- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.161
amin canim insallah saglikli olursa dedigin gibi subata patlama olabilir:)
tebrikler, =)). sorunsuz bi hamilelik, kolay bir dogum, saglikli bir bebek diliyorum.
subatta nufus patlamasi olacak yani.
Canim cok sagol amin insallah rabbim sizlere de nasip etsin..tebrik ederim canım:)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
sagol canim zealeanin dedigi gibi deneme yapin artik olur buyuuk ihtimalle. Artik sona geldin sayilir.. Esler biraz isteksiz olabiliyolar cunku onlar da alisiyolar artik cinsel isteklerini bastiriyolar. Sen cbala canim pesinden biraz kos sonra o senn pesinden kosar nasilsakızlar merhaba canlrım
uzun biaradan sonra tekrar buradayım bu süreçte büyk bi gelişme olmadı malesef hala vajinusmus belasıyla uğraşıyorum en son 9 cm çalışıyodum öle kaldı sona epey yaklaşmıştm fakat ara verdim baya moralim bozulmuştu faln ama tekrar başlamaya karar verdim şuan 10 cm deniyorum oluyo rhat oluyo hemde 12 cm denedim ama 12 cm olmuyo henüz.bu süreçte eşimle deneme yapmak istiyrum ama beyfendi pek yanaşmıyo naza çekiyo kendini yada sanırım adam umudunu iyice kaybetti hayal kırıklığına uğramaktan çekiniyo.yeni gelen arkadşlr var benm zamanımdan kimse kalmamış ne güzel sela kayra elvan dahaaklıma gelmeyen bi sürü kişi yenmiş ne güzel çok sevndim kızlar tebrik edrim sizi.hamişleride ayrıca tebrik ediyorum nolur banada yardım edin bıktım artık 2yıldırr.
cnm bnm yaa inşallaaahhhh yeneriz en kısa zamnda ben uğraşıyorum şuan egzersizle 10cm içimde ama 12cm yapmayı çok isterim sonra daha ii olur belki p...s denemesi. öle düşünüyorum inş olur yaa evinde net varmıben çıkıyorum kızlar eve gidicem... herkese hayırlı akşamlar... privacy tatlım ben de arkadaşların sözüne katılıyorum 10 cm de halleden çok... bak ben senden yarım cm eksiğim sen yap arkandan bende geleyim
ınşşallah canım gene yapabılırım:)jellerın spermlerı yavaşlattğını okudum nette. o yüzden bırakmak istiyorum artık.
Ama jelle de hamis kalanlar var canim tabiki en guzeli en dogali ama. Gerisi gelir sadece on sev..me uzun tutun...
tebrıkler ınsallh saglıklı bı sekılde kucagına alırsın bebısını hayırlı bır evlat oluır ınsallah
Amin canim insallah.. Allah sana da nasip etsin...
benım bu gıdısle ne cocugum olur nede huzurum nede mutlulugum
cnm bnm Allah hayırlı ugurlu etsin inşallah tebrıkler cok guzel bı hbr bu masalla
5 hafta 4 günlükmüş verdiği kağıtta gördüm şimdi :)
canımm allh saglıklı bı evlat nasıp etsın ıns.hadı bakalımm hamişler çogalıyo.sizinde guzel haberlerınızı beklıyoruz arkadaslar .D
amin caniimm evett sen buralara yazmistin dedign cikti cok sagol rabbim sana da nasip etsin once yen ama bi sonraki regle kadargözunaydııııııııııııın:124::124::124::124::124: canım benım allah saglıklı hayırlı evlat nasıp etsın ınsallahahanda ben yazmıstım hauralara bıyere dımıııı
tebrikler allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin......................................
evet şu açı olayını yapamıyommu mu ne canım yaaa hayırlısı bakalım regl bıtsıntatlım aslında bi kısmı olduktan sonra devamı çok kolay oluyor inan bana.ama biraz sabretmek gerekiyor paniklememek gerekiyor.belki duruşundan kaynaklanıyordur bütününü yapamayışının...
yürü be umut kim tutar seni)) niye böyle yazdım diye sorarsan sanki cenge gidiyormuşsun gibi geldi:))umutcum pardon regl olduğunu unutmuşum
amin caniimm evett sen buralara yazmistin dedign cikti cok sagol rabbim sana da nasip etsin once yen ama bi sonraki regle kadar
canım ınsallah bende bıdahakı ayın sonunda hamıleyım dıe yıkarım bu forumu:81::81::81::81:
ben ole bı basa dondumkı yandım resmen rahat da olamıorum bak 4 e gelıodu basladıgımda henuz ıkı kulak cubugu anca o da yarısı gırdı Allah ım parmak bıle deıl
kızlarrr mrb
11 cm denedim saatlerce uğaştım yarıya kadar oldu daha fazlası olmadı ittim olmadı bide birkaç saniye yanmalar olduu sizce olucakmı?of ya bıktım artık ya amaa artık azmedecem egzersizleri bırakmıcam bu ayın sonuna kadar yenmem lazım sonrasında evde yokum çünküüü yardım edin nolrrr
cnm ya 11 cm denıyosun bu pen.... denemesıne yeter dıe yazmıs kızlar denedınmı hıc cnm olmadımı
benım bu gıdısle ne cocugum olur nede huzurum nede mutlulugum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?