- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.241
çok sağol canım bugün anestol alayım ben.. emladan ben de rahatsızım..
peki jel tavsiyeniz var m kızlar???
tecrübeli bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum bu mum egzersizine başladım bu sabah ama 15 dk yapabildim 6-7 cm kadardı normalı nedir kaç dk yapmam lazım arkadaşlar
biz hala ödev gibi yapıyoruz
bugün ilk kez spontan bi şekilde birlikte olduk kızlarsabah uyanır uyanmaz hemde bende şaşırdım bi ödev gbi yapmıştık 3 defasındada. 4. bugün oldu ve hiç planlamamıştık çok çokk rahattımm. şunu farkettim planlamadan olduğunda daha rahat oluyosun ve zevk almaya daha çok yaklaşıyosun.. demem o kiiii GNCMR ve senin gbi olan güzel arkadaşlarım eşlerinizi zorlamayınn bırakın onlar size yaklaşıcak zaten. bende hep ite kaka yaptrdım bu zamana kadar hiç aklıma gelmezdi bugünkü gbi bi ilişki yaşayacağım Allah hepinizin yüzünü güldürsün hepinize yaşatsınnn
bende dün öyle bir durum yaşadım kendiliğinden gelişti dediğin gibi daha rahat oluyo hatta eşim seni ilk defa bu kadar cesaretli gördüm dedi çok rahattım kasmadım onun da hoşuna gitti bu durum geçekten insan şartlayınca zevkte alamıyo ve daha çok kasıyo şartlamamak lazımmış zamanla herşeyi öğrenecez yasemincim
yok yok kızz çıktımda koştum geldım sorunsuzzz guzel geçti sadece 2 kere git gel yapabldık :)
inşallah canımcım yaaa bi de jel olmadan yapabilsemalışkanlık olmuş hep kullanıyorum hatta dün gittim yeni aldım okeyin artık hedefim jelsiz yapmak
tecrübeli bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum bu mum egzersizine başladım bu sabah ama 15 dk yapabildim 6-7 cm kadardı normalı nedir kaç dk yapmam lazım arkadaşlar
inşallah canımcım yaaa bi de jel olmadan yapabilsemalışkanlık olmuş hep kullanıyorum hatta dün gittim yeni aldım okeyin artık hedefim jelsiz yapmak
canım jel çok sıkıntı değil bence.yani herzaman lazım olabilr annem 30 yıllık evliyim banada lazım oluyo bazen dedi
kızlar Durex Masaj Jeli & Kayganlaştırıcı diye satılıyor ondan alıyorum di mi??.. bugün inşallah emlasız yapacağım bu işi :)
ne bileyim ben kullanmak istemiyorumama tabi şimdi mecburiyetten
kızlar Durex Masaj Jeli & Kayganlaştırıcı diye satılıyor ondan alıyorum di mi??.. bugün inşallah emlasız yapacağım bu işi :)
tabi şimdi mecburiyetten kullanıyoruzişte bazende lazım oluyomuş.ya inş jel olmadan hiç hissetmediğimiz günlerde gelir.ya evli bi arkadaşla konuşuyoduk sabah bi uyanıyorum bişeyler yapmışız hatırlamıyorum bile dio demekki okadar kolay oluyo bizmi çok büyüttük acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?