Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok çok teşekkürler arkadaşlar yardımınız için ama olmuyo egzersizler elim titriyo ağlıyorum

Yaşadıkların Gayet Normal Tatlımm. Ve Geçici. Herkess Yapıyoo sendee yaparsın. Senin ne eksiğin varrr. İnan kendine. Hiç Bişe Olmuyo. Can Acıması Filan Yokk Onlarr beynimizin Bir Oyunuu Hepp.

çok çok teşekkürler arkadaşlar yardımınız için ama olmuyo egzersizler elim titriyo ağlıyorum

ağlama canım umutsuzluğa kapılma hepımız diyordukkı herkes yapar ama ben yapamam.yok öyle bişey vaji öyle biyerki cok esnek.biz oraya bişey girmez sanıyoruz o yüzden olmuyo.kulak çöpüyle dene canım strechle sar jelde sür o parmaktan ince belkı sana daha kolay gelir yönunude popya dogru ayarla çok kolay olcak sıkma sen kendini kayıp gitcek

amin canım cümlemizin yardımcısı olsun rabbim bende yanlızım kimseye diyemiyorum ilk zamanlar anneme demiştim korkma falan dedi ama demeyle olmuyo aslında korku da yok tek sorunum kasılıp titremek :) anneme yaptık dedim şimdi çocuk diyolar senn gibi yapamadık yalan söyledim diyemiyorum çok ağlıyodum ama ağlamıyorum artık bende çok ilerleme var p..s giriyo fakat bacaklarımı acmadan üstümde yatıyo kalcamın altına yastık koyuyorum biraz da kendim kaldırıyorum kalcamı giriyo sıktıgım da esim sıktın dıyo bosalınca ıcımden cıkıyo sende dene canım benım gıbı benım ılk oyle girdı o yuzden bıraz rahatım cok sukur :)

Hiç anlamazmıyım bu sorunla boğuştuğum zamanlarda hep etrafımda ki yeni evli çiftlere bakıyordum.Acaba onlarında böyle sorunu var mı.ya da Allah ım ben niye anormalim die ağlıyordum.çok şükür aştım.üstüne üstelik normal bir kadın gibi yaşıyor zevk alıyorum(ki ben Allah ım zevk mevk almak istemiyorum yeter ki sorunu aşayım diye dua ediyordum)şimdi bebek düşünüyoruz:)Yani anlatmak istediğim yalnız değilsiniz.emin olun sizinle aynı şeylei yaşayan binlerce insan var.ben bu siteyi çok takip etmiş.herkesin deneyimlerini okumuş ve kendime uygun olan yapabileceklerimi deneyerek yaptım.doktora falan gitmedim.ama bence eğer 6 ayı geçmişse tek başına başaramıyoruz demektir ve doktora gidilmelidir.İnşallah bu sorunu yaşayan herkes en kısa zamanda çözer.

Beraycim ilk nasil basarabildigini detaylı bizde anlatabilirmisin ben bugün ilk kez bakabildim açıldığını falanda gordumm amajelledim ama parmağımı sokmaya çalıştım ama sonra tüm cesaretimi kaybettim yapamadım icine sokamadim;((

psikiyatri vudunuzu tanımıyosunuz o yuzden demıstı cok dogru soylemıstı ben vucudumu tanımıyodum evlenmeden önce hiç ayna karsınısına gecıp bakmamıstım acık mı kapalı mı dıye

kasım da 1 sene olacak canım psiyatriye de gittim jinekologa da ama olmayınca olmuyo ıste ben yapamıyorum parmak egzersızlerını

Tatlım. Tabiki Egzersiz yaparakk. Bol Bol egzersiz yapmayaa Çalışş. Çünkü gerçektenn Bu Çok Önemli. İlla Ki aparatla yapacaksın Diye Bişey Yok. Parmak Egzersizi de yapabilirsin. Ve Tabiki Eş Denemesi eşinede yaptırr. Eşinn Git geller yapsın. Bu eşinee güvenini getirecek.

