- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.721
aynen sanki orda delik yok eşim gelince bide aşırı ağrı oluyooo sokmaya çalışırken@berayy canim e niye telaslandin hamile kalmak istemiyor musun? korunmuyor muydunuz?
@yusnes sorma bizde dün denedik yine kilitlendim nolacak böyle anlamadim gitti, bugun biralari kafama dikmeyi düsünüyorum artik son care
pes etmek yok daha da üstüne gitmen lazım canım:)aynı duyguları yaşadığımız için çok iyi anlıyoruz birbirimizi
kızlarr cokk mutluyummm yendmmmmmmmmmmmm :)))))))
canım o esnada heyecandan ıkınmak yerine kendini sıkmış olabilir misin?çünkü ıkınınca daha kolay ilerliyor ve acı kendini sıktığın zaman oluyor:26:
anestolü sadece vajinanin yani girisin üstüne falan sürdügünde hic bi ise yaramaz ki, anestolü vajinanin baya bi icine sürmen gerek ki giriste aci hissetme :) ama anestolün yakmasi cok kisa bende 10sn falan yaniyor sonra bitiyor...ben iki parmak alabildigim icin eldiven geciriyorum anestolü eldivene sürüyorum sonra giriyorum.baya bi uyusuyor. ama önemli olan esine güvenmen, cesaret etmen. cunku anestol tek basina ise yaramiyor yarasa bende yarardi
ben diğer aşamaları aştıktan sonra eş denemesine geçmişdm sanada öneririm canım böylece eşinde sıkılmamış olur cesaret etmen lazım canım hepimiz böyleydik ilk zamanlar zor tabi ama inatla zamanla yapılabilecek bişey inan
Parmak egzersizi yapmam çok zor bide eğer vajinamı yırtarsam nasıl acıklarım baska seylerden suphelenır dıye en soguk baktıgım cozm suanda. Doktor senın vajinan ınce cok kolay bozulur dedı. Dün denedim girmesi için ben üst pozisyondaydım ama yok ıtemıorum kendımı ıkınıyorum yınede olmuyo canm yanıyo sankı kendımı rahat bıraktıgım halde canm yanar gıbı oldu
Parmak egzersizi yapmam çok zor bide eğer vajinamı yırtarsam nasıl acıklarım baska seylerden suphelenır dıye en soguk baktıgım cozm suanda. Doktor senın vajinan ınce cok kolay bozulur dedı. Dün denedim girmesi için ben üst pozisyondaydım ama yok ıtemıorum kendımı ıkınıyorum yınede olmuyo canm yanıyo sankı kendımı rahat bıraktıgım halde canm yanar gıbı oldu
günaydın henna :)
sen hangi aşamadasın[/QUO
ben parmak ya da aparat egzersizi yapamıyorum p.... ile deniyoruz baya yol katettik inş çok az kaldı
günaydın henna :)
sen hangi aşamadasın[/QUO
ben parmak ya da aparat egzersizi yapamıyorum p.... ile deniyoruz baya yol katettik inş çok az kaldı
Seninki direk kalın aparat oluyorVallaha en zoru başarıyorsun tebrik ederim
canım bende parmak egzersizi yapamıyorum ve dediğin gibi üstte hiç olmuyo eşinle git dr. oda duysun söylediklerini
Seninki direk kalın aparat oluyorVallaha en zoru başarıyorsun tebrik ederim
Bu haftasonu çoook güzel geçti kendimi hiç kasmadım,yastık koyduk ve ıkındım eşim ne kadar rahat olduğumu fark etti :) vajinanın daha da çok açıldığını hissettim baskı inanılmaz arttı galiba çok az bi kısım kaldı hatta bi ara oldu zannettik ,buranın çook faydası oldu her gün deneyemiyoduk hafta içide uğraşırsak olacak gibi inş en kısa sürede olur....
Bu haftasonu çoook güzel geçti kendimi hiç kasmadım,yastık koyduk ve ıkındım eşim ne kadar rahat olduğumu fark etti :) vajinanın daha da çok açıldığını hissettim baskı inanılmaz arttı galiba çok az bi kısım kaldı hatta bi ara oldu zannettik ,buranın çook faydası oldu her gün deneyemiyoduk hafta içide uğraşırsak olacak gibi inş en kısa sürede olur....
O baskı olduğunun kanıtıdırOlmuş olmuş
arkadaşlar mrblar ben geçen seme sizinle birlikte burdaydım.malum problem bende de var.tam yeni yeni egzersiz yapmaya başlamışken eşimle ayrıldık.bi sene geçtiboşanma arifesinden döndük dün barıştık hemen aklıma geldiniz.beni hatırlayan var mı ? ben hala aynı sorunu yaşamaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?