Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok sağol canım bugün anestol alayım ben.. emladan ben de rahatsızım..
peki jel tavsiyeniz var m kızlar???

deli kız yaa:) bak anestoldan önce bi jel dene öyle almaya çalış. çünkü diğerleri alışkanlık yapabilir özellikle psikolojik bi alışkanlık sonra onsuz yapamazsınız. benim yendikten sonra jelsiz yaptığım bile oldu siz niye yapamayasınız
bu arada unutmuşum ben ok in su bazlı jelini kullandım ama pek çok arkadaş medicallerde satılan ultrason jelinden bahsediyor 1 lt si 5 tl ymiş ama ne diye istiyorlar bilmiyorum :))

Son düzenleme:
tecrübeli bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum bu mum egzersizine başladım bu sabah ama 15 dk yapabildim 6-7 cm kadardı normalı nedir kaç dk yapmam lazım arkadaşlar

15 dkkyı 30 a çıkar
30u 35
35-40
yani kademeli artır derim bacımmmm hadi bakalımmm sen bunu bu ay halletsennnn ha gayret:)

bende dün öyle bir durum yaşadım kendiliğinden gelişti dediğin gibi daha rahat oluyo hatta eşim seni ilk defa bu kadar cesaretli gördüm dedi çok rahattım kasmadım onun da hoşuna gitti bu durum geçekten insan şartlayınca zevkte alamıyo ve daha çok kasıyo şartlamamak lazımmış zamanla herşeyi öğrenecez yasemincim

inşallah canımcım yaaa bi de jel olmadan yapabilsem alışkanlık olmuş hep kullanıyorum hatta dün gittim yeni aldım okeyin artık hedefim jelsiz yapmak

inşallah canımcım yaaa bi de jel olmadan yapabilsem alışkanlık olmuş hep kullanıyorum hatta dün gittim yeni aldım okeyin artık hedefim jelsiz yapmak

oda zamanla canım herşey bir anda olacak diye bişey yok biz yeter ki isteyelim yapamayacağımız şey yoktur herşey kafada bitiyo

tecrübeli bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum bu mum egzersizine başladım bu sabah ama 15 dk yapabildim 6-7 cm kadardı normalı nedir kaç dk yapmam lazım arkadaşlar

canım althea nın dediği gibi sana kalmış ve kendini kısıtlama. ama bi tavsiye veriyim kabul edersen :) o anda aldığın aparatı rahat rahat alıp çıkarana kadar bırakma derim ben. ben her kalınlaştırdığım aparatı rahat rahat aldığımda bu son bu son diyodum ama bırakamıyordum sevinçten rahat aldığımı görünce

hadi kızlar ben kaçtımm hobby85 ve yeteramabukadar bol egzersizle jelle güzelll kalınnn :) güzel haberlerle görüşmek ümidiyle bacılarrrr

kızlar Durex Masaj Jeli & Kayganlaştırıcı diye satılıyor ondan alıyorum di mi??.. bugün inşallah emlasız yapacağım bu işi :)

ne bileyim ben kullanmak istemiyorum ama tabi şimdi mecburiyetten

tabi şimdi mecburiyetten kullanıyoruzişte bazende lazım oluyomuş.ya inş jel olmadan hiç hissetmediğimiz günlerde gelir.ya evli bi arkadaşla konuşuyoduk sabah bi uyanıyorum bişeyler yapmışız hatırlamıyorum bile diodemekki okadar kolay oluyo bizmi çok büyüttük acaba:44:

tatlışlarım aynı tecrübeyi ben de yaşadım gerçekten farklıydı diğerlerine göre. kocanızla bütünleşiyorsunuz duygusal anlamda :) , yaptığınıza yapabildiğinize olan inancınız sevincinize 1000 e katlıyor. diğer anlamda karamsarın da dediği gibi hep bi ödev havası, hep bi tedirginlik oluyo

kızlar Durex Masaj Jeli & Kayganlaştırıcı diye satılıyor ondan alıyorum di mi??.. bugün inşallah emlasız yapacağım bu işi :)

durex massage 2in1 yazyor benimkindeeee morumsu pembemsi bir tüm pe...s gibi bir tipi var kutusunun:)

derhal al ve yap kal sağlıcakla

haha kızın haberi bile yok desene ayy ne güzel yaa valla aslında çok basit gerçekten ama dediğin gbi büyütüyoruz

ya şu regl bi bitsin hergün yapıp bu ödev havasındanda alta geçme korkusundanda kurtulcaaaaaaaaaaaaam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…