Seisssssss nasillllll sen iliskiye girebiliyorsun penisde giriyorrr;((( ben daha ilk kez bugün dokunabildimmmmm ;((( peki senin sorunun ne icinde gidip gelemiyormu? Süpersin en büyük sorunu asmissin sen iste Can'ın acımadık peki ühüffff yaaa;((

kasım da 1 sene olacak canım psiyatriye de gittim jinekologa da ama olmayınca olmuyo ıste ben yapamıyorum parmak egzersızlerını

Parmak egzersizi çok önemli ama en azından işaret parmağını yavaşa ssokmaya çalışmalısın.biliyorum çok zor.ama istiyorsan sık dişini azcık.bak ben işaret parmağım 1cm girdi diye sevinçten saatlerce ağlamıştım.yavaş yavaş çömelir pozisyonda .zaten azcık girse cesaret geliyor. yapabilirsin yapamıycam diyerek şartlama kendini.evliliğn ve eşin için yap onları düşün.

giriyo canım ama tamamı degıl ucundan bıraz fazla gırıyo acıdı da cok fazla acımadı yanma oldu kalktıktan sonra oda hemen gecti zaten benım sorunum bacagımı acamamak p..s tam alamamak titrıyorum kasılıyorum daa bısey yapmadan ustte de denedım ama olmuyo en buyuk basarım az da olsa alabılmek :) sende dene canım benım yaptıgım gıbı gırıyo ama tam degıl o bıle rahatlatıyo ınsanı kırmızı bıle gelmedı cok az geldı gırmıyo mu falan dedık ama bosalınca ıcımden cıktı sende dene canım az bıle gırse rahatlarsın canım acımıyo cok az acıyo ben korkmuyorum tek sorun kasılıp tıtremek sevısme uzun olsun dıyolar ama benım aklım nasıl gırecekde olunca sevısme uzun olsa da sonuc alamıyorum benım yaptıgım gıbı dene bu aksam canım kalcanın altına yastık koy bacaklarını acka kasılıyosun esın ustunde olsun o senı bacaklarının arasına alsın yatar sekıldı hafıf sende kaldır kendını gırıyo :) ben ılk boyle yaptım sımdılık boyle yaoıyoruz acılsın dıye hafıf hafıf acılıyo acırsa cekme kendını gecıyo hemen yanma oluyo haff

canım tek dusundugum esım zaten :) dedım ya ben bıraz fazla korkagım dıyorum parmagımı sokuncaya kadar p..s alırım :) o yuzden yapamıyorum dr parmak egzersızı dedı dıye oturdum saatlerce agladım dokun dedı onu bıle yapamadım

Anladım canım.ozaman sen kendine hangisi uyuyorsa öyle yap parmak egzersizi olmuyorsa p...isle dene.herkesin vajiyi yeniş hikayesi farklı uygun olanı sen seç.Ama sakın ara verme verdikçe soğuyor insan.

Anladım canım.ozaman sen kendine hangisi uyuyorsa öyle yap parmak egzersizi olmuyorsa p...isle dene.herkesin vajiyi yeniş hikayesi farklı uygun olanı sen seç.Ama sakın ara verme verdikçe soğuyor insan.

p...s daha kolay gelıyo canım acılsın dıye ara vermek ıstemıyorum zaten rabbım sundan kurtulmayı nasıp eder ınsallah :) kasılmam tıtremem gecse kurtulacam ınsallah

Bu arada canım bu şekilde denerken vajiyi yenemeden bebeği olanları duydum.eğer vajiyi yenmeden bebek istemem dersen dikkat et.ki böyle bir durum işi çok daha zorlaştırır ve uzatır.

inşaallah bizde herkes gibi kurtuluruz
inşallahhh ama bu sızın kendı elınızde unutmayın...

cnm sakın ol olacak elbet bı kendıne gel bunun ne kadar guzel bırsey oldugunu dusun acı yok agrı yok hepsı beynımızın bıze bır oyunu ve o bızı yenmeden bız onu yencegız lutfen boyle dusunun hayatınızı mahvetmesıne ızın vermeyın....

herkese merhabalar.

ben 4 aylık evliyim.bizde hala ilişkiye giremedik..çok istiyorum ama o noktaya geldiğinde bişey kasıyo sanki beni..eşimle ilgili bir problemim yok destekçim bu konuda.

siteyi inceledim egzersizlerden bahsetmişsiiz..ben doktora falan gitmedim.doktora gitmedende bu egzersizleri uygulasam sıkıntı yaşarmıyım..bira karışık yazdım ama bu problemi yaşayan arkadaşların beni anladığını düşünüyorum ve yardımlarınızı bekliyorum..işallah atlatabilirim bu durumu..

şimdiden teşekkürler..

mrh erja'cm rabbim yardımcın olsun inşallah kurtulursun senle birlikte bizde kurtuluruz eski yorumları okursan benim az da olsa nasıl atlattıgım yazıyo sende oyle dene ben bıraz da olsa rahatladım

erja'cım bide böyle dene :) ben oyle bıraz da olsa astıgımı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…