Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kadın doguma gittim bana uyuşturucu kremler falan verdi onlarla deneme yaptık ama olmadı.2 aydır psikoloğdan yardım alıyorum parmak egzersizine geçtim bugün ama cesaret edemiyorum yapamam gibi geliyo offf.

Tatlım yapamam gibi geliyor dedikçe yapamazsın. Sanki bizler çok cesurduk da pat diye egzersiz yapıp yendik mi? Bizim de egzersize geçme sürelerimiz uzundu, cesaret edemiyorduk. Ama bu illetten kurtulmak istiyorsan egzersiz yapmaktan başka çaren yok Ben de buraya ilk yazdıklarımda "parmak falan diyorsunuz düşüncesi bile beni kasıyor" yazmıştım. Ama yapmak zorundaydım, cesaretimi topladım ve azmettim 4 günde yendim. Ben de 1 yıl bekledim. Ama 4 günde kurtuldum. Azmedip cesaret edip egzersizlere başlamak zorundasın Oturduğun yerden isteyerek başarıya ulaşamazsın

biliyorum yapmam lazım ama bir bogum parmak dedi doktorum nasıl girecek oraya bilemiyorum.acı cekerim diye düşünüyorum.

Acıyı düşündükçe acı çekersin.

Bu bir erteleme hastalığı. Çözümün egzersiz olduğunu bildiğin halde "acıyacak" "vaktim yok" "ben yapamam" diyerek erteledikçe erteliyorsun. 1 yıl ertelemişsin, daha ne kadar ertelemeyi düşünüyorsun?

O yüzden cesaret et ve şu an müsaitsen al aynayı karşına, tırnaklarını kes, ellerini yıka, serçe parmağını jelle ve yerleştirmeye çalış. Evde jel yoksa bir seferliğine bebe yağı ile dene ama hemen jel temin etmeye çalış, çünkü bebe yağı mantar yapıyor. Şimdi dene ve aşamalarını buraya yaz

biliyorum yapmam lazım ama bir bogum parmak dedi doktorum nasıl girecek oraya bilemiyorum.acı cekerim diye düşünüyorum.

hercaicim canım saçmalama ne acısı o düşünceyi at kafandan öyle bişey yokki... hem acısa nolcak acıdığı an çekersin parmağını(kii öyle bişi yok) bi dene biz ne yapamam diyenler gördükkk başla bi an öncede kurtul canımmm sende

Forumun karamsarı karamsarrr takip etmeyi bırak ve yaz buraya hadi Bak yeni karamsarlar gelmiş. En karamsar vajilinin bile nasıl yendiğini yaz ki görsünler

Son düzenleme:

doktor bebe yağıyla yapmamı istedi ama daha iyi oldugunu söyledi kullanmayımmı yani arkadaşlar

doktor bebe yağıyla yapmamı istedi ama daha iyi oldugunu söyledi kullanmayımmı yani arkadaşlar

Canım bebe yağı sürekli kullanıldığında mantar yapıyor. Bir-iki seferden bir şey olmaz ama sürekli onla yaparsan mantar olabilirsin

Sen bugünlük bebe yağı ile yap. Daha fazla erteleme. Yarın ilk iş bir jel edin

Ben de ilk egzersizlerimi bebe yağı ile yaptım. Jel bebe yağına göre daha rahat

hopeforummmm ben geçmişi gezdim ama yendiklerini göremedim? Hangi sayfada yaf:26:

açılın açıılııın suçun faili geldi açılııııın kızlar vaalla ösür dilerim cadıkedi listeyi yenilemiş aaaa üç tane yeni gelin var ve hiçbirinin adını bilmiyorum amaa çok sevindim ve hemen halay çekiyim dedim. cadikedicim bulamadım deyince tekrar listeeye bi baktım ki ne görem ilk ikisi egzersiz listesine giriş yapanlarmış sadece duru2020 gelin olmuş ne bilim ben de gelin yazısını görünce hepsini toptan gelin yapıvermişim

şşşş kızmayın bana tamam mı :18: :18: :18: napıyım herkes gelin olsun istiyorum demikki bilinçaltıma yerleşmiş

evet bencede jel çok rahatmış bebe yağını uzun süre kullandım.

kadın doğum doktoru jel vermişti olmazsa onunla yapmaya çalışırım arkadaşlar. yaa nasıl olcak bu ben çok cesaretsiz biriyim kendimden nefret ediyorum bu durumlarda.

cadıkedi sen nasılsın yoktun uzun zamandır

HUEHUEHE evet o benim

kadın doğum doktoru jel vermişti olmazsa onunla yapmaya çalışırım arkadaşlar. yaa nasıl olcak bu ben çok cesaretsiz biriyim kendimden nefret ediyorum bu durumlarda.

bak canım bi yrden başlamak gerek değil mii. yapıcan tek şey bugün serçe parmağının tek boğumunu almak.. sana acı olmayacağının garantisini verebilirim lütfen bi yerden başla.. biz hep yanındayız ve yardıma hazırız

Son düzenleme:

* Evet jelle yap
* Kendinden nefret etme, hepimiz senin gibiydik, tek yapman gereken cesaret edip azmetmen
* Bırak tembelliği egzersize başla hadi , seni bekliyoruz hepimiz

canım hepimiz aynı durumdaydık...ben egzersiz pozisyonunda saatlerce ağladığımı biliyorumama ağlamak çözüm değil kimse gelip yapmadı yapmıcaktıda yine ben yapmalıydım ve yaptımacıyacak die bişey yok yenenleri okurken hiç okudunmu acıdı die yazanı okumadın.demekki acımıyo.hatta yapınca bumuymuş diosun.acı yok gerçekten hemen başla erteleme zaten bu zamana kadar ertelemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…