- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.221
kesinlikle sana katılıyorum.burda emladan çok memnun olanlar bizim gibi yanıp kavrulmayanlar da çıktı ama ben gerçekten yandım diye evin içinde tur attım.egzersizdeki ve ilişkideki yanma da neymiş emla mı aman aman.senin de dediğin gibi emlayı epilasyon için kullandım.onun yerine anestol kullandım ama benim kullanma nedenim çok dha farklı yanmanın dışında rahimde batmalırım oluyordu.yoksa o yanmalar dayanılmayacak gibi değil ve zamanla geçiyor.en güzeli hiç kullanmamak.
canım ben emla kullanmadım sana bu konuda yardımcı olamıcam ama aparat konusunda çok iyisin 10 cm i rahat rahat alabildiğin ve kendini hazır hissettiğin anda penis denemelerine geçebilirsin :)) birazının girip kalanın girmemesinin sebebi kendini sıkıyor olman canım sana kendini sıkıyormuş gibi gelmez ama bak o durumda yani aparat içindeyken bi dinle kendini ne durumdasın ondan sonra hani yoruluruzda bir huuuuuuuuuu diye nefes veririz ya dışarı öyle yap ve sal kendini sonra aparatı popoya doğru yönledir bak nasıl da kolayyca gitcek bende yaşadım bunu bildiğim için bu kadar emin yazıyorum. bi de hangi pozisyonda deniyosun bilmiyorum ama sırtını duvara, koltuğa ya da yatak başlığına :)) nereye istersen yasla azcık poponu kaydır ve aparatı öyle almaya çalış bak nasıl yağ gibi gidiyo:) tabi bu kişiden kişiye değişir sen hangi pozisyonda rahat ediyorsan öyle dene canım
selam bacım emla dan medet ummuş biri olup emla alarak cinsel ilişki deneyimi yaşamı çabalamış biri olarakkkkkkkkk sakın sakın sakınnnnnn diyorum uzak dur... 1 tüpü denedim diğerleri kaldı haa keşke ulaşılabilir olsanda versemde denesen o zaman o acıyı yanmayı anlardın...uyuşturucak güya o bölgemi yaktı tutuşturduuuu... ben onunla yenemedim burası egzersizler vs... sayesinde kendimce yendimmm hala emla duruyorrr ama lazere gidince kullancammmm o bölgemin dış kısımalrındaaa....bana emla deme yani
sadece emlamı neler yaptım neler yenmek için burda onları yazmıyorum kimseleri yanlış yönlendirmek istemediğim için... hadiii kalın sağlıcaklaaa
canım ben emla kullanmadım soran arkadaşa cevabın başında da yazdım ben kullanmadım yardımcı olamıcam diye egzersizleri hakkında bişeyler yazdım. ama bu vesileyle arkadaşlara diyorum ki;
kızlar hiçbişeye ihtiyacınız yok ben hiç bişey kullanmadım sadece su bazlı jel kullandım. onu da kendimi kasmamayı öğrendiğimde nerdeyse hiç kullanmadım sadece 10cm alırken aparat kenarlara sürtünüyodu bu sürtünmeyi engellemek için kullandım.
dostlar demem o ki bişeye ihtiyacınız yok. ihtiyacınız olan tek şey, KENDİNİZE İNANMAK, AZIM VE KARARLILIK...
gerçekten içim çok rahatladı bu çok mahrem bi konuyu bi allah bi eşimden başka kimseyle paylaşamadım bu konuyu ama şimdi benimle aynı sorunu yasayan insanlarla konuşuyorum özellikle athela ve kgokçe sesimi duydugunuz için minnettarım umurım hep beraber yenicez her asamamı yazıcam
gerçekten içim çok rahatladı bu çok mahrem bi konuyu bi allah bi eşimden başka kimseyle paylaşamadım bu konuyu ama şimdi benimle aynı sorunu yasayan insanlarla konuşuyorum özellikle athela ve kgokçe sesimi duydugunuz için minnettarım umurım hep beraber yenicez her asamamı yazıcam
memnun olannn bencee sürmesi gereken bölgeye sürememiştiro yüzden dışına kenarına gelmiştirrrr sanmıyorum ya da acı eşiği farklıdırrrr :) kesinlikle şiddetle diyorum EMLA DAN uzak durun.... zaten emla yı devlet karşılamıyor ve 5 tüp içerisinde bulunduran bir kremm ve genellikle kareciğer kanseri olup siroz olup karından su çekim aşamasında acıyı hafifletmek için kullanılıyormuşşşş...
emla yerine anestol mü kullanayım canımm ne dersin çünkü aparatı ben uyuşturmadan kullanamıyorum çok denedim ama olmuyor canımm
canım ben emla kullanmadım soran arkadaşa cevabın başında da yazdım ben kullanmadım yardımcı olamıcam diye egzersizleri hakkında bişeyler yazdım. ama bu vesileyle arkadaşlara diyorum ki;
kızlar hiçbişeye ihtiyacınız yok ben hiç bişey kullanmadım sadece su bazlı jel kullandım. onu da kendimi kasmamayı öğrendiğimde nerdeyse hiç kullanmadım sadece 10cm alırken aparat kenarlara sürtünüyodu bu sürtünmeyi engellemek için kullandım.
dostlar demem o ki bişeye ihtiyacınız yok. ihtiyacınız olan tek şey, KENDİNİZE İNANMAK, AZIM VE KARARLILIK...
İHTİYACINIZ OLAN TEK ŞEY,
KENDİNİZE İNANMAK, AZIM VE KARARLILIK...
anestol emlaya göre çok daha hafif bir ilaç.ben hala kullanmak durumundayım ama benım kullanma nedenım cok daha farklı,yanmayla lakalı değil.madem öyle anestol kullan ama azaltarak bırakmaya çalış canım yoksa alışırsan zor olur.
hopefor çok teşekkürler canımm.. dediğin pozisyonda yapıyorum ama biraz kastım kendimi herhalde.. bugün yine deneyeceğim birazdan başlarım inşallah.. gelişmeleri hemen yazacağım..
valla akşamdan beri kendimize gülüyoruz eşimle.. 10 cm ye geçtim diye çocuk gibi sevindik akşam
burdan bir arkadaş ilerlemesini yazınca da çoooooook mutlu oluyorum.. kendi kendime gülüyorum bilgisayarın başında..
SESSİZ SESSİZ OKUYUP HALA HAREKETE GEÇMEYEN ARKADAŞLAR!!!
1 gün bile kayıp... sizin için burayı okumaya başlamanız ilk adım nolurr ikinci adıma geçin... korkmayın lütfen egzersizlerden.. ben hala yenemedim ama egzersizimi yaptığım için büyük bir rahatlıkla uyudum çok şükür.. Rabbim yenmeyi de nasip etsin hepimize inşallah.. "bugün değil yarın başlarım" demek zaten bu hastalığın virüsü mikrobu... onu yenersek bu hastalığı yeneriz inşallah...
emla yerine anestol mü kullanayım canımm ne dersin çünkü aparatı ben uyuşturmadan kullanamıyorum çok denedim ama olmuyor canımm
çok sağol canım bugün anestol alayım ben.. emladan ben de rahatsızım..
peki jel tavsiyeniz var m kızlar???
tecrübeli bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum bu mum egzersizine başladım bu sabah ama 15 dk yapabildim 6-7 cm kadardı normalı nedir kaç dk yapmam lazım arkadaşlar
tecrübeli bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum bu mum egzersizine başladım bu sabah ama 15 dk yapabildim 6-7 cm kadardı normalı nedir kaç dk yapmam lazım arkadaşlar
bugün ilk kez spontan bi şekilde birlikte olduk kızlarsabah uyanır uyanmaz hemde bende şaşırdım bi ödev gbi yapmıştık 3 defasındada. 4. bugün oldu ve hiç planlamamıştık çok çokk rahattımm. şunu farkettim planlamadan olduğunda daha rahat oluyosun ve zevk almaya daha çok yaklaşıyosun.. demem o kiiii GNCMR ve senin gbi olan güzel arkadaşlarım eşlerinizi zorlamayınn bırakın onlar size yaklaşıcak zaten. bende hep ite kaka yaptrdım bu zamana kadar hiç aklıma gelmezdi bugünkü gbi bi ilişki yaşayacağım Allah hepinizin yüzünü güldürsün hepinize yaşatsınnn
bugün ilk kez spontan bi şekilde birlikte olduk kızlarsabah uyanır uyanmaz hemde bende şaşırdım bi ödev gbi yapmıştık 3 defasındada. 4. bugün oldu ve hiç planlamamıştık çok çokk rahattımm. şunu farkettim planlamadan olduğunda daha rahat oluyosun ve zevk almaya daha çok yaklaşıyosun.. demem o kiiii GNCMR ve senin gbi olan güzel arkadaşlarım eşlerinizi zorlamayınn bırakın onlar size yaklaşıcak zaten. bende hep ite kaka yaptrdım bu zamana kadar hiç aklıma gelmezdi bugünkü gbi bi ilişki yaşayacağım Allah hepinizin yüzünü güldürsün hepinize yaşatsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?