene
Eksi aserince erkek olacagini iddia ederler Allahin takdiri tabi saglikli olsunda benim içimden erkek diye geçiyo bide eksi deyince busefer gerçekten erkektir diye düsünmeye basladim..

50 kiloyla evlendim 57 ye doğru gidiyrum yafrum ya.hamileyken pek umrumda olmaz da doğduktan sonra ben hırs yaparım.formda anne olmam laızm.:) erkek kız fark yapmaz ben ikisinin de poposunu yeyim ya

valla ablacım ya belki benim doğal açgözlülüğümdür dicem ama içim gıdıklanıyo sanki ekşi deyince ağzım sulanıyo.bende anlamadım.ilk 3 ayda olurmuş da bende erken mi başladı ne

kızlar yeni gördüm face te.kadınlar kulubu şunu paylaşmış : "21 haziran en uzun gün.İyi değerlendirin..." katılıyorum.gece uzun,bugün deneme yapacak yok muuuuuuu

valla ablacım ya belki benim doğal açgözlülüğümdür dicem ama içim gıdıklanıyo sanki ekşi deyince ağzım sulanıyo.bende anlamadım.ilk 3 ayda olurmuş da bende erken mi başladı ne

canım bebegın kalp atışlarını duymadıysanız henuz bebekle ılgısı yoktur bulantı ve aşerme 6. haftadan sonra yanı kalp atışları baslayınca olur sanırım sevınçten iştahıın acılmıs.....

kızlar yeni gördüm face te.kadınlar kulubu şunu paylaşmış : "21 haziran en uzun gün.İyi değerlendirin..." katılıyorum.gece uzun,bugün deneme yapacak yok muuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…