- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.261
evet sıhırlı bır recete ıstıyorum:)) ya bend e pozısyon takılmaktan cok korkuyorumm nası yapıcam bılmıyorumm
çok teşekkür ederimm.. bu illetle ilgili olan tüm konuları okumaya çalışıyorum.. herkes yapar da ben yapamam gibi geliyo ne bileyim.. eşim çok anlayışlı.. ama hadi bıkarsa ve vazgeçerse benden? offfff en çok bundan korkuyorumm....
çok teşekkür ederimm.. bu illetle ilgili olan tüm konuları okumaya çalışıyorum.. herkes yapar da ben yapamam gibi geliyo ne bileyim.. eşim çok anlayışlı.. ama hadi bıkarsa ve vazgeçerse benden? offfff en çok bundan korkuyorumm....
11cm gerçekten çok iyi..maşallah sana ben aparatla o kadar yapamazdım halada yapamam heralde:)sihirli reçete sensin bundan sonra.. yapacağına inan.. ki zaten 11 cm .le bunu kanıtladın..
bukadar ılerlemısken deneme surecınde basaramzsam dıye cok korkuyorum gecen esımın yanında yaptım egzersız adama sence nası gıdıyorum dıyorum ıyı ama sonucu gorucez dıyoo sankı yapamazmısım gıbı konustu sınırımı bozdu uyuzz
ben tam olarak anlayamadım ne kadarlık evlisin?
ben daha 2 aylık evliyim ama sadece nikah oldu.. düğün olmadan tam evli sayılmazsın bizim buralarda.. nikahtan önce 4-5 aydır da yavaş yavaş deniyoruz.. nolur ayıplamayın kınamayın beniiçok seviyorum onuu..
insallahh basarırız hepimiz.. öyle çok dua ediyorumm kiiiii.... eşim hiç olmasa bile ben seni bırakmam diyoo ama ben ne bileyim eksikmişim gibi geliyo.. şu an mışıl mışıl uyuyo ama ben ayaktayım.. sürekli düşünüyorum nasıl olcak diyee.. ağlama krizlerine giriyorum her gece..
bu arada ben de öğretmenim daha 1 yıllık. bunun mutluluğunu bile eksik yaşadım(
ilk başlarda gün sayıyorsun,günler 3 haneli olunca aylara geçiyosun,yıl da girince işin içine daha kötü hissediyosun. maalesef . benim ki de uyuyor her gece ayaktayım ben. sanırım sorunumuz çok fazla düşünmek çok fazla kafaya takmak çok fazla olumsuza odaklanmak bunun için de egzersizleri yapıp başarabildiğini görünce daha rahat hissedeceksin inan bana. ama başla.
öğretmen hastalığını faranjit bilirdim bi de bu var sanırım
ilk başlarda gün sayıyorsun,günler 3 haneli olunca aylara geçiyosun,yıl da girince işin içine daha kötü hissediyosun. maalesef . benim ki de uyuyor her gece ayaktayım ben. sanırım sorunumuz çok fazla düşünmek çok fazla kafaya takmak çok fazla olumsuza odaklanmak bunun için de egzersizleri yapıp başarabildiğini görünce daha rahat hissedeceksin inan bana. ama başla.
öğretmen hastalığını faranjit bilirdim bi de bu var sanırım
konuyu biraz okuyunca bi heyecan geldi.. bi umut ışığı doğdu içime.. bide ben şırnakta yaşıyorum. onun korkusu stresi var.. elele bile dolaşamıyoruz, onu bırak dışarı bile ayda yılda bir çıkabiliyoruz. evden okula okuldan eve.. rahatlayıp gevşeyecek bi ortam olmuyo. hep stres hep stres....
bencebence, bilmiyorum ama öyle düşünmemeye çalışıyorum ben.. belki de bilinçaltımda vardır..
konuyu biraz okuyunca bi heyecan geldi.. bi umut ışığı doğdu içime.. bide ben şırnakta yaşıyorum. onun korkusu stresi var.. elele bile dolaşamıyoruz, onu bırak dışarı bile ayda yılda bir çıkabiliyoruz. evden okula okuldan eve.. rahatlayıp gevşeyecek bi ortam olmuyo. hep stres hep stres....
bencebence, bilmiyorum ama öyle düşünmemeye çalışıyorum ben.. belki de bilinçaltımda vardır..
rahatlama illa dışarıda olacak değil ya,film alın izleyin,ortak bir şeyler yapın. aklında hep o düşünce olunca sıyrılamıyosun,normal hayatını yaşayamıyorsun,YA OLMAZSA NE YAPARIM,YA DUYAN OLURSA,ÇOCUKLAR YAPIYO BEN ONLAR KADAR BİİLE DEĞİLİM... gibi bunlar hepimizde olan kafamızda turlayan sorular bu sorular çıkma sinyalini verince hemen onları susturmalısın önce dilinle inandır kendini bunu yeneceğine,sanra yüreğin isticek ve beynin kabullenicek. canım olucak sadece inan...
ayy çok sağol.. inan evlilik heyecanı bile bitti nerdeyse.. inşallah devamı gelir.. parmak egzersizi falan okudum.. düşünürken bile kasılıyorum nasıl deniycem bilmiyorummmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?