- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.281
ilk başlarda gün sayıyorsun,günler 3 haneli olunca aylara geçiyosun,yıl da girince işin içine daha kötü hissediyosun. maalesef . benim ki de uyuyor her gece ayaktayım ben. sanırım sorunumuz çok fazla düşünmek çok fazla kafaya takmak çok fazla olumsuza odaklanmak bunun için de egzersizleri yapıp başarabildiğini görünce daha rahat hissedeceksin inan bana. ama başla.
öğretmen hastalığını faranjit bilirdim bi de bu var sanırım
konuyu biraz okuyunca bi heyecan geldi.. bi umut ışığı doğdu içime.. bide ben şırnakta yaşıyorum. onun korkusu stresi var.. elele bile dolaşamıyoruz, onu bırak dışarı bile ayda yılda bir çıkabiliyoruz. evden okula okuldan eve.. rahatlayıp gevşeyecek bi ortam olmuyo. hep stres hep stres....
bencebence, bilmiyorum ama öyle düşünmemeye çalışıyorum ben.. belki de bilinçaltımda vardır..
konuyu biraz okuyunca bi heyecan geldi.. bi umut ışığı doğdu içime.. bide ben şırnakta yaşıyorum. onun korkusu stresi var.. elele bile dolaşamıyoruz, onu bırak dışarı bile ayda yılda bir çıkabiliyoruz. evden okula okuldan eve.. rahatlayıp gevşeyecek bi ortam olmuyo. hep stres hep stres....
bencebence, bilmiyorum ama öyle düşünmemeye çalışıyorum ben.. belki de bilinçaltımda vardır..
rahatlama illa dışarıda olacak değil ya,film alın izleyin,ortak bir şeyler yapın. aklında hep o düşünce olunca sıyrılamıyosun,normal hayatını yaşayamıyorsun,YA OLMAZSA NE YAPARIM,YA DUYAN OLURSA,ÇOCUKLAR YAPIYO BEN ONLAR KADAR BİİLE DEĞİLİM... gibi bunlar hepimizde olan kafamızda turlayan sorular bu sorular çıkma sinyalini verince hemen onları susturmalısın önce dilinle inandır kendini bunu yeneceğine,sanra yüreğin isticek ve beynin kabullenicek. canım olucak sadece inan...
ayy çok sağol.. inan evlilik heyecanı bile bitti nerdeyse.. inşallah devamı gelir.. parmak egzersizi falan okudum.. düşünürken bile kasılıyorum nasıl deniycem bilmiyorummmmmm...
önce aynada orayı ince hiç bir şey yapma bak sadece. daha sonra bu topiğin ilk sayfasında kegel egzersizleri var oradaki kasların kontrolünü sağlam için yapılıyo. onu oku. bu kegel egzersizini aynanın karşısında yapınca oranın nasıl hareket etiiğini göreceksin. ıkınınca vajinanın açıldığını göreceksin sonrada parmak egzzersizleri.
serçe parmağına jel yada vazalin sürüp oraya sokmaya çalışabilirsin ama hazır hissedince.
Vazelin yara yapmıyormu? Jeller çok pahalı kötü yani yoksa kullansak bişe olmaz inşallah
bukadar ılerlemısken deneme surecınde basaramzsam dıye cok korkuyorum gecen esımın yanında yaptım egzersız adama sence nası gıdıyorum dıyorum ıyı ama sonucu gorucez dıyoo sankı yapamazmısım gıbı konustu sınırımı bozdu uyuzz
Sen istiyorsan bitti bu iş eminim haftaya filan başardım diyeceksin..Egzersiz yparken kayganlaştırıcı jel kullanıyoruz canım ondan temin etmen lazım bir de prezervatf kullanıyoruz ki enfeksiyon filan kapmayalım..eğer alabilrisen bugun hemen iyi olur ya da eşin alsın ki kolayca yap egzersizlerini.Bugün bulamayacağını varsayalım önce bir ayna yardımıyla vaji girişini tanı,ıkındığında açılan bir delik göreceksin orası ilişkiye girdiğimz yer.bi kulak çubuğuna yarım peçete sar bi de streçle o deliğe yerleştir kas bırak kas bırak derin nefes al ver yavaş yavaş ittirmeye çalış endişelenme acı hissetmeyeceksin inan bana. bugün ne kadarı girerse girsin bunu yap oraya bir şey girebiliğini gör ki rhatlat kendini.1-2 dk bekletmeye çalış içinde.Bacakların titreyebilir heyecanlanma hepimiz yaşadık sakin ol kegel egzersizini yap kastıgın yerde.hijyene dikkat et aman.hadi bakalım bekliyorum haberlerini.
ben başladım sevgili ocean_
Pamuklu çubuktan oldum olası korkarım o yüzden direk parmakla başladım. Önce kayganlaştırıcı jel sürdüm vajime. Prezervatifi serçe parmağıma geçirdim biraz da ona jel sürdüm. Yavaş yavaş ilerledim. Sonuna kadar aldım ilk denemede. Ayrı bi dünya varmış ordaBekledim biraz sonra hemen orta parmağımla denemek istedim. ona geçirdim prez. Onu da aldım yavaş yavaş. Hem de sonuna kadar :) Aynayla baktım iyi dimi iyi dimi? :) Kızlar bana cesaret verin. Ama git gel yapamadım çıkarınca parmağım kolayca çıkıyo ama tekrar itince zorlanıyo buna kasmak diyoruz sanırım Yavaş yapınca oluyo, git gelde zorlanıyo. Bir de sürdüğüm jel suyla geri geldi o görüntüden çok tiksindim Vajime wc dışında dokunmayan ben Nelerle uğraşıyoorum yaa ( Hangi aşamadayım neye devam edicem ne yapıcam hadi bi el atın kızlar lütfen... Reglden kurtulalı 3 gün oluyor. 3 haftamız var :) Bitsin bu ay bu iş! aylarımı almasın napcam beeenn???
bravo iyi ilerlemişsin normalde çoğu kişi serce parmak tek bogum gibi başlar ya da kulak çubuğu ile yakındır basarmanbende dırek sıaret parmagı ıle baslamıstım onu tamamen alarak sonra orta sonra ıkı parmak es denemesı esımın tek ve ıkı parmagı ıle duyarsızlastırma gel gıt denemelerı sopnra uc ve yendım uc hafta ıcınde...tiksindim diyorsun ya bizim meselemiz bu işte orası bizim bir parçamız onu iyi tanımalı kullanmayı öğrenmeliyiz elimiz ayağımız gibi düşün...onu apayrı dokunulamaz mecburi haller dışında uzak durulmalı gibi düşündüğümüzden böyle olduk
Vazelin yara yapmıyormu? Jeller çok pahalı kötü yani yoksa kullansak bişe olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?