- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.381
benım mudurume doktor demıs ama hem rahatsızlıgını hem de alkolu. bılmıyorum doktor hatası ozaman. ayrıca ben basıt gıbı dusunmedım bır faydam olur mu arkadaslara dıye bu konuda bırseyler yazdım. ama sanırım yanlıs anlasıldım. bırını anlamak ya da yardım etmek ıcın onun gıbı damdan dusmus olmak mı gerekıyor yanı sıze gore. neyse arkadaslar ben yardımcı olmak ıstedım cevremde benzer sıkıntıları yasayanlar oldu, asırı tedırgınlık yasayanlar da ve mudurum de var tabıkı dedıgım gıbı. oyuzden sormak paylasmak ısteyenler olursa hazırım yardımcı olmaya. sessızce arkadasım gıbı tepkı vermez umarım kımse, burda yardım ve guzel nıyetı olan ınsanlara.
kızlar sela ve kalbim4mevsimden haber varmı foruma hiç girmiyolar son zamanlarda merak ettim bir de belitin sıkıntıları vardı galiba hamilelikle ilgili o nasıl oldu acaba bilgisi olan varmı
biz e-lvan'la ayni setle calistik, bu 10cmlik aparatin girisi 9.5 falandi, en kalin yeri dibi de 10.5 falan gibi birseydi, o kadar yoktu bile sanki. yani o yüzden ortalamayi alip 10cm diyorum ben. yalniz bilhassa e_lvan git gel canavariydi saniyede 2-3 gitgel yapiyordu. ilk deneyiminde de git gelin faydasini gördü, hehe kendisi onaylasin.
artik senin 10.5 dedigin aparatin girisi mi bilmiyorum ama takildigin yeri git gel yaparak ve bekleterek gecmeye calis.
Is ustundeyim cvp nolur brazda gaz isarette kizlik bozulurmu
işarette derken cnm anlamadım ne demek istediğini
haa tamam cnm anladım işaret parmağı demek istedin galiba.canm ben pamakla çalışmadım aparatla çalıştım ama o boyutta kulak çöpüyle benden kırmızı falan gelmedi hatta şimdi 10 buçuk çalışıyorum gelmei burdaki bi çok rkadaştanda gelmedi ama benm şöle bi durmum var ben ilk gece denerken çok az bi kanama olmuştu silik şekilde belki ozaman gitti bilemiyorum ama korkma canm dewam et genişliyo ya vaji belkide senden de gelmez kırmızıişarette derken cnm anlamadım ne demek istediğini
Offffff yapamiorumm isaret parmakkf
belıtın bir oglu olduuuu cookk sekerrrr bıraz erken geldı tosuncuk...bebişinle ılgılenıyor onun ıcın gelemıyordur cnm
iyi geceler kızlar
raporumu vereyim dedim 11 cm çalışıyorum ama çok zorlanıyorum ya yarıya kadar oluyo ondan sonrası yanıyo sızlıyo gibi bişler hissediyorum.10 cm rahat aslında ama arada 1 cm var okadar farketmemesi lazım niye böle acaba ki?bide aparatı içimden çıkarırken içim çıkıyo sanki ya v..ji çok kötü oluyo sanki dışarı çekiliyo gibi hissediyorum bu normalmiii?bana yardım edin lütfennnn
slm kızlar.sayfayı takip ediyorum bi süredir çok şey öğrendim burdan.ben evleneli 20 gün oldu.ilk hafta hiç dokunduramadım oraya şimdi 2 parmağa kadar ilerledim.ama daha ilerisi gelmiycek gibi geliyo.bundan sonra ne yapmam lazım
evet cnm haklısın üstüne düşseydim egzersizlerin bukadar uzamazdı ama inan maşallah diyim kendime bu ara sık sık yapmaya çalışıyorum hava şartlarıda uygun ya cnm haklısın belki 10cmde yenerimde işte eşimi bekliyorum buara çok stresli yoğun çalışıyo üstüne gitmek istemiyorum kısmet inşallah haziran bitmeden bende yendimmm diye halay çekecem burdaaaa
Yardim edin bse soylesin bu na 35 lira verdim haram olsun yapis yapis offf hissediom o halkayi
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnntskr ederim canim benim.. doktor tam bi tarih söylemedimi?
normal hissetmen nefes al ver sürekli ... ıkınarak girdirmeye çalış korkma bişe olmaz işarette. hadi bugün 1 parmak 2 boğumu alacakasın başka yolun çıkarın yokkkk ...
doktorun bir makinesi var ona son adet tarihini yazıyosun olası tarihi yazıyo... ) neyse ben buna çok takılmıyorum zaten 6 temmuzda randevu var kalp atışını duyucaz dedi dua edin lütfen kalbi atsın bebeğimn :) beni şimdiden tasa aldı. göremişin bebişine döndü olay ::::
cnm koca forumda bi biz varız şuan.ben 10 .5 deniyorum hala cnm yarıyı geçtim az bi yer kaldı tamamı olmasına ama olmuyo cnm sence ben aldım sayılırmı 10.5 cmi sence
çok güzel canım alacağını biliyordum biraz beklet içinde sonra tekrar çıkar ve girdir daha da ilerler canımmm aldın tabiki de bunu rahatça almaya çalış şimdide :)
1 bogumu cok rahat hıssedıorum allahım o halka benı cok tuhaf yapıo anlatamıorum kelıme bulamıorum yanı onu hıssetmek ben o delıge hıc dokunamazdım bleönceden iki bogum yapamadım henüz kızın bagırın ama olmadı içim almıoo arası verdım devam edıcem ama bılmıorum kaldıramıorum bu durumu beni anlıomusunuz eşimede msj attım xylocıne o sprey den al dıe ben bde penis le egzersızler denıycem artık hergece veya gun asırı ne dersınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?