Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Selamm Kızlar Napıyosunuz bakalım ?? Varmı sorusu Olan arkadaşlar yardımcı olurum hemen.Vala hi ben çok pişmanım harcadığım zamana Bu kadar kolay olduğunu hiç düşünmezdim ya. Hadi Kızlarr azcık cesaretle sizde yeniceksiniz! Eylülün ilk gelini ben oldum ve arkamdan sizleri bekliyorum. Gelinlerle dolduralım Eylül ayını[/

hadı ordannnn eylulun ılk gelını be n oldummm 1 eylulll tarıhe yazılmalı benceeee nasılsın alısabışldınmı canımmm?

ilk defa bugun egzersizlere başlamıştım yaklaşık bin saatin sonunda parmagımla kızlık olayını hallettim.Hatta uzun ugraşlar sonunda 2 parmagımıda alabildim ama şimdi çok kasıklarım agrıyo agrı kesici almama ragmen geçmedi normal mi sizce ?
?

Geceden bu yana surekli uyanip foruma bakiorum umuttan bi ses ciktimi die simdide bi wc gidyim dedim sonra bi bakiyim belki yazmistir die girdim halaybasisi olcaktm ama yok umarim hersey yolundadir en azindan elimbos cikmadi forumdan bakk bo yenen varmsss
coookkkk tbrk edioyorummmm iste bukadr huzurrr sonra nasil oldugunu anlatirsn..

Coookkkk tebrik ediorummmm canm gozunaydin...

Cooooook teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun üzerimde hakkınız büyuk. Eşim bile senin o site sayesinde oldu dio:) ne diyecegimi bilemiyorum sevinsemmi aglasammi bilemedim ama çok ağladım ama hala birbirimize soruyoruz oldu dimi hepsi oldu dimi diye. Sonuna kadar oldu girdi olmuştur dimi:) o.kadar bilinç altımda zar yirtilcak die biseyi yazmisimki kendime şimdi bireyleri bilsem öğrenmiş olsamda kanama olmadı basitçe oldu diye inanamiyrm ama oldu ya çok basit hiç bisi yok:) allah bu dertte olan herkese kısa sürede hayirli sonuçlar aldirsinn. Hepinizden allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…