- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.141
çok çok teşekkürler arkadaşlar yardımınız için ama olmuyo egzersizler elim titriyo ağlıyorum
çok çok teşekkürler arkadaşlar yardımınız için ama olmuyo egzersizler elim titriyo ağlıyorum
İnan okadar iyi anliyorumki seni kimseye anlatamıyorum esimin ailesi bebek cok istiyor tabi bizde ama diyemiyordumki biz daha birlikte bile olmadık diye;( burayı ilk bulduğumda hıçkırıklara boğuldum yalnız olmadığımı anladım esimdede o donem tartışıyorduk okadar yanlizdimki aslında esim okadar anlayisliki ama o donemde oda cok bunalmıştı haklıydıysa ben evlenmeden oncede derdimi bebek doğururum ama ilk geceyi yapamam beynime öle cok islemisimki;(( bende iğneden bile korkarım dedimyaa canıma cok tezimm daha bikaç gün önce annem aradı ve parmağını kesmiş ve dediki senin parmağını kestiğin gün geldi aklıma parmağıni tutupta uç katı yukarı aşağı inip çıktığını ve parmağım koptu die bağırdığını hatırladım dedihalbuki kanamamıştı bile )) birde benim ailemdende kimsede yok yanımda burda okadar yanlizdimki ;((( ühüffff yine agliyorumya bu nasilbi çaresizliktirr Allahım yardımcımız olsun inşallah
Hiç anlamazmıyım:) insan kendini anlayan birilerini istiyo.. ben iğneden korkuyorum hemde çok fazla bayılıyorum ben jınekologa nasıl gıttım nasıl muayene oldum bilmiyorum evlilik yıldönümümüze kadar bunu asmam lazım :) evlendim gece hiç aklıma gelmezdi böyle bişi yaşayacağım vajinismus ne onu bile bilmiyordum :)
Tatlım Merhabaa.Egzersizi Yapmak Zorundasınn Yoksa Olmazz. Burdakilerin Hepsi Egzersiz Yaparak yendi vajiyi. Yapamıyorum diye bişe yokk. Kendinee Güvenmek Ve yapmak zorundasın. İnan Korkacak bişe Yok. Bizde Senin gibiydik. Yapamam ben oraya parmağımı sokamam diyodum. Amaa Öylee Bi yaptık ki. Çünküü Mecburuzz.
Hiç anlamazmıyımbu sorunla boğuştuğum zamanlarda hep etrafımda ki yeni evli çiftlere bakıyordum.Acaba onlarında böyle sorunu var mı.ya da Allah ım ben niye anormalim die ağlıyordum.çok şükür aştım.üstüne üstelik normal bir kadın gibi yaşıyor zevk alıyorum(ki ben Allah ım zevk mevk almak istemiyorum yeter ki sorunu aşayım diye dua ediyordum)şimdi bebek düşünüyoruz:)Yani anlatmak istediğim yalnız değilsiniz.emin olun sizinle aynı şeylei yaşayan binlerce insan var.ben bu siteyi çok takip etmiş.herkesin deneyimlerini okumuş ve kendime uygun olan yapabileceklerimi deneyerek yaptım.doktora falan gitmedim.ama bence eğer 6 ayı geçmişse tek başına başaramıyoruz demektir ve doktora gidilmelidir.İnşallah bu sorunu yaşayan herkes en kısa zamanda çözer.
Beraycim ilk nasil basarabildigini detaylı bizde anlatabilirmisin ben bugün ilk kez bakabildim açıldığını falanda gordumm amajelledim ama parmağımı sokmaya çalıştım ama sonra tüm cesaretimi kaybettim yapamadım icine sokamadim;((
amin canım cümlemizin yardımcısı olsun rabbim bende yanlızım kimseye diyemiyorum ilk zamanlar anneme demiştim korkma falan dedi ama demeyle olmuyo aslında korku da yok tek sorunum kasılıp titremek :) anneme yaptık dedim şimdi çocuk diyolar senn gibi yapamadık yalan söyledim diyemiyorum çok ağlıyodum ama ağlamıyorum artık bende çok ilerleme var p..s giriyo fakat bacaklarımı acmadan üstümde yatıyo kalcamın altına yastık koyuyorum biraz da kendim kaldırıyorum kalcamı giriyo sıktıgım da esim sıktın dıyo bosalınca ıcımden cıkıyo sende dene canım benım gıbı benım ılk oyle girdı o yuzden bıraz rahatım cok sukur :)
kasım da 1 sene olacak canım psiyatriye de gittim jinekologa da ama olmayınca olmuyo ıste ben yapamıyorum parmak egzersızlerını
Seisssssss nasillllll sen iliskiye girebiliyorsun penisde giriyorrr;((( ben daha ilk kez bugün dokunabildimmmmm ;((( peki senin sorunun ne icinde gidip gelemiyormu? Süpersin en büyük sorunu asmissin sen iste Can'ın acımadık peki ühüffff yaaa;((
Parmak egzersizi çok önemli ama en azından işaret parmağını yavaşa ssokmaya çalışmalısın.biliyorum çok zor.ama istiyorsan sık dişini azcık.bak ben işaret parmağım 1cm girdi diye sevinçten saatlerce ağlamıştım.yavaş yavaş çömelir pozisyonda .zaten azcık girse cesaret geliyor. yapabilirsin yapamıycam diyerek şartlama kendini.evliliğn ve eşin için yap onları düşün.
