- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.361
Ayyy canim sendemi gdion sen cok ilerdesin ama ben ne yapcam ya ohhhh yapcam yapcam tamam tamam heycanliyimda braz
slm kızlar
nasılsnz formda kimse yok herkes gezmelerde heralde bende egzersize gidiyorum birazdannnnn
Ayyy canim sendemi gdion sen cok ilerdesin ama ben ne yapcam ya ohhhh yapcam yapcam tamam tamam heycanliyimda braz
cnm mrb egserz ypıyorm şuan 10.5 ile yarıya kadar oldu ilerletemiyorum yanıyo gibi ama dişimi sıkcm yapcm bugün inat ettimm
cnm yaparsın meraketme benide geçersin sen sık yap egzerszlerni benm gibi ara verme hadi çalışmya marş marş
alkol alanlar da var vajili olup da yine başarılı olmuyo. bu senn düşündüğün gibi basit bir olay değil geçmişte yaşanılan olayların izleri... yani insanlara yanlış bilgi vermeyin lütfen alkol daha da kötüye sürüklüyor vajinusmusta. eğer işe yarasaydı bizim doktorlarımız başta alkol içirirdi bizlere.. o senn müdürün de vajili değilmiş. sadece bikaç günlük tedirginlik..
Merhaba kizlarr.. Nasilsinizz.. Varmi takildiginiz sormak isediginiz bisey..
Kizlar yarismanin bitmesine 2 gün kaldi.. Hadi sürpriz yapin bize
benım mudurume doktor demıs ama hem rahatsızlıgını hem de alkolu. bılmıyorum doktor hatası ozaman. ayrıca ben basıt gıbı dusunmedım bır faydam olur mu arkadaslara dıye bu konuda bırseyler yazdım. ama sanırım yanlıs anlasıldım. bırını anlamak ya da yardım etmek ıcın onun gıbı damdan dusmus olmak mı gerekıyor yanı sıze gore. neyse arkadaslar ben yardımcı olmak ıstedım cevremde benzer sıkıntıları yasayanlar oldu, asırı tedırgınlık yasayanlar da ve mudurum de var tabıkı dedıgım gıbı. oyuzden sormak paylasmak ısteyenler olursa hazırım yardımcı olmaya. sessızce arkadasım gıbı tepkı vermez umarım kımse, burda yardım ve guzel nıyetı olan ınsanlara.
mrb cnm ben çalışıyorm şuan 10.5 cm yarıya kadr oldu ilerletmeye çalışıyorm.cnm ya sen ne güzel yenmişsin senle aynı zamn sayılırız ben hla başaramadım dua edin nolurrr
o doktorun bu konu hakkındaki bilgisizliği o zaman.. bu sorunun psikolojik olduğunu ve alkol, hap gibi geçici şeylerle çözülemeyeceğini bu konu hakkında donanımlı bir bilgiye sahip olan birinin bilmesi lazım... tabiki damdan düüşmüşlükle alakalı değil.. bize yardım eden doktorlar bu sorunu yaşamadılar sonuçta... diğer yazdıklarına tepkili değilim sadece alkol konusunda tepkiliyim.. yine de iyi niyetin için teşekkürler..
evet doktor yanlıs bılgı vermıs demekkı. ya da arkadasım mı oyle yaptı da doktor bahanesı buldu bılmıyorum kı. sımdı kafamda belırsızlestı. yanı doktorlar bunu dememıs cunku daha once. neyse o onunla alakalı. umarım sızın doktorlarınız ve calısmalarınız verımlı olacaktır ve sızlerı bu sorundan kurtaracaktır. ben ılk baslarda yasamadım ama sımdı ısteksızlgım var sızlerı bır parca anlayabılıyorum ese karsı cok zor durumda kalıyor ınsan. ıstemıyorum dıyemıyorsun mesela. kırmamak ıcın o uyudukdan sonra uyumaya calısıyorsun ya da apar topar ondan once yataktan kalkıyorsun sabah. sızlerı cok ıyı anlayamam evet ama bıraz olsun anlıyorum. ınsaallah guzel haberlerınızı alacagız. ALLAH yardımcınız olsun. sabrınız daım olsun.
Canim benim cok sagol amin insallah.. Insallah senin de bebis haberini burda okuruz canim rabbim herkese nasip etsin icindede sana.. Adet tarihine gore hesaplaniyo ama bence yanlis ya en az bir hafta dusuk yani bence 5haftalik. Cunku insan reglken hamile kalamaz kii
isteksizlik bu sorunu yaşayanlarda da oluyo daha çok eşler de.. çünkü eşler artık bizden ümidi kesiyolar ve duygularını bastırıyolar.. bu sorun aşıldıktan sonra bir de isteksizlik sorunuyla zaman kaybediyoruz. Amin herkesin yardımcısı olsun inşallah senn de sorunun bir an önce hallolur... ben pek bilmiyorum yanlış hatırlamıyosam afrodizyak yiyecekler varmış isteği artıran.. netten onları araştırmanı öneririm.
adet oldum :97:, ümitlenmiştim bu ay biraz, kötü oldu .
Evet tatlim çok çok Sükür.. 2 günde hallettim.. 5 - 6 saat çalistim iki gün boyunca.. Kararli, sabirli, birazda cesurlu olunca inanki çok kolay oluyo..
10,5 cm çok çok iyi canim bende 10,5 ta yendim.. yariya kadar geldiginde beklet aparati çikarma.. bende takiliyordum 10 dkk bekliyodum sonra kendiliginden kayiyodu canim.. derin nefes al ver unutma.. Bence cesaretini toplayip esinle denemelisin.. hiç ummadigin bi anda bide bakmissin ki olmus bitmis :)
inşallah kurtulurummmçabalıyorum ama insan bazen öyle pes ediyor ki off off (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?