- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.701
Bu rumuzu görünce direkt duygusala bağlıyorum.. Hele ağlarken nasıl da iyi gidiyor bu şarkı.. Alakasız oldu farkındayım ama öyle işte..
canlarım sizleri üzmek istememiştim aslında ben buraya kayıt olurken hep o şarkıyı söhyler iç geçirirdim vajiliydim 4 ay olmuştu filan o zaman sessizdim etrafımdaki herkese karşı içimde kimselere söyleyemediğim koca bir dert vardı ama ben sessizce bu sorunla başetmeye çalışıyordum. o anda bu nickin bana çok uygun olduğunu düşünmüştüm. şimdi de üstüme yapıştı nick çıkaramıyorum ayolllll :)Seninle aynı şeyleri düşünmüşüz canım nicki gördüğümde hep o şarkının hüznünü yaşıyorum.Ama kimse ağlamasın lütfen güçlü olmak zorundayız
cancağzım olur gayet normal sen egzersiz yapmaya devam et o şekilde denemeler yapın sonrasında zaten bırakacaksın. elvan da yendikten sonra biraz aparatla çalıştı şuan bıraktı.. korkma hiççç olacak...kızlar ya malum ben 3-4 gün önce vajiyi yenmiştim...dün tekrar deneyelim dedik ama ne mümkün..yine kasıldım..korku acı...acaip kötü oldm:18:..halbuki daha kolay olur diye ummuştm..sizce sorun ne olabilir..
evet canım ama bu benm ilk düğün tarihim biz ikinci düğünden sonra birlikte uyuduğumuz için( uyuduk gerçekten de kardeş kardeş bildiğiniz üzree ) eşim bugünü evlilik yıldönümü kabul etmiyormuş:)öyleler çoğu öyle canım ya hele bu özel günleri hiç takmıyolar mesela ben geçenlerde onun doğumgünü oldu hiç bir şey almadım çabalamadım çünkü çabalayınca ben de beklenti içine giriyorum doğumgünlerimiz 20 gün arayla bizim. bu arada bugün de ilk düğünümüzn yıldönümü ama adam birşey yapmaz eminim buna.. ben vaji için psikiyatra gtmiştim doktor bize hher hafta sürpriz köşesi yapmıştı eşimn hiçbir şey yapmadığını farkındaydı zorla bişeyler yaptırmaya çalışıyordu sürpriz olarak.. yani anlıcağın çoğu böyle ama aralarında iyileri de var galiba ya da biz yaptırmasını bilmiyoruz
30 temmuz mu evlilik yıl dönümün benim gibi??ben 2. yılıma yine buruk giriyorum,yüzüm gülse şaşarım,ben aslında çok neşeli,konuşkan bi insandım ama kendi kabuğuma çekildim.başka bir şey gelmiyor artık elimden...
bu arada canım evlilik yıl dönümün kutlu olsun...Allah hepimizin yüzünü güldürsün...
canım cadı ayşe nickli biri varda abk sabuk şeyler yazıyor benm de dikkatmi çekmişti aldırış etmemiştim arkadaşlarında dikkatini çekmiş onunla paylaşımda bulunmayın diye uyarıyolar.. ben de onlara katılıyorum bana da çok garip geldi..bem bir şeymi kaçırdım kım ne oldu ?
yendikten sonraki aşamalar
acaba yıne olurmu
jelsız olurmu
este sertlesme sorunu vs..
hepsını hepımız yasadık canım
ılk bır kac bırlesme olana kadar bynımız kabullenemıyor vajıyı yendıgımız
bu yuzden ılk zamanlar aparatı ıcınde tutup esınle deneme yaparken aparatı o an cıkar
bol bol jel sür zamanla hıc bırıne gerek kalmıcak ..
bem bir şeymi kaçırdım kım ne oldu ?
yavrular ben eve kaçar yarın görüşürüz belki yarından da yakın ne dersiniz?
rumuz varr msn felan ıstıyo cok pıs konusuyoo erkek tahmının profılne baktım az oncee dengesız bı dedıgı bı dedgını tutmuyo u yuzden uyarmak ıstedımmm
canım cadı ayşe nickli biri varda abk sabuk şeyler yazıyor benm de dikkatmi çekmişti aldırış etmemiştim arkadaşlarında dikkatini çekmiş onunla paylaşımda bulunmayın diye uyarıyolar.. ben de onlara katılıyorum bana da çok garip geldi..
yavrular ben eve kaçar yarın görüşürüz belki yarından da yakın ne dersiniz?
hayaletim benimsen bişey kaçırmazdın......napıosun nasılsın teller le aran nasıl....keyfin oruç nasıl....
ramazan cok yogun gecıyor bu yuzden pek burda olamıyorum
dun mısafır agırladım ayaklarımın cok agrısı orucu acmayı bıle unuttum servıs telasında :) ama sevabı yeter..
teller sımdılık benı hıc rahatsz etmıyor doktora gıtmeyı dusunuyorum galıba lastıklerı yerınden oynadı
umudum benım cok öpüyorum senı duamdasın ...
bana musade esım gelıyor yavastan yavastan mutfaga kacar ben..
herkese hayırlı ıftarlar sımdıden
sen de benim için özelsin kuzuuu
ocean sana katılıyorum sela nın zekasına aklına ve analızlerıne hayranım. kesınlıkle psıkolog olmalıymıs. ben de onun sayesınde bırkac haftadır ınan daha ıyıyım. hakıkaten mantık abıdesı sevıyoruz senı ve tsk edıyoruz sela :))))))
canım inşallah yakında anne olursun,ben de anne değilim ama hayatımda bir şeyler düzelmeden de olamam gibi geliyor.bazen belki bi bebeğim olsa hayata daha farklı bakabilirim diyorum ama yok şu an olmaz.ilk başta duygusal travmalarımı resetlemem gerekiyor...bu erkekler bize bazen neler yaptıklarının farkında olmuyorlar.her şeyin sebebi üzüntü,bizim elimizde değil kafamıza takmamak,onlar kadar vurdumduymaz olamıyoruz.günler geçtikçe bi bakıyoruz kalp kırıklıklarımızın üstüne yenileri eklenmiş ve boğuluyoruz,çıkmazda hissediyoruz kendimizi.bizim de şu üç günlük dünyadaki sınavımız bu herhalde...bazen bu ben miyim oluyorum,inanamıyorum...
leman sam'ın bi şarkısı var ''her neyse''...
kızlar ya malum ben 3-4 gün önce vajiyi yenmiştim...dün tekrar deneyelim dedik ama ne mümkün..yine kasıldım..korku acı...acaip kötü oldm:18:..halbuki daha kolay olur diye ummuştm..sizce sorun ne olabilir..
Geç oldu, belki görmezsin ama yazayım, iyiyim canım , vakit geçiyor birşekilde. sende iyisindir inşallah :80:.merhabalar kızlar nasılsınız ? umutcum evimde değilim 1 aydır . sıkı takip edemiyorum formu ama arada okuyorum dışardan . geçen öyle bi uğradım çıktım hemen işim vardı şimdi müsait olabildim.kuzenimi sormuşun güzelim ama beni çok kırdı o görüşmüyorum . evine net aldı okuyor mu bilmem siteyi söyledim ona kendisi bilir artık ben elimden geleni yaptım. sen ne durumdasın var mı ilerleme canımcım ? özel mesaj gönderemiyorum henüz arada uğrar yazarım eve dönecegim yakında. bu arada herkese hayırlı ramazanlar diliyorum görüşmek dileğiyle.
hmmmm hala mevcut elımde her turlu uyusturucu canımmm...ben sokamıyomkı acısın cnm ılk once benım sokmam lazım o yok bende içeri bsey sokamıyom...
kızma cnm yaaaaa :44:ama öyle ben normalsem o zaman neden aynı deılız senle peki ben neden farklıyım... kulagında kaç delik var senin mesela ben 3 tane istıorum defalarca eczaya gttım yanımdakıler yaptı ben kactım defalarca ıstısnasız ama olmadı.... annem kan verır ben bayılırım...biri kürtaj anlatır kızlar agzı ayrık dinler ben yine bayılma modundayım rezil olurum sonra haftalarca dalga gecerler oooooo sen yandın o zaman herıfle nası yatcan gülmeler.... dogum nette kac kere yeltendım ama yok izlerken fena oluyorum hıkayesını ble dınleyemıorum...köpekten arkama bakmadan kacıorum 100 metreden hepte bana dalarlar.....elim kesilir acı zerre yok farkına varmadan...sonra kanı görünce bakıom kesılmısya allahhhhhhh kıyameti koparıom amanda amanda elım kesılmıs eee acıomu yoook....ahhhh canım ahhhh ben anormal deılımde kım anormal:44::44:
kesınlıkle haklısın ben bı gun mutlaka yapıcam buna adım gbı emınımmmm buraya gelıp yıkıcam burayı birbirine katacam vallaha ahanda buraya yazıom....cok dogru ben aşık olmasaydım kesınlıkle yapamazdım cnm artık yuzde yuz emınım ama şimdi savaşmam için bi sebep var eşim bi gece bana dedıkı ben bılseydım düğünden önce sen yatamıcaksın böyle aylarca beklıcez mutlulugu yınede evlenırdım senle demıştı...bu adam için yapmam lazım
kızlar nasılsınız ? o bahsettıgınız sahıs varya buyuk bı ıhtımalle erkek bıraz arastırdımdaaa bı yerde evlıyım yazmıs bı yerde nısanlıyım cok pıs seyler konusuyooo edepsızz sakın cvp yazmayın ona
susssssssssss kovalarım bak seni kıssss... dur bakam accık nazlanıyoz accıkta hala vaji psikolojisinden kyurtulamıyorum kıs... 2.de ne güzel ilk dakika kastım sonrası hiç ummadığım kadar rahat oldu ama ertelemeye alışmışız yavrum ertele anam ertele... neyse bu günlerde deniycem rapor veririm kuzum... sizde arkamdan gelirsiniz artıkın ha... ama şunu söyleyim pomogranate ye yazmıştım ama internet kesildi mesaj gitmedi sanırım... yüzeysel ile tam ilişki arasında aslında pek farkedilmeyen bi fark var... ne biliyormusun şaşkınlık içinde bi aitlik duygusu bu... ben eşime kaç kere dedim arayı uzun tutmayalım hatta gün aşırı yapmamız lazımmış diye alışmamız için ama be fıs çıktım anacım ramazanın etkisi çok bende...
kızlar ben size bişey itiraf etmek istiyorum... insan büyük konuşmamalı diye boşuna dememişler... ben evlenmeden önce çok hevesliydim ve ramazan öncesi düğünü olan kızlara bir acıyordum ki... ay yazıkkkkkkkkkkkkkkk bunlar nasıl dayanacaklar birbirlerine nasıl ramazanı geçirecekler yeni evli şekilde diye... hatta bu duygu rahat 3-4 senedir var bende... belkide daha fazla... hep acıyarak baktım ramazandan hemen önce düğünü olanlara... ohhh benim düğün ramazana denk gelmedi diyede sevinmiştim hani
nooooooooooooolduuuuuuuuuuuuuu dedim dedim kendim afere günü gelin olabildim ancak
demem o ki kimseye bişey demeyin anacım başınıza geliyor hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?