Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler, =)). sorunsuz bi hamilelik, kolay bir dogum, saglikli bir bebek diliyorum.
subatta nufus patlamasi olacak yani.
amin canim insallah saglikli olursa dedigin gibi subata patlama olabilir:)

tebrik ederim canım:)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Canim cok sagol amin insallah rabbim sizlere de nasip etsin..
sagol canim zealeanin dedigi gibi deneme yapin artik olur buyuuk ihtimalle. Artik sona geldin sayilir.. Esler biraz isteksiz olabiliyolar cunku onlar da alisiyolar artik cinsel isteklerini bastiriyolar. Sen cbala canim pesinden biraz kos sonra o senn pesinden kosar nasilsa

cnm bnm yaa inşallaaahhhh yeneriz en kısa zamnda ben uğraşıyorum şuan egzersizle 10cm içimde ama 12cm yapmayı çok isterim sonra daha ii olur belki p...s denemesi. öle düşünüyorum inş olur yaa evinde net varmı

benım bu gıdısle ne cocugum olur nede huzurum nede mutlulugum

Neden oyle dusunuyosun canim Allahin izniyle huzurun da olur mutlulugun da olur bebegin de.. Sadece az sabret ben uc ay egzersizle ugrastim yetmedi ustune sert..me problemi.. Cok sukur her sey geciyo rabbim bizi siniyo dua et bol bol canim herkes sizlere dua ediyo ben de dahil.. Nolur sabret egzersizlerine devam et olcak insallah..

Son düzenleme:
gözunaydııııııııııııın:124::124::124::124::124: canım benım allah saglıklı hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah ahanda ben yazmıstım hauralara bıyere dımıııı

gözunaydııııııııııııın:124::124::124::124::124: canım benım allah saglıklı hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah ahanda ben yazmıstım hauralara bıyere dımıııı
amin caniimm evett sen buralara yazmistin dedign cikti cok sagol rabbim sana da nasip etsin once yen ama bi sonraki regle kadar

tebrikler allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin......................................

Rabitcim cok sagol amin insallah.. Canim sen hamile kaldim demissin ama. Hamileliginin son durmu ne hamilelik imzan yok ya ondan soruyorum insallah kotu bise olmamistir canim...

tatlım aslında bi kısmı olduktan sonra devamı çok kolay oluyor inan bana.ama biraz sabretmek gerekiyor paniklememek gerekiyor.belki duruşundan kaynaklanıyordur bütününü yapamayışının...
evet şu açı olayını yapamıyommu mu ne canım yaaa hayırlısı bakalım regl bıtsın
yürü be umut kim tutar seni)) niye böyle yazdım diye sorarsan sanki cenge gidiyormuşsun gibi geldi:))umutcum pardon regl olduğunu unutmuşum

cenge gıden vardır belki dedıydım ahhh o gunlerde gelır ıns bende giderim bi gün canım dualarla

Son düzenleme:
ben ole bı basa dondumkı yandım resmen rahat da olamıorum bak 4 e gelıodu basladıgımda henuz ıkı kulak cubugu anca o da yarısı gırdı Allah ım parmak bıle deıl

turguaazz noluyo kız nası kulak cubugnu yapamıon canım sen pen.... aldın tamam ıkıncı pıııt dıe olucak demıorum ama kulak cubugnu yapamıorumda ne demek oraya ne gırdıgının farkındasın gördün deneyımledın cokmu acı hıssettınde boyle oldu hayır acı oldu dememıstın sanırım şu cubugu bumugu bırak bence canım bak sen zaten yanlıs hatırlamıyosam egzersızle yenmedın pen.... denemelerıyle yenmıstın dimi yanlıs bılıosam duzelt benı canım ılk yarısını falan alarak ılerlemıstın ozaman sımdı pen.... basla bıdaha az az ılerle basını al sonra aynı yaptıgın gbı yarısını dene ama yapamıorum deme yapamıorum kelımesı bız hıc ılerlemeyenlere bıle yasakken sen hı dıemezssın hadi bakalım canımmmmm bana söyledıgın o duayla beraber ayetel kürsiyıde oku hadi canım yapamıcam yok yapıcan çünkü yaptınnnnn kız benmi yaptım aşık

kızlarrr mrb
11 cm denedim saatlerce uğaştım yarıya kadar oldu daha fazlası olmadı ittim olmadı bide birkaç saniye yanmalar olduu sizce olucakmı?of ya bıktım artık ya amaa artık azmedecem egzersizleri bırakmıcam bu ayın sonuna kadar yenmem lazım sonrasında evde yokum çünküüü yardım edin nolrrr

cnm ya 11 cm denıyosun bu pen.... denemesıne yeter dıe yazmıs kızlar denedınmı hıc cnm olmadımı

cnm ya 11 cm denıyosun bu pen.... denemesıne yeter dıe yazmıs kızlar denedınmı hıc cnm olmadımı

cnm ben bikaç aydır egzersiz yapmaya çalışıyorum ama ara vermiştim en son 9 cmdi oda çok zorluyodu olmuyo diye bırakmıştım 2ay kadar önce aparatları yere fırlattım ağladım bisürü anlıcan piskolojim bozulmuştu ama baktım böle olmucak bugün tekrardan aldım elime direk 10cm aparatla denedim çok rahat oldu ama egzersizden önce rahattım yine olmucak nasılsa diye başladım sonra baktım rahat oluyo bende anlamdım oldu 10cm gel git yaptım biraz sonra buraya yazım dedim işte bence tamamen beyindde bitiyo az öncede 11 cm denedim yarıya kadar oldu yine moralim bozuldu of yaa.eşli deneme yapmadım hiç biraz daha çalışayım diyorum eşimde yanaşmıyo zaten sertleşme sorunu olur diye üstünede gitmiyorum cnm böle işte benm durumum

benım bu gıdısle ne cocugum olur nede huzurum nede mutlulugum

hmmmmmmmm aferin sana zaten böyle gidersen yenecegın varsa da yenemezın bende senın modda takılıodum bı ara canım burdan bırı bana demıstıkı sen ıstemezsen burda kımse sana yardım edemez sen ıstıceksın sen önce kendıne yardım edıceksın sonra biz demişti bu moddan hemen cık once bak sen benden dahada ondesın bı parmagı tamamen alıosun naptın egzersızlerı nası gdıo gel buraya sor yaz bıdaha sor 7 senen gtmıs bu nedemek bu sozlerım sadece senın ıcın deıl kendımede soyluyorum cınsellıgın en guzel dönemlerını ıskalıyoruz bız cnm ve kımseye bısey olmuyo bıze oluyo olan bıze boşa gden bir ömür günden güne yaşlanan bir vucut zaman cok cabuk ılelıyo kızıyorum kendıme ıkı sene neyı beklemısım dıe hadııııııııı silkelen nerde kaldıysan devamm........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…