Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benim eşimde diyor sen isteksizsin sadece vaji falan değilsin kafanı karıştırma bunlarla diye of of birde pozisyonu bulamıyoruz birtürlü,yolunu bulsa eminim az da olsa ilerleme kaydedicez

benim eşimde diyor sen isteksizsin sadece vaji falan değilsin kafanı karıştırma bunlarla diye of of birde pozisyonu bulamıyoruz birtürlü,yolunu bulsa eminim az da olsa ilerleme kaydedicez

o yön bulma olayıjı egzersızle sen kesfedıceksın sonra onuda yonlendırıcen ılk zamnlar el kullanıcaksınız yanı elının yardımıyla yerlestırıcek gırıse ve ıtıcek sende nefes verceksın o sırada ..malesf boyle anlatınca bu kadar zor mu herkes bunu mu yapıyor ne zahmetlı dıyorsunuz ıcınızden ama zamanla buda rayına oturucak yön bulma olayı kendılıgınden gelısıcek cınsellik öğrenilir

canım sen azımlısın oldukca bak egzersıze hemen basladın kan olayına takılma esınde taılmıyorsa sorun yok zar denılen sey ınceceık bır dantel gıbı delıgıne trafını saran bı tabaka ...bazılarında mesela bende esnek bu yapı...esnek olanalrdan nerdeyse hıc kan gelmıyor senden gelmsı bunu esınle paylas eger hassasıyetı yuksekse bu konuda onemsıyorsa bılsın durumu...ama dedıgım gıbı zara cok takılma egzersıze devam ben bır parmak aldıgımda parmagıma akn gıtmedıgını o kadr sıkstıgını hıssetmıstım ıcerde kapğasıtesı bu ıste mumkun degıl kesn benımkı dar dıyordum ama sonra uc parmak aldım sımdı fıtıl akıntı duzenleyıcı kapsul vs kullanıyorum parmagımla yerlestırıoyrum hala garıp olurum bazen kasarım daha ocnede bahsettıgım gıbı bız oraya yabancıyız tamamen ayrı dokunulmaz bı yer gıbı goruyoruz onunla barısık olmalıyız elımız ayagımız gıbı dusunmelıyızz takipteyim hızlandır ve biti şu işi su bazlı jel kullanın baska seyler mantar yapıyor tahrıse dıkkat

canım sen azımlısın oldukca bak egzersıze hemen basladın kan olayına takılma esınde taılmıyorsa sorun yok zar denılen sey ınceceık bır dantel gıbı delıgıne trafını saran bı tabaka ...bazılarında mesela bende esnek bu yapı...esnek olanalrdan nerdeyse hıc kan gelmıyor senden gelmsı bunu esınle paylas eger hassasıyetı yuksekse bu konuda onemsıyorsa bılsın durumu...ama dedıgım gıbı zara cok takılma egzersıze devam ben bır parmak aldıgımda parmagıma akn gıtmedıgını o kadr sıkstıgını hıssetmıstım ıcerde kapğasıtesı bu ıste mumkun degıl kesn benımkı dar dıyordum ama sonra uc parmak aldım sımdı fıtıl akıntı duzenleyıcı kapsul vs kullanıyorum parmagımla yerlestırıoyrum hala garıp olurum bazen kasarım daha ocnede bahsettıgım gıbı bız oraya yabancıyız tamamen ayrı dokunulmaz bı yer gıbı goruyoruz onunla barısık olmalıyız elımız ayagımız gıbı dusunmelıyızz takipteyim hızlandır ve bitir şu işi su bazlı jel kullanın baska seyler mantar yapıyor tahrıse dıkkat

canım benim hepimiz orda takılıyorduk, oraya geldiğinde dur ve nefes al nefes ver , sonra oturmaya çalış , aferin yarısı almışsın bence birkaç güne kadar sende yeneceksin biraz daha çaba lütfen..

şimdi gerçekten teşekkürler... ıkınmayı gerçekten keşfettim zaten onun sayesinde bu kadar ilerleyebildim. ama bütün gün ıkınma ve nefes egzersizi yaptım kendi kendime. inşl bundan sonrası da olur...

iyi geceler herkese bende çıkayım artık,valla burada olmak bana da terapi gibi geldi,güzel bir gün olur umarım yarın herkes için...

selam monolog umarım en kısa zamanda yenersin ne aşamadasın merak ettim ...ben de yeni üyeyim ...forum sayesinde iyi ilerliyoruz ....saolsun yenen arkadaşlar baya bi yardımcı oluyorlar ... by by :)))

mrb kızlar.. gece bana bi cesaret gelmişti.. aynada inceledim uzun bir süre.. dokununca bile kastım kendimi cesaret edemedim parmak falan off napıcam ben yaaaa (

tamam sıkıntı yok. kegel egzersizlerine baktın mı? bi bak onları yap,kasılıp bırakacaksın bu egzersizde de. sonra tekrar yaz. ümitsizlik yok,biz çocuklara ümit olurken onlara vazgeçmemeyi öğretirken nasıl biz yaparız bunu.

selam monolog umarım en kısa zamanda yenersin ne aşamadasın merak ettim ...ben de yeni üyeyim ...forum sayesinde iyi ilerliyoruz ....saolsun yenen arkadaşlar baya bi yardımcı oluyorlar ... by by :)))

selamlar canım. ben iki hafta önce 10 cm deydim. sonra mantar regl derken ara vermek zorunda kaldım. bugün egzersizi başlayıp bitirecem artık. kendimi gaza getirmekte üstüme yoktur
11 cm de zorlanmıştım sanki onu yapınca olacak gibi geliyo bakalım.sen?

mrb kızlar.. gece bana bi cesaret gelmişti.. aynada inceledim uzun bir süre.. dokununca bile kastım kendimi cesaret edemedim parmak falan off napıcam ben yaaaa (

:)) nazarboncuk bunu hepimiz yaşıyoruz ve sen şimdi söyleyince kendimi hatırladım bi kaç ay önce bende aynayı alıp baktıgımda acayip olmuştum ama biliyomusun zamanla alışıyosun hiç merak etme bak sana ne diyeceğim öncelikle hayatı kendine zehretme eminim sende yeneceksin .... ben yendim mi henüz değil çok yaklaştım ve bende senin gibiydim ama şimdi artık cesaretlendim alıştım oraya hatta sevmeye başladım :)))sen burada arkadaşların dediği yolları yavaş yavaş uygula olur mu ama lütfen aglama üzülme. ben bunu yaklaşık bir senedir yaptım ...agladım agladım sabahlara kadar düşündüm eşime neler söylemedim hiç bişey anlamadım evliliğimden çünkü eksik hissettim kendimi....vs vs.......çok yıprattı beni ...neyseki bu siteyi buldum ve okuduklarımı uyguladım hiç de zor değil ...ağrı yok sızı yok boşu boşuna korkuyoruz inan ...sakin ol ve yavaş yavaş başla olur mu her gün mutlaka ama mutlaka egzersizini yap zamanla ilerleyeceğini göreceksin okudun mu bilmiyorum ama burada 3 gün içinde yenenler bile oluyor ....bu arada bende bi dogu ilindeyim ve seni çok iyi anlıyorum ...burdaysan yenmiş sayılırsın :)) kafana bişey takılırsa yaz hiç çekinme ne olursa olsun ...alıştık artık ayıp denen bişey yok :))))

:))) bu pozitif havanı begendim takdir ettim :)))) hep böyle ol ... ben de 11 cmlerdeyim artık eşli gerçek denemelere geçicem yaklaştık canım hissediyorum ....

sen baya bir yaklaşmıssın bugün yarın bitireceksin :)))) ( gaz degil haaa ) hadi bakalım canım ben de evi falan boyadım temizlik vs. yoksa çoktan yenmiştim ne var ki canımmm :))) ( ha ha haaaaa artık sinirlerim bozuluyodalgaya alıyorum vajiyi ) grz öpt canım

ya ben bu cm e hala anlam veremedim 10 cm derken boyu mu yoksa kalınlığımı takılıp kaldım burda ben

valla bende öyle artık dalga geçiyorum kendimle ama içim öyle demiyo tabi. umarım canım hayırlısıyla atlatırız. şunu bi yeneyim hergün yine burada olucam bizim gibilere yardım için. Allahım hepimize kurtulmayı nasip etsin en kısa zamanda.

boy ölçüsü önemli mi marketlerde durex jel varmış ücretide uygun o nasıl olur mantar felan gibi bi yan etki yapar mı sizce???

jeller yapmıyor diye biliyorum,su bazlı olması önemli. bir arkadaş durex in jelini beğenmişti. bebe yağı kullanma da. ultrason jel varmış ben beceremedim onunla ama onu da kullananlar çok ve memnun olanlar. okeyin vardı bende daha başlamadım onu kullanmaya ondan memnun olanda var,olmayan da. ben doktorun yazdığı bir jeli kullandım sonradan egzersizlerde şimdilik sıkıntı olmadı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…