Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

KASIM AYININ İLK 5 GELİNİNİN HALAYINI TOPTAN ÇEKİYORUMMMMMM

Gerçi hala 4'ü tam gelin olduğunun farkında değil biz biliyoruz nasılsa

1.eylülkelebek
2.realove
3.Pissa
4.girlinred
5._hanzade_

tey tey tey teyyyyyyyyy

Bu gelinlerin içinde emin olan sadece _hanzade_ var onunkini de ekstra çekiyorum dilililililiiiii

Son düzenleme:
canım bende parmak egzersizi yapamıyorum ve dediğin gibi üstte hiç olmuyo eşinle git dr. oda duysun söylediklerini

Sıkıntı da orda doktora gıtmek ıstemıyo ve üst pzisynda hc deglse bacaklarm kenetlenmıo

ama o üstümdeyken inanılmaz kitleniyo ve itiyorum eşimi. Of of sen nasıl yeniceksin ne durumdasın. anlatsana bende kopya çekim belki olr

arkadaşlar mrblar ben geçen seme sizinle birlikte burdaydım.malum problem bende de var.tam yeni yeni egzersiz yapmaya başlamışken eşimle ayrıldık.bi sene geçti boşanma arifesinden döndük dün barıştık hemen aklıma geldiniz.beni hatırlayan var mı ? ben hala aynı sorunu yaşamaktayım

Ben yeniyim, sizi tanımıyorum , ama eşinizle barışmanıza sevindim

Çözeriz hep beraber :) Tekrar egzersizlere başladınız mı? Ne durumdasınız?

allah razı olsun hayır başlamadım ama eskisi gibi kasmıyorum kendimi eskiden odun gibi şimdi ise bacaklarımı bile açıyorum o yüzden egzersiz yapmıcamm eşim bi seyahatte dönsün denicem hatta ucu biraz girdi eşim boşaldıktan sonra ben uzandım kalktım biraz akıntım oldu öyle yani ne durumdayım sizce

Ben yeniyim, sizi tanımıyorum , ama eşinizle barışmanıza sevindim

Çözeriz hep beraber :) Tekrar egzersizlere başladınız mı? Ne durumdasınız?

Direk penis egzersizi ile yenenler oluyor Kasmamanız daha çabuk yol alacağınızı gösteriyor Bence sizin de yenmenize çok az kalmış

aminnnnn inşallah allah biliyor ya ben çok çektim özüm falan hep yardımcı oldular bana o zamanlar sonra boşverdim işte ama artık bende bebek isitorum eşim gelsede olsada yazsam size halay çeksek falan allah hepimizin yardımcısı olsun

Direk penis egzersizi ile yenenler oluyor Kasmamanız daha çabuk yol alacağınızı gösteriyor Bence sizin de yenmenize çok az kalmış

Canım bu işin özünde istek, inat, özveri ve hedef yatıyor. Onlar da sen de var

Olacakkkkk olacakkkk

Ama yine bir şekilde egzersiz yapsanız daha çabuk olur Ben 4 günde yendim, bir arkadaşımız 2 günde yendi. Egzersizin çok faydası oluyor

4 gunde egzersızle nasıl yendınız bıraz anlatırmısınız neler yaptıgınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…