- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.261
durex massage 2in1 yazyor benimkindeeee morumsu pembemsi bir tüm pe...s gibi bir tipi var kutusunun:)
derhal al ve yapkal sağlıcakla
haha kızın haberi bile yok deseneayy ne güzel yaa valla aslında çok basit gerçekten ama dediğin gbi büyütüyoruz
tabi şimdi mecburiyetten kullanıyoruzişte bazende lazım oluyomuş.ya inş jel olmadan hiç hissetmediğimiz günlerde gelir.ya evli bi arkadaşla konuşuyoduk sabah bi uyanıyorum bişeyler yapmışız hatırlamıyorum bile dio demekki okadar kolay oluyo bizmi çok büyüttük acaba:44:
ya şu regl bi bitsin hergün yapıp bu ödev havasındanda alta geçme korkusundanda kurtulcaaaaaaaaaaaaam inş.
durex massage 2in1 yazyor benimkindeeee morumsu pembemsi bir tüm pe...s gibi bir tipi var kutusunun:)
derhal al ve yapkal sağlıcakla
alt üstekinden daha rahat hatta aslında ilk gece için tavsiye edilen pozisyon o ama bizler hep üstte yendik.yine de altta olmaktan korkma daha rahat gerçekten
ya şu regl bi bitsin hergün yapıp bu ödev havasındanda alta geçme korkusundanda kurtulcaaaaaaaaaaaaam inş.
alt üstekinden daha rahat hatta aslında ilk gece için tavsiye edilen pozisyon o ama bizler hep üstte yendik.yine de altta olmaktan korkma daha rahat gerçekten
noldu biliyo musun karamsar? alta geçme korkum var dediğin için yazıyorum :) bin yendikkten sonra ki 2 ya da üçüncü denememdeydi sanırım vaktimiz az diyekastım galiba kendimi ve üstte yapamadım bi türlü ben de gözümün yaşı nöbet bekliyo tabi düştü düşecek oyyy oyyyy benim canım kocam dediki üzülme dur bakalım bi de ben deniyim yeter senin kontrol ettiğin :) şaka tabi :) dedi ve ben alta geçtim ve o yavaş yavaş ilerledi ve valla inanamadım gitgel bile yaptı docam da çok sevindi tabi ona öncesinde burdaki yön resimleriini göstermiştim ve konuşmustuk da aynı zamanda. kocanıza duyacağınız güven de çok önemli kızlar. beray hep derdi ya kocanıza da yaptırın parmak egzersizi diye mutlaka yaptırın ona güveniniz gelcek
noldu biliyo musun karamsar? alta geçme korkum var dediğin için yazıyorum :) bin yendikkten sonra ki 2 ya da üçüncü denememdeydi sanırım vaktimiz az diyekastım galiba kendimi ve üstte yapamadım bi türlü ben de gözümün yaşı nöbet bekliyo tabi düştü düşecek oyyy oyyyy benim canım kocam dediki üzülme dur bakalım bi de ben deniyim yeter senin kontrol ettiğin :) şaka tabi :) dedi ve ben alta geçtim ve o yavaş yavaş ilerledi ve valla inanamadım gitgel bile yaptı docam da çok sevindi tabi ona öncesinde burdaki yön resimleriini göstermiştim ve konuşmustuk da aynı zamanda. kocanıza duyacağınız güven de çok önemli kızlar. beray hep derdi ya kocanıza da yaptırın parmak egzersizi diye mutlaka yaptırın ona güveniniz gelcek
ya ben eşime pek güvenemiyorumdaama inş onuda aşıcam inş hepimiz ödev olmadan normal bi ilişki yaşarız
herkes bi gün normal olarak yaşar inşallah bu güzellikten mahrum kalmasın kimsehani zevk almayı geçtim eşimin gözlerindeki mutluluk bile beni benden almıştı yaniii
Eski bir vajinusmuslu olarak herkese MERHABAAAA
ya işte benim sorunum orda eşime parmak egzersizi yaptıramadım.eşiminde ilk deneyimi olacağı için gerginim:18:ama ya ben üstteyken ters döneriz diyorum yada yine benim kontrolümde altta denerim bakalım bi regl bitsinde
aaaaaaaaaa Kemreeeee hoşgeldinnnnnasılsın?
Canım benim hoşbulduk. İyiyim, doğum yaklaştıkça heyecan basıyorŞu an bile içimde kıpır kıpır dönüp duruyor. Allah en yakın zamanda vajinusmuslu olanların vajinusmusu aşması, aşanların da istedikleri an hamile kalması, hamile olanların da sağ salim, sağlıklı bir bebek nasip etsin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?