Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben bebek yagı kullanıyorum inş mantar yapmaz

Canımm Süpersin Bu İş bitmiştir. Amaa sen oldu diyenee kadar bekleyelim. Hepsinidee alırsın artık. Baksanaa yarısından Çoğu Girmiş. İnşallah güzel haberle gelirsin. Dört gözle bekliyorumm

son bir şey sorucam, ben inceledim ıkındığımda delik çok ama çok küçük resmen bir çizgi yani. acaba kızlık zarım çok mu kalın sizlerin nasıldı?

Tatlım bende ilk deliğe baktığımdaa Küçücük bişeydi. Hattaa Çok Şaşırmıştım yaaa buraya pe.......s nasıl gircek diyee.P.....s Kocaman benim oram Küçücük diyodumm Amaa Orası Çok esnek bir yapıya sahip. O küçücük delik bir anda kocaman olabiliyo. Bir anda p......s kalınlığındaa oluyo. Ve Düşün Ordann Çocuk Çıkıyo. Korkmanaa gerek yok yani. Neymiş Orasıı Çok esnekmiş.

Canlarımmm ❤ Bunu sizinlee paylaşmak istedim.. Dün Eşim İlk Defaa İçimee Boşaldı. Dünden Beri Çok Tuhafımm. Acaba Hamile Kalırmıyım. Acaba Şuann hamilemiyim diyee kendimi yiyip bitirdimm. Ne zaman belli olurr ? Kafam karmakarışıkk:18::18::18::18::18::26::26::26::26::26:

Anestol pomadı denedim vajinam ınanılmaz uyustu tas kesıldı sankı ama vajina içine tam süremedim hearlde denememiz yine başarısız oldu hatta eşim artık glüyo bana denemekten yorgun dustuk askım diye . şimdi gülüyo ama ileride bu acı olucak. Ben egzersiz yapmak istemiyorum. Parmağımı sokarken daha ck canm acıo . Ama eşimn penisi bu kdr canımı yakmıo sadece girmesine cesaret edemiyorum.. bi etsem olcak bitcek !

@berayy canim e niye telaslandin hamile kalmak istemiyor musun? korunmuyor muydunuz?

@yusnes sorma bizde dün denedik yine kilitlendim nolacak böyle anlamadim gitti, bugun biralari kafama dikmeyi düsünüyorum artik son care

anestolü sadece vajinanin yani girisin üstüne falan sürdügünde hic bi ise yaramaz ki, anestolü vajinanin baya bi icine sürmen gerek ki giriste aci hissetme :) ama anestolün yakmasi cok kisa bende 10sn falan yaniyor sonra bitiyor...ben iki parmak alabildigim icin eldiven geciriyorum anestolü eldivene sürüyorum sonra giriyorum.baya bi uyusuyor. ama önemli olan esine güvenmen, cesaret etmen. cunku anestol tek basina ise yaramiyor yarasa bende yarardi

@berayy canim e niye telaslandin hamile kalmak istemiyor musun? korunmuyor muydunuz?

@yusnes sorma bizde dün denedik yine kilitlendim nolacak böyle anlamadim gitti, bugun biralari kafama dikmeyi düsünüyorum artik son care

Tatlım Yok İstiyorum tabi ki. Ne Bilimm İlk defa böylee bişey yaşıyorumm O yüzden heyecann bastıı benii

rabbim herkesin yardımcısı olsunnnnnnn. birbirimizin dilinden biz anlıyoruzz . sizlerbana güç verdiniz . çokkk mutluyum . ne acı ne bişeyy hiçbişeyyy. aylarca bosuna beklemişim ertelemişim

yumurtlama dönemimniydi canım

ben diğer aşamaları aştıktan sonra eş denemesine geçmişdm sanada öneririm canım böylece eşinde sıkılmamış olur cesaret etmen lazım canım hepimiz böyleydik ilk zamanlar zor tabi ama inatla zamanla yapılabilecek bişey inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…