- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.561
hadı ordannnneylulun ılk gelını be n oldummm 1 eylulll tarıhe yazılmalı benceeee nasılsın alısabışldınmı canımmm?
evet alıştım canımm çoook rahatt oluyo.
ilk defa bugun egzersizlere başlamıştım yaklaşık bin saatin sonunda parmagımla kızlık olayını hallettim.Hatta uzun ugraşlar sonunda 2 parmagımıda alabildim ama şimdi çok kasıklarım agrıyo agrı kesici almama ragmen geçmedi normal mi sizce ?
kasmıssındır kendını canım normal o agrııı
ilk defa bugun egzersizlere başlamıştım yaklaşık bin saatin sonunda parmagımla kızlık olayını hallettim.Hatta uzun ugraşlar sonunda 2 parmagımıda alabildim ama şimdi çok kasıklarım agrıyo agrı kesici almama ragmen geçmedi normal mi sizce ?
kasmıssındır kendını canım normal o agrııı
girsede ne olduğunu öğrensekkk çok merak ettim şimdi
Kizlarrr eşimin yoğun isteği üzerine yaziyorum bizim için horon tepmenizi istiyor:))))) ya ben gelin oldumoldum....
Coookkkk tebrik ediorummmm canm gozunaydin...
canalrım ikinizide tebrik ediyorum çok sevindim....
i.içmde bir huzursuzluk var bana dua edin eşimle hala aramız bozuk belkide ondandır bugun tatıle ckıyoruz ama hıc coskulu bıle degılım dun alsıverıse cıktım hıcbıse alamadan dondum canım ıstemedı cunku halbukı benım tatıl baslangıclarım boyle olmazdı...
Cooooook teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun üzerimde hakkınız büyuk. Eşim bile senin o site sayesinde oldu dio:) ne diyecegimi bilemiyorum sevinsemmi aglasammi bilemedim ama çok ağladım ama hala birbirimize soruyoruz oldu dimi hepsi oldu dimi diye. Sonuna kadar oldu girdi olmuştur dimi:) o.kadar bilinç altımda zar yirtilcak die biseyi yazmisimki kendime şimdi bireyleri bilsem öğrenmiş olsamda kanama olmadı basitçe oldu diye inanamiyrm ama oldu ya çok basit hiç bisi yok:) allah bu dertte olan herkese kısa sürede hayirli sonuçlar aldirsinn. Hepinizden allah razı olsun
Kizlarrr eşimin yoğun isteği üzerine yaziyorum bizim için horon tepmenizi istiyor:))))) ya ben gelin oldumoldum....
| |
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Başardıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmİnanamıyorummmmmmmmmmmmmm Başardımmmmmmmmmmmmmmmm Eylülllllllllllll Geliniiiiiiiiiiiiiii oldummmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnn. Gelinnnn Oldum bennn gelinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?