- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.301
vaji hastalarının yüzde 90nı öğretmen heralde:))) bende...Allah ım en kısa zamanda herkesi kurtarsın inşalllaaahhhh...branş öğretmeni isen şanslı yılındasın,pazartesi açıklnıyo kılavuz hadi hayırlısı olur inşallah. bende öğretmenim bu arada
ben de bana cevap vermediğiniz için teşekkür ederim((
arkadaşlar kim var bilmiyorum ama paylaşmak istedim.
daha dün yazmıştım ilk defa buraya. bugün bütün gün kafamda bitecek bu iş dedim. dün gece ağlamaktan gözlerim şiş uyandım. bütün gün kafama yazdım. rahat ol herkes yapıyor senin ne farkın var diye vs. akşam eşim gelcek diye bi mide bulantısı bi baş ağrısı bi sıkıntı sormayın... maç felen izledik.daha sonra hadi dedim uykum var dedi.kızdım iyice.sonra dayanamadı. başladık.önce nefes egzersizleri yaptım. o eliyle başladı.onda problem yok.bi yere geldiğinde huylanıyorum dur dedim o da zevk alıyosun ondandır dedi.daha sonra üste çıktım bırakıp bırakıp deneyerek yarıya kadar oldu.sonra o üstüme geldi ama bacaklarımı tam açmama rağmen yine yarıya kadar girdi biyerde takılıyor.sonra nefes nefes derken adam dayanamadı tabi :) boşaldı... ilk defa spermler hiç dışarı çıkmadı yani içime boşalmıştı. önceden heryer batardı. şimdi size sorum şu: tam olması için ne yapmam lazım? krem vs. alsam mı? ayrıca yine sıktığım için canım az yandı bu da naz. eşim diyor ki sen vaji felen değilsin rahat bırakamıyorsun kendini zevk almaya bak diyor ama olmuyor işte. o bu hastalığı kabul etmiyor ne yazık ki ...zaten rahat bırakamamak bu rahatsızlıkta yok mu? cevaplarınızı bekliyorum lütfen....
canım tam o yarıda olanyerde bekle nefes agzerısızle kontrol et sonra hafıf hafıfı ıkın bu oranın acılmaısnı saglıyo kontrol sende olsun bıde kayganlastırıcı kullan zaten cogu gıtmıs azı kalmıs ..ama unutma kontorl snede lucak sne ustte ol
ayrıca belirtiler vajinin belirtileri.. kasmak, bacaklarını açamamakkk, iteklemekkk... ama yarıya kadar alıyosan çoğu gitmiş azı kalmış demektir... bi ıkınsan oldu bitii:))
benim eşimde diyor sen isteksizsin sadece vaji falan değilsin kafanı karıştırma bunlarla diye of of birde pozisyonu bulamıyoruz birtürlü,yolunu bulsa eminim az da olsa ilerleme kaydedicez
arkadaşlar kim var bilmiyorum ama paylaşmak istedim.
daha dün yazmıştım ilk defa buraya. bugün bütün gün kafamda bitecek bu iş dedim. dün gece ağlamaktan gözlerim şiş uyandım. bütün gün kafama yazdım. rahat ol herkes yapıyor senin ne farkın var diye vs. akşam eşim gelcek diye bi mide bulantısı bi baş ağrısı bi sıkıntı sormayın... maç felen izledik.daha sonra hadi dedim uykum var dedi.kızdım iyice.sonra dayanamadı. başladık.önce nefes egzersizleri yaptım. o eliyle başladı.onda problem yok.bi yere geldiğinde huylanıyorum dur dedim o da zevk alıyosun ondandır dedi.daha sonra üste çıktım bırakıp bırakıp deneyerek yarıya kadar oldu.sonra o üstüme geldi ama bacaklarımı tam açmama rağmen yine yarıya kadar girdi biyerde takılıyor.sonra nefes nefes derken adam dayanamadı tabi :) boşaldı... ilk defa spermler hiç dışarı çıkmadı yani içime boşalmıştı. önceden heryer batardı. şimdi size sorum şu: tam olması için ne yapmam lazım? krem vs. alsam mı? ayrıca yine sıktığım için canım az yandı bu da naz. eşim diyor ki sen vaji felen değilsin rahat bırakamıyorsun kendini zevk almaya bak diyor ama olmuyor işte. o bu hastalığı kabul etmiyor ne yazık ki ...zaten rahat bırakamamak bu rahatsızlıkta yok mu? cevaplarınızı bekliyorum lütfen....
oceans koçum nerdesin?işaret parmağımı sonuna kadar aldım 10 dk beklettim,10 gitgel yaptım.nefes alıp verince daha kolay olyormuş
iyi geceler herkese bende çıkayım artık,valla burada olmak bana da terapi gibi geldi,güzel bir gün olur umarım yarın herkes için...
mrb kızlar.. gece bana bi cesaret gelmişti.. aynada inceledim uzun bir süre.. dokununca bile kastım kendimi cesaret edemedim parmak falanoff napıcam ben yaaaa (
selam monolog umarım en kısa zamanda yenersin ne aşamadasın merak ettim ...ben de yeni üyeyim ...forum sayesinde iyi ilerliyoruz ....saolsun yenen arkadaşlar baya bi yardımcı oluyorlar ... by by :)))
vaji hastalarının yüzde 90nı öğretmen heralde:))) bende...Allah ım en kısa zamanda herkesi kurtarsın inşalllaaahhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?