Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nerelerdesin ya sensiz topik olmuyo koçlarımız artık pek girmiyo berayy sen althea ecrinx pek yoksunuz artık özletiyonuz kendinizi

Tatlım benim kendi adıma söyliim, canım sıkkındı bu ara , pek giresim yoktu, bir de izmir'e gittik, hasta oldum derken iyice uzaklaştım, eğer burada çok aktifsem bilinki hem moralim yerinde hem de vaktim bol... Ama aktif değilsem moralim bozuk ya da vaktim yok

Yoksa asla sizleri terketmem ben

eneeeeee sen izmire mi geldinnnnn??? aşk olsun görüşürdük yaaa burada neyin var?tabi çok özel değilse.yapabileceğim birşey var mı?

Son düzenleme:

hımm anladım canım geçmiş olsun ve inşallah canını sıkan ve moralini bozan şeyleri atlatırsın en kısa zamanda

nerelerdesin ya sensiz topik olmuyo koçlarımız artık pek girmiyo berayy sen althea ecrinx pek yoksunuz artık özletiyonuz kendinizi

canım benim iş yerindeki nette sorun vardı,evde zaten vaktim olmadığınan nete bakamıyordum.forumu cepten takip etmeye çalıştım ama msj yazılmıyordu bir de küçücük ekran takip zor oldu.yoksa hep aklımdasınız inanın.senin nasıl giiyor bakalım yeni gelin

napıonuz... kızlar ben vajıyı yendim ya allahım ya bumuymuş diyorum bunun için mi günlerce kendimi kasmısım ya kızlar hiç birşey hisetmiyosunuz ne acı ne bişi gerisi boşluk kendimizi kastığımzdan öle oluo korkmayın hiç

eneeeeee sen izmire mi geldinnnnn??? aşk olsun görüşürdük yaaa burada neyin var?tabi çok özel değilse.yapabileceğim birşey var mı?

Ben sorunumdan bahsedince burayı çok meşgul ediyorum o yüzden boşver Eşimle tartışmıştık da gene Sen aktif değildin sitede aslında görüşmek gelmişti aklıma

Ben sorunumdan bahsedince burayı çok meşgul ediyorum o yüzden boşver Eşimle tartışmıştık da gene Sen aktif değildin sitede aslında görüşmek gelmişti aklıma

umarım herşey yolundadır şimdinet sorunu yüzünden forumda olamadım ozaman inşallah birdahaki gelişinde görüşürüz

sizin adınıza çok sewindim banada yardımcı olurmusunuz bnde çok zor durumdayım((
vallah komik gelecek ama ilk doğum günü mumu ile başladım:))) parmak çok itici geldi bana içerdeki o alanı hisstemek bana göre değildi sonra ara verdim eşim emla alalım dedi onunla yapalım artık deyince aldık emlayı sürmeden önce eşimin parmağıyla egzersiz yaptık ve cok rahatladı kafam sonra ilacı sürdük uyustumu uyusmadımı onu bile anlamdım ve ilkten sadece p..ns başı girdi yarıya kadar aldım ve bıraktım ki bırakmamın sebei acı değil ertesi gün yine egzersiz ve ardından emla ile bu sefer tamamını aldım utandım kendimden sonra buymuydu dedim hiç bir şey yokmuş ne acı ne ağrı ne kan sadece kafada bitiyor he birde kas gevşetici iötim ki cok faydası oldu:))))))))

anladım canım benimde iyiye gidiyor çok şükür gün geçtikçe

arkadaşlar banada yardım edin. bıktım artık vajinusmus denilen bu illetten 4 ay önce evlendim. ve bu hastalık yüzünden etrafıma evcilik oyunu oynamaktan sıkıldım artıkkk

arkadaşlar banada yardım edin. bıktım artık vajinusmus denilen bu illetten 4 ay önce evlendim. ve bu hastalık yüzünden etrafıma evcilik oyunu oynamaktan sıkıldım artıkkk

Canım doktora gittin mi? Fiziksel bir problemin olup olmadığını öğrendin mi? Egzersiz yaptın mı?

arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum...daha önce konuları takip ediyordum.
maalesef benimde problemim vajinusmus.1 yıldır evliyim ve hala olmadı
burdaki deneyimleri,bu hastalığı yenen arkadaşları, tavsiyelerini okudum.ama hala durum aynı.bende anne olmak istiyorum.benimde normal bi hayatım olsun.lütfen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

canım burda herkes sana yardım eder sen fiizksel bir sorunun olup olmadığını öğrendin mi doktordan

Canım doktora gittin mi? Fiziksel bir problemin olup olmadığını öğrendin mi? Egzersiz yaptın mı?

kadın doguma gittim bana uyuşturucu kremler falan verdi onlarla deneme yaptık ama olmadı.2 aydır psikoloğdan yardım alıyorum parmak egzersizine geçtim bugün ama cesaret edemiyorum yapamam gibi geliyo offf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…