Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

durex massage 2in1 yazyor benimkindeeee morumsu pembemsi bir tüm pe...s gibi bir tipi var kutusunun:)

derhal al ve yap kal sağlıcakla

burası bağımlılık yapıyor di mi yaişe gelir gelmez hemen buraya bakıyorum benim de çıkmam lazım ama ben de senin gibi takıldım kaldım.ortam iyi ya gidesim gelmiyor

herkes bi gün normal olarak yaşar inşallah bu güzellikten mahrum kalmasın kimse hani zevk almayı geçtim eşimin gözlerindeki mutluluk bile beni benden almıştı yaniii

oda çok farklıymış ama ben hatırlamak isterim

ne güzel canım Allah böyle güzel duyguları burda yenemeyen diğer arkadaşlarımızı yaşatsın inşallah aminnn

alt üstekinden daha rahat hatta aslında ilk gece için tavsiye edilen pozisyon o ama bizler hep üstte yendik.yine de altta olmaktan korkma daha rahat gerçekten

genelde herkes ilk gece altta geleneksel pozisyonda yapıyor demek ki vardır bununda bir hikmeti kolay hali bu ki eskiden bugünlere kadar gelmiştir ama biz korktuğumuzdan üstte hakimiyet bizde olduğu için bize daha kolay geliyordur bence ama bende artık altta daha kolay düşünenlerdenim

ya şu regl bi bitsin hergün yapıp bu ödev havasındanda alta geçme korkusundanda kurtulcaaaaaaaaaaaaam inş.

noldu biliyo musun karamsar? alta geçme korkum var dediğin için yazıyorum :) bin yendikkten sonra ki 2 ya da üçüncü denememdeydi sanırım vaktimiz az diye kastım galiba kendimi ve üstte yapamadım bi türlü ben de gözümün yaşı nöbet bekliyo tabi düştü düşecek oyyy oyyyy benim canım kocam dediki üzülme dur bakalım bi de ben deniyim yeter senin kontrol ettiğin :) şaka tabi :) dedi ve ben alta geçtim ve o yavaş yavaş ilerledi ve valla inanamadım gitgel bile yaptı docam da çok sevindi tabi ona öncesinde burdaki yön resimleriini göstermiştim ve konuşmustuk da aynı zamanda. kocanıza duyacağınız güven de çok önemli kızlar. beray hep derdi ya kocanıza da yaptırın parmak egzersizi diye mutlaka yaptırın ona güveniniz gelcek

ya işte benim sorunum orda eşime parmak egzersizi yaptıramadım.eşiminde ilk deneyimi olacağı için gerginim:18:ama ya ben üstteyken ters döneriz diyorum yada yine benim kontrolümde altta denerim bakalım bi regl bitsinde

katılıyorum sana canım o eş parmağı çok önemli bende eşimin iki parmağını aldığım gece yendim

herkes bi gün normal olarak yaşar inşallah bu güzellikten mahrum kalmasın kimse hani zevk almayı geçtim eşimin gözlerindeki mutluluk bile beni benden almıştı yaniii

amiiiiin canım Allah ım bütün arkadaşlara yaşamayı nasip etsin hepimiz hak ediyoruz bunu en çok da biz hak ediyoruz bence yapanlar zaten kolayca sıkıntı çekmeden yaptılar zaten ama baksana bizim çektiklerimize biz alnımızın teriyle emek vere vere elde ettikk ( bak bak bak nasıl da üste çıkıyorum:) )

canım hiç korkma inan daha kolay oluyo ben ilk yendiğim gün hem üstte aldım sonra emin olmak için alta geçtim üstte yarım saatte almışsam altta hemen girdi inanamadım gitgel bile oldu poponun altına yastık koy yada az kaldır poponu yine sen yönlendirebilirsin eşini istersen ilk başını kendin yerleştirirsin yine devamını eşin getirir korkacak bişey yok eşine güven

aaaaaaaaaa Kemreeeee hoşgeldinnnn nasılsın?

Canım benim hoşbulduk. İyiyim, doğum yaklaştıkça heyecan basıyor Şu an bile içimde kıpır kıpır dönüp duruyor. Allah en yakın zamanda vajinusmuslu olanların vajinusmusu aşması, aşanların da istedikleri an hamile kalması, hamile olanların da sağ salim, sağlıklı bir bebek nasip etsin herkese

amiiinn ablacım inşallah.daha geçen gün burda kulaklarını çınlattım.bir arkadaş vajili olup hamile kalan var mı diye soruyordu da.doğumuna az kalmış umarım herşey yolundadır.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.bu senin ikinciydi değil mi?nasıl hissediyorsun kendini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…