- 2 Nisan 2012
- 656
- 0
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.281
ne güzel ya ikinci kez anne oluyorsun.kötü günler geride kaldı umarım bundan sonrası çoookkk güzