Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım üzülme hiç moralini bozma bazen vaji gününde olmuyor bi gün çok güzel oluyo diğer gün çok inatçı ben sadece şunu önereyim 1. kafanda birdaha yapabilicekmiyim sorusunu kaldır ve yapacağım de
2. nefes egzersizi yap şöyle önce nefes al buarada ayaklarını kas verirkende 3 snde ver ve ayaklarını gevşet sonra sırayla dizlerini ellerini dirseklerini omzunu ve en son her yerini buna yüzün gözlerin de dahil sıırayla yap canım o kadar rahatlatıyoki bu bikaç kez tekrar edebilirsin bunu bana çok yarıyodu...

ben yendım canım yendıgım ay hamıle kaldım bebegım var şimdi bnm 1 yasına yaklastı

ben yendım canım yendıgım ay hamıle kaldım bebegım var şimdi bnm 1 yasına yaklastı

Allah bağışlasın canım .. aynı ben ya ben de 4 mayısta yendim en son 13 mayısta adet oldum ve sonra da hamişlik.. merak ettiğim şu normal doğum mu yaptın? bir de denize girmek sakıncalı mı bizim tatile çıkma durumu var yarına ama kararsızız gitmekte..

sessizcekimsesizce canım tebrik ederim ALLAH ım kolay bir doğum nasip etsin ve hayırlı bir ömür versin bebişine

tebrikler cannımmm ya maşallah direkt ultrasonla tanışmışsın Hayırlı olsun.oohhhhhhh biliyoduk ama kesin olarak olarak öğrendik.keseni gördüğün için dış gebelik korkunda yok.ben görene kadar korkuyorum.bi sorun çıkmayacak inşallah

ben ole bı basa dondumkı yandım resmen rahat da olamıorum bak 4 e gelıodu basladıgımda henuz ıkı kulak cubugu anca o da yarısı gırdı Allah ım parmak bıle deıl

ben ole bı basa dondumkı yandım resmen rahat da olamıorum bak 4 e gelıodu basladıgımda henuz ıkı kulak cubugu anca o da yarısı gırdı Allah ım parmak bıle deıl

yavrum bi umutsuz olma lütfen... kendine eziyet ediyorsun... bence sen çok kafana taktığından farkında olmadan kasıyorsun kendini

tebrikler, =)). sorunsuz bi hamilelik, kolay bir dogum, saglikli bir bebek diliyorum.
subatta nufus patlamasi olacak yani.

kızlar merhaba canlrım
uzun biaradan sonra tekrar buradayım bu süreçte büyk bi gelişme olmadı malesef hala vajinusmus belasıyla uğraşıyorum en son 9 cm çalışıyodum öle kaldı sona epey yaklaşmıştm fakat ara verdim baya moralim bozulmuştu faln ama tekrar başlamaya karar verdim şuan 10 cm deniyorum oluyo rhat oluyo hemde 12 cm denedim ama 12 cm olmuyo henüz.bu süreçte eşimle deneme yapmak istiyrum ama beyfendi pek yanaşmıyo naza çekiyo kendini yada sanırım adam umudunu iyice kaybetti hayal kırıklığına uğramaktan çekiniyo.yeni gelen arkadşlr var benm zamanımdan kimse kalmamış ne güzel sela kayra elvan dahaaklıma gelmeyen bi sürü kişi yenmiş ne güzel çok sevndim kızlar tebrik edrim sizi.hamişleride ayrıca tebrik ediyorum nolur banada yardım edin bıktım artık 2yıldırr.

merhaba, 12 cm ile niye ugrasiyorsun. 10 cmde cok rahatmissin. deneme yapsan biticek belki. kocayi kuytuda kistir. istatistik olarak 9-10 cm %97 oraninda vajinismuslu kadinlarda basarmada yeterli. mesela sela ve elvan 10 cm'de yendi. ben de 10 cmde yendim, cicekrose un 10 cmde yendigini biliyorum. yani surada aparatla calisanlara sorsak cogunluk 10 cm diyecek. bence sen pozisyon arayisina gir, aparati pit cikar icinden, halayini cekelim.

cnm bnm gerçekten çok saol moralimi düzelttin sözlerinle haklısın ya deneme yapsam olur belkide inş.yaa bitsin artık bu çile çook uzadııııı

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ah bende sendenim tatlım ben senden daha eskiyim yalnız ben en son 9.5cm alabiliyorum ve senin gibi illede 11.5cm alabilmewye çabaladım ama olmadı... bende 10 yada 10.5cm aparat yapmayı düşündüm... dün işim çoktu yapamadım kısmet bugüne hazırlayacam inşaallah... kendimi çok yorgun hissediyorum ama bugün en uzun günmüş değerlendirmekte lazım aslında.gerçi en uzun gün derken yine 24 saat sadece en uzun aydınlık diyelim... ama biz egzersizi aydınlıkta değil evde yapıyoz hehe:26:

sessizcekimsesizce canım tebrik ederim ALLAH ım kolay bir doğum nasip etsin ve hayırlı bir ömür versin bebişine
canim cok tesekkurler amin.. Insallah sen de teez vakitte yenersin ve isteedigin zaman da hamile kalirsin..

Sagol canim sonunda. Belli oldu ya daha bugun de belli olmucakti ama benm sayemde oldu once normale gttk sira bitmis orda ozele gidelim dedm esim yok dedi ben de nerdeyse on gun oldu hala belli olmadi deynce goturdu. Insallah canim senn de keseyi gorur sonra da kalp atislarini duyarsin rabbim tum gebelerin bebislerini sagliklica kucagina aldirsin icinde de bizlerinkini

ben çıkıyorum kızlar eve gidicem... herkese hayırlı akşamlar... privacy tatlım ben de arkadaşların sözüne katılıyorum 10 cm de halleden çok... bak ben senden yarım cm eksiğim sen yap arkandan bende geleyim

ınşşallah canım gene yapabılırım:)jellerın spermlerı yavaşlattğını okudum nette. o yüzden bırakmak istiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…