- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.721
kiyamam sana ben rapunzelim beniminsallah hamis kalirsin o zaman dua edelim bol bol ben hamile kalmak istedigini bilmiyorum sevindirik oldum simdi
kızlarr cokk mutluyummm yendmmmmmmmmmmmm :)))))))
rabbim herkesin yardımcısı olsunnnnnnn. birbirimizin dilinden biz anlıyoruzz . sizlerbana güç verdiniz . çokkk mutluyum . ne acı ne bişeyy hiçbişeyyy. aylarca bosuna beklemişim ertelemişim[/QUOT
dimi ne kadar da büyütmüşüz kafamızda ama burası olmasaydı yapamazdık heralde çoookkk şey öğrendim şahsen ben burdan
Canlarımmm ❤ Bunu sizinlee paylaşmak istedim.. Dün Eşim İlk Defaa İçimee Boşaldı. Dünden Beri Çok Tuhafımm. Acaba Hamile Kalırmıyım. Acaba Şuann hamilemiyim diyee kendimi yiyip bitirdimm. Ne zaman belli olurr ? Kafam karmakarışıkk:18::18::18::18::18::26::26::26::26::26:
Anestol pomadı denedim vajinam ınanılmaz uyustu tas kesıldı sankı ama vajina içine tam süremedim hearlde denememiz yine başarısız oldu hatta eşim artık glüyo bana denemekten yorgun dustuk askım diye .şimdi gülüyo ama ileride bu acı olucak. Ben egzersiz yapmak istemiyorum. Parmağımı sokarken daha ck canm acıo . Ama eşimn penisi bu kdr canımı yakmıo sadece girmesine cesaret edemiyorum.. bi etsem olcak bitcek !
günaydın kızlarr nasılsınızz ben de ehh işte egzersiz ii gdiyoo ama eş demesi tam bir fiyaskoydu yaa olmadıı
aynen sanki orda delik yok eşim gelince bide aşırı ağrı oluyooo sokmaya çalışırken@berayy canim e niye telaslandin hamile kalmak istemiyor musun? korunmuyor muydunuz?
@yusnes sorma bizde dün denedik yine kilitlendim nolacak böyle anlamadim gitti, bugun biralari kafama dikmeyi düsünüyorum artik son care
pes etmek yok daha da üstüne gitmen lazım canım:)aynı duyguları yaşadığımız için çok iyi anlıyoruz birbirimizi
canım o esnada heyecandan ıkınmak yerine kendini sıkmış olabilir misin?çünkü ıkınınca daha kolay ilerliyor ve acı kendini sıktığın zaman oluyor:26:
anestolü sadece vajinanin yani girisin üstüne falan sürdügünde hic bi ise yaramaz ki, anestolü vajinanin baya bi icine sürmen gerek ki giriste aci hissetme :) ama anestolün yakmasi cok kisa bende 10sn falan yaniyor sonra bitiyor...ben iki parmak alabildigim icin eldiven geciriyorum anestolü eldivene sürüyorum sonra giriyorum.baya bi uyusuyor. ama önemli olan esine güvenmen, cesaret etmen. cunku anestol tek basina ise yaramiyor yarasa bende yarardi
ben diğer aşamaları aştıktan sonra eş denemesine geçmişdm sanada öneririm canım böylece eşinde sıkılmamış olur cesaret etmen lazım canım hepimiz böyleydik ilk zamanlar zor tabi ama inatla zamanla yapılabilecek bişey inan
Parmak egzersizi yapmam çok zor bide eğer vajinamı yırtarsam nasıl acıklarım baska seylerden suphelenır dıye en soguk baktıgım cozm suanda. Doktor senın vajinan ınce cok kolay bozulur dedı. Dün denedim girmesi için ben üst pozisyondaydım ama yok ıtemıorum kendımı ıkınıyorum yınede olmuyo canm yanıyo sankı kendımı rahat bıraktıgım halde canm yanar gıbı oldu
Parmak egzersizi yapmam çok zor bide eğer vajinamı yırtarsam nasıl acıklarım baska seylerden suphelenır dıye en soguk baktıgım cozm suanda. Doktor senın vajinan ınce cok kolay bozulur dedı. Dün denedim girmesi için ben üst pozisyondaydım ama yok ıtemıorum kendımı ıkınıyorum yınede olmuyo canm yanıyo sankı kendımı rahat bıraktıgım halde canm yanar gıbı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?