- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.241
inşallah canımcım yaaa bi de jel olmadan yapabilsemalışkanlık olmuş hep kullanıyorum hatta dün gittim yeni aldım okeyin artık hedefim jelsiz yapmak
tecrübeli bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum bu mum egzersizine başladım bu sabah ama 15 dk yapabildim 6-7 cm kadardı normalı nedir kaç dk yapmam lazım arkadaşlar
inşallah canımcım yaaa bi de jel olmadan yapabilsemalışkanlık olmuş hep kullanıyorum hatta dün gittim yeni aldım okeyin artık hedefim jelsiz yapmak
canım jel çok sıkıntı değil bence.yani herzaman lazım olabilr annem 30 yıllık evliyim banada lazım oluyo bazen dedi
kızlar Durex Masaj Jeli & Kayganlaştırıcı diye satılıyor ondan alıyorum di mi??.. bugün inşallah emlasız yapacağım bu işi :)
ne bileyim ben kullanmak istemiyorumama tabi şimdi mecburiyetten
kızlar Durex Masaj Jeli & Kayganlaştırıcı diye satılıyor ondan alıyorum di mi??.. bugün inşallah emlasız yapacağım bu işi :)
tabi şimdi mecburiyetten kullanıyoruzişte bazende lazım oluyomuş.ya inş jel olmadan hiç hissetmediğimiz günlerde gelir.ya evli bi arkadaşla konuşuyoduk sabah bi uyanıyorum bişeyler yapmışız hatırlamıyorum bile dio demekki okadar kolay oluyo bizmi çok büyüttük acaba:44:
durex massage 2in1 yazyor benimkindeeee morumsu pembemsi bir tüm pe...s gibi bir tipi var kutusunun:)
derhal al ve yapkal sağlıcakla
haha kızın haberi bile yok deseneayy ne güzel yaa valla aslında çok basit gerçekten ama dediğin gbi büyütüyoruz
tabi şimdi mecburiyetten kullanıyoruzişte bazende lazım oluyomuş.ya inş jel olmadan hiç hissetmediğimiz günlerde gelir.ya evli bi arkadaşla konuşuyoduk sabah bi uyanıyorum bişeyler yapmışız hatırlamıyorum bile dio demekki okadar kolay oluyo bizmi çok büyüttük acaba:44:
ya şu regl bi bitsin hergün yapıp bu ödev havasındanda alta geçme korkusundanda kurtulcaaaaaaaaaaaaam inş.
durex massage 2in1 yazyor benimkindeeee morumsu pembemsi bir tüm pe...s gibi bir tipi var kutusunun:)
derhal al ve yapkal sağlıcakla
alt üstekinden daha rahat hatta aslında ilk gece için tavsiye edilen pozisyon o ama bizler hep üstte yendik.yine de altta olmaktan korkma daha rahat gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?