Anladım canım.ozaman sen kendine hangisi uyuyorsa öyle yap parmak egzersizi olmuyorsa p...isle dene.herkesin vajiyi yeniş hikayesi farklı uygun olanı sen seç.Ama sakın ara verme verdikçe soğuyor insan.canım tek dusundugum esım zaten :) dedım ya ben bıraz fazla korkagım dıyorum parmagımı sokuncaya kadar p..s alırım :) o yuzden yapamıyorum dr parmak egzersızı dedı dıye oturdum saatlerce agladım dokun dedı onu bıle yapamadım
Anladım canım.ozaman sen kendine hangisi uyuyorsa öyle yap parmak egzersizi olmuyorsa p...isle dene.herkesin vajiyi yeniş hikayesi farklı uygun olanı sen seç.Ama sakın ara verme verdikçe soğuyor insan.
Bu arada canım bu şekilde denerken vajiyi yenemeden bebeği olanları duydum.eğer vajiyi yenmeden bebek istemem dersen dikkat et.ki böyle bir durum işi çok daha zorlaştırır ve uzatır.giriyo canım ama tamamı degıl ucundan bıraz fazla gırıyo acıdı da cok fazla acımadı yanma oldu kalktıktan sonra oda hemen gecti zaten benım sorunum bacagımı acamamak p..s tam alamamak titrıyorum kasılıyorum daa bısey yapmadan ustte de denedım ama olmuyo en buyuk basarım az da olsa alabılmek :) sende dene canım benım yaptıgım gıbı gırıyo ama tam degıl o bıle rahatlatıyo ınsanı kırmızı bıle gelmedı cok az geldı gırmıyo mu falan dedık ama bosalınca ıcımden cıktı sende dene canım az bıle gırse rahatlarsın canım acımıyo cok az acıyo ben korkmuyorum tek sorun kasılıp tıtremek sevısme uzun olsun dıyolar ama benım aklım nasıl gırecekde olunca sevısme uzun olsa da sonuc alamıyorum benım yaptıgım gıbı dene bu aksam canım kalcanın altına yastık koy bacaklarını acka kasılıyosun esın ustunde olsun o senı bacaklarının arasına alsın yatar sekıldı hafıf sende kaldır kendını gırıyo :) ben ılk boyle yaptım sımdılık boyle yaoıyoruz acılsın dıye hafıf hafıf acılıyo acırsa cekme kendını gecıyo hemen yanma oluyo haff
inşallahhh ama bu sızın kendı elınızde unutmayın...inşaallah bizde herkes gibi kurtuluruz
herkese merhabalar.
ben 4 aylık evliyim.bizde hala ilişkiye giremedik..çok istiyorum ama o noktaya geldiğinde bişey kasıyo sanki beni..eşimle ilgili bir problemim yok destekçim bu konuda.
siteyi inceledim egzersizlerden bahsetmişsiiz..ben doktora falan gitmedim.doktora gitmedende bu egzersizleri uygulasam sıkıntı yaşarmıyım..bira karışık yazdım ama bu problemi yaşayan arkadaşların beni anladığını düşünüyorum ve yardımlarınızı bekliyorum..işallah atlatabilirim bu durumu..
şimdiden teşekkürler..
amin canım cümlemizin yardımcısı olsun rabbim bende yanlızım kimseye diyemiyorum ilk zamanlar anneme demiştim korkma falan dedi ama demeyle olmuyo aslında korku da yok tek sorunum kasılıp titremek :) anneme yaptık dedim şimdi çocuk diyolar senn gibi yapamadık yalan söyledim diyemiyorum çok ağlıyodum ama ağlamıyorum artık bende çok ilerleme var p..s giriyo fakat bacaklarımı acmadan üstümde yatıyo kalcamın altına yastık koyuyorum biraz da kendim kaldırıyorum kalcamı giriyo sıktıgım da esim sıktın dıyo bosalınca ıcımden cıkıyo sende dene canım benım gıbı benım ılk oyle girdı o yuzden bıraz rahatım cok sukur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?