- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.141
arkadaslar ben fenalardayım kafam karıstı dunden sonra dun uc saat prmk denemelerınden sonra yıne basarısız oldum tek seferlıkmıydı bı kere p..s oldu sonrada kalmı geldı bılmıorum aam egzersız bıle yapamıorum su an
çok sağol canım darısı istediğin zamanda başına inşallah
bir kağıt verdi bir de folik asit kağıtta yazanlara dikkat et dedi dediğin gibi yiyecekler filan yazılı...sigara kullanmıyorum zaten çok şükür o sıkıntım yok.. dikkat etmeye çalışıcam bakalım.. sen vajili değilsin değil mi canım... ya da vajiyi yendin mi
canım senin adına çok sevindim,sağlıklı hayırlı bir bebeğin olur inşallah........
ben yendım canım yendıgım ay hamıle kaldım bebegım var şimdi bnm 1 yasına yaklastı
malesef evt durum vahım yanı hayret bişi
evet hamileymişim :) girdim doktora dedim ki ben gebelik için kan tahlili yaptırmak istiyorum doktor da günün ne kadar geçti dedi 8 gün deynce ultrasonla bakıcam dedi korktum bir an ya bişey çıkarsa diye neyse baktı ve keseyi gördü gebesin dedi bir de kistim varmış 8 mm önemli bişey değilmiş büyük ihtimal yumurta bu kistte mi oluşmuş ne anlamadım gebelik sırasında yok olcakmış diliyle dişi arasında konuşuyodu dr.. hiçbir şey anlamadım kaç haftalık olduğunu dahi söylemedi.. istersen tahlil yaptır ama hamilesin dedi. ben de siz öyle diyosanız gerek yok dedim. 15 gün sonra kalp atışlarını duymamız lazım mutlaka gelin dedi. o zaman diğer testlerin hepsini yapıcam şimdilik normal hayata devam folik asit+vitaimini al dedi..bakalım hayırlısı :)
canım sil baştan başla,hemen eline kulak çubuğunu al ve aynayı dene,kesin olacaktır kendine güvenin gelecek tekrar sonra 2 kulak çubuğu sonra serçe parmağı dene, sen zaten nasıl yapman gerektiğini biliyorsun.hadi canım hemen dene.....
ben ole bı basa dondumkı yandım resmen rahat da olamıorum bak 4 e gelıodu basladıgımda henuz ıkı kulak cubugu anca o da yarısı gırdı Allah ım parmak bıle deıl
yavrum bi umutsuz olma lütfen... kendine eziyet ediyorsun... bence sen çok kafana taktığından farkında olmadan kasıyorsun kendini
evet hamileymişim :) girdim doktora dedim ki ben gebelik için kan tahlili yaptırmak istiyorum doktor da günün ne kadar geçti dedi 8 gün deynce ultrasonla bakıcam dedi korktum bir an ya bişey çıkarsa diye neyse baktı ve keseyi gördü gebesin dedi bir de kistim varmış 8 mm önemli bişey değilmiş büyük ihtimal yumurta bu kistte mi oluşmuş ne anlamadım gebelik sırasında yok olcakmış diliyle dişi arasında konuşuyodu dr.. hiçbir şey anlamadım kaç haftalık olduğunu dahi söylemedi.. istersen tahlil yaptır ama hamilesin dedi. ben de siz öyle diyosanız gerek yok dedim. 15 gün sonra kalp atışlarını duymamız lazım mutlaka gelin dedi. o zaman diğer testlerin hepsini yapıcam şimdilik normal hayata devam folik asit+vitaimini al dedi..bakalım hayırlısı :)
5 hafta 4 günlükmüş verdiği kağıtta gördüm şimdi :)
kızlar merhaba canlrım
uzun biaradan sonra tekrar buradayım bu süreçte büyk bi gelişme olmadı malesef hala vajinusmus belasıyla uğraşıyorum en son 9 cm çalışıyodum öle kaldı sona epey yaklaşmıştm fakat ara verdim baya moralim bozulmuştu faln ama tekrar başlamaya karar verdim şuan 10 cm deniyorum oluyo rhat oluyo hemde 12 cm denedim ama 12 cm olmuyo henüz.bu süreçte eşimle deneme yapmak istiyrum ama beyfendi pek yanaşmıyo naza çekiyo kendini yada sanırım adam umudunu iyice kaybetti hayal kırıklığına uğramaktan çekiniyo.yeni gelen arkadşlr var benm zamanımdan kimse kalmamış ne güzel sela kayra elvan dahaaklıma gelmeyen bi sürü kişi yenmiş ne güzel çok sevndim kızlar tebrik edrim sizi.hamişleride ayrıca tebrik ediyorum nolur banada yardım edin bıktım artık 2yıldırr.
merhaba, 12 cm ile niye ugrasiyorsun. 10 cmde cok rahatmissin. deneme yapsan biticek belki. kocayi kuytuda kistir. istatistik olarak 9-10 cm %97 oraninda vajinismuslu kadinlarda basarmada yeterli. mesela sela ve elvan 10 cm'de yendi. ben de 10 cmde yendim, cicekrose un 10 cmde yendigini biliyorum. yani surada aparatla calisanlara sorsak cogunluk 10 cm diyecek. bence sen pozisyon arayisina gir, aparati pit cikar icinden, halayini cekelim.
kızlar merhaba canlrım
uzun biaradan sonra tekrar buradayım bu süreçte büyk bi gelişme olmadı malesef hala vajinusmus belasıyla uğraşıyorum en son 9 cm çalışıyodum öle kaldı sona epey yaklaşmıştm fakat ara verdim baya moralim bozulmuştu faln ama tekrar başlamaya karar verdim şuan 10 cm deniyorum oluyo rhat oluyo hemde 12 cm denedim ama 12 cm olmuyo henüz.bu süreçte eşimle deneme yapmak istiyrum ama beyfendi pek yanaşmıyo naza çekiyo kendini yada sanırım adam umudunu iyice kaybetti hayal kırıklığına uğramaktan çekiniyo.yeni gelen arkadşlr var benm zamanımdan kimse kalmamış ne güzel sela kayra elvan dahaaklıma gelmeyen bi sürü kişi yenmiş ne güzel çok sevndim kızlar tebrik edrim sizi.hamişleride ayrıca tebrik ediyorum nolur banada yardım edin bıktım artık 2yıldırr.
canim cok tesekkurler amin.. Insallah sen de teez vakitte yenersin ve isteedigin zaman da hamile kalirsin..sessizcekimsesizce canım tebrik ederim ALLAH ım kolay bir doğum nasip etsin ve hayırlı bir ömür versin bebişine
tebrikler cannımmm yamaşallah direkt ultrasonla tanışmışsın Hayırlı olsun.oohhhhhhh biliyoduk ama kesin olarak olarak öğrendik.keseni gördüğün için dış gebelik korkunda yok.ben görene kadar korkuyorum.bi sorun çıkmayacak inşallah
çok güzel canım fark yok ben de bikaç kez jelsiz denedim onun için ön se..menin uzun olması gerekiyo bence jelsiz kendi ıslaklığınla daha kolay oluyo çünkü hem o önsev..me esnasında rahatlamış gevşemiş de oluyorsun.. devamı da gelir inşallaaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?