Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

konuyu biraz okuyunca bi heyecan geldi.. bi umut ışığı doğdu içime.. bide ben şırnakta yaşıyorum. onun korkusu stresi var.. elele bile dolaşamıyoruz, onu bırak dışarı bile ayda yılda bir çıkabiliyoruz. evden okula okuldan eve.. rahatlayıp gevşeyecek bi ortam olmuyo. hep stres hep stres....

bencebence, bilmiyorum ama öyle düşünmemeye çalışıyorum ben.. belki de bilinçaltımda vardır..

rahatlama illa dışarıda olacak değil ya,film alın izleyin,ortak bir şeyler yapın. aklında hep o düşünce olunca sıyrılamıyosun,normal hayatını yaşayamıyorsun,YA OLMAZSA NE YAPARIM,YA DUYAN OLURSA,ÇOCUKLAR YAPIYO BEN ONLAR KADAR BİİLE DEĞİLİM... gibi bunlar hepimizde olan kafamızda turlayan sorular bu sorular çıkma sinyalini verince hemen onları susturmalısın önce dilinle inandır kendini bunu yeneceğine,sanra yüreğin isticek ve beynin kabullenicek. canım olucak sadece inan...

heyecan iyidir olacak olacak sadece kara düşünceleri kov

ayy çok sağol.. inan evlilik heyecanı bile bitti nerdeyse.. inşallah devamı gelir.. parmak egzersizi falan okudum.. düşünürken bile kasılıyorum nasıl deniycem bilmiyorummmmmm...

ayy çok sağol.. inan evlilik heyecanı bile bitti nerdeyse.. inşallah devamı gelir.. parmak egzersizi falan okudum.. düşünürken bile kasılıyorum nasıl deniycem bilmiyorummmmmm...

önce aynada orayı ince hiç bir şey yapma bak sadece. daha sonra bu topiğin ilk sayfasında kegel egzersizleri var oradaki kasların kontrolünü sağlam için yapılıyo. onu oku. bu kegel egzersizini aynanın karşısında yapınca oranın nasıl hareket etiiğini göreceksin. ıkınınca vajinanın açıldığını göreceksin sonrada parmak egzzersizleri.
serçe parmağına jel yada vazalin sürüp oraya sokmaya çalışabilirsin ama hazır hissedince.

arkadaşlar kim var bilmiyorum ama paylaşmak istedim.
daha dün yazmıştım ilk defa buraya. bugün bütün gün kafamda bitecek bu iş dedim. dün gece ağlamaktan gözlerim şiş uyandım. bütün gün kafama yazdım. rahat ol herkes yapıyor senin ne farkın var diye vs. akşam eşim gelcek diye bi mide bulantısı bi baş ağrısı bi sıkıntı sormayın... maç felen izledik.daha sonra hadi dedim uykum var dedi.kızdım iyice.sonra dayanamadı. başladık.önce nefes egzersizleri yaptım. o eliyle başladı.onda problem yok.bi yere geldiğinde huylanıyorum dur dedim o da zevk alıyosun ondandır dedi.daha sonra üste çıktım bırakıp bırakıp deneyerek yarıya kadar oldu.sonra o üstüme geldi ama bacaklarımı tam açmama rağmen yine yarıya kadar girdi biyerde takılıyor.sonra nefes nefes derken adam dayanamadı tabi :) boşaldı... ilk defa spermler hiç dışarı çıkmadı yani içime boşalmıştı. önceden heryer batardı. şimdi size sorum şu: tam olması için ne yapmam lazım? krem vs. alsam mı? ayrıca yine sıktığım için canım az yandı bu da naz. eşim diyor ki sen vaji felen değilsin rahat bırakamıyorsun kendini zevk almaya bak diyor ama olmuyor işte. o bu hastalığı kabul etmiyor ne yazık ki ...zaten rahat bırakamamak bu rahatsızlıkta yok mu? cevaplarınızı bekliyorum lütfen....

bu gece deniycem biraz aynayla.. umarım olurr...

canım denemeden hemen once gene egzersiz yaparsın ardından dene.benim doktorum cumartesı günü izin vercekti denemeye cumada evde misafir vardı.gece 1de gittiler ertesi gün gerilirim diye o gece aniden denemeye karar verdim egzersiz yaparken.hiç sorun olmadı pozisyonda çok çok kolay oldu

ben başladım sevgili ocean_
Pamuklu çubuktan oldum olası korkarım o yüzden direk parmakla başladım. Önce kayganlaştırıcı jel sürdüm vajime. Prezervatifi serçe parmağıma geçirdim biraz da ona jel sürdüm. Yavaş yavaş ilerledim. Sonuna kadar aldım ilk denemede. Ayrı bi dünya varmış orda Bekledim biraz sonra hemen orta parmağımla denemek istedim. ona geçirdim prez. Onu da aldım yavaş yavaş. Hem de sonuna kadar :) Aynayla baktım iyi dimi iyi dimi? :) Kızlar bana cesaret verin. Ama git gel yapamadım çıkarınca parmağım kolayca çıkıyo ama tekrar itince zorlanıyo buna kasmak diyoruz sanırım Yavaş yapınca oluyo, git gelde zorlanıyo. Bir de sürdüğüm jel suyla geri geldi o görüntüden çok tiksindim Vajime wc dışında dokunmayan ben Nelerle uğraşıyoorum yaa ( Hangi aşamadayım neye devam edicem ne yapıcam hadi bi el atın kızlar lütfen... Reglden kurtulalı 3 gün oluyor. 3 haftamız var :) Bitsin bu ay bu iş! aylarımı almasın napcam beeenn???

bravo iyi ilerlemişsin normalde çoğu kişi serce parmak tek bogum gibi başlar ya da kulak çubuğu ile yakındır basarman bende dırek sıaret parmagı ıle baslamıstım onu tamamen alarak sonra orta sonra ıkı parmak es denemesı esımın tek ve ıkı parmagı ıle duyarsızlastırma gel gıt denemelerı sopnra uc ve yendım uc hafta ıcınde...tiksindim diyorsun ya bizim meselemiz bu işte orası bizim bir parçamız onu iyi tanımalı kullanmayı öğrenmeliyiz elimiz ayağımız gibi düşün...onu apayrı dokunulamaz mecburi haller dışında uzak durulmalı gibi düşündüğümüzden böyle olduk

sevgili yaramazpisi lütfen takip et bitsin şu iş.

şimdi wc den geliyorum. wc de baktım peçetemde 2 damla kadar pembemsi damla vardı. Sanırım gitti bizim zar. Üzüldüm ama lanet olsun bundan önemli değil dedim. Sanırım cesaret geliyo. Bir savaş içinde hissediyorum kendimi. Kendimle savaşıyorum ben yaa... Eşim de benim vajimden muzdarip ve onun da zardı püsürdü uğraşacağını sanmıyorum. Olsun artık diye gözümün içine bakıyo her gece (

Hiç kullanmadığın, kullanamadığın, kullanmayı bile hak etmediğini düşündüğün en güzel nevresim takımlarını gönül huzuruyla serebilmenin adıdır vajinismusu yenmek

arkadaslar merhaba, bana cevap verenler olmus tek tek tesekkür ederim sizlere.
reglim bugun bitecek gibi duruyor. uzun bir aradan sonra denemek istiyorum bu gece bakalim nolacak.
siz parmak ve alet egzersizi yapiyorsunuz 11cm kadar yapanlar var da benim merak ettigim o kizlik zari yirtilmiyor mu?
yoksa o aciya ragmen mi yapmaya devam ediyorsunuz?

Vazelin yara yapmıyormu? Jeller çok pahalı kötü yani yoksa kullansak bişe olmaz inşallah

canımmm ben jel almayı düşünürken vazelinle denedim ve ummuduğumdan daha iyi sonuç werdi. ve vajiyi yendiğim ilk gün vazelin kullanmıştımmmm...korkma bişey olmaz yaniii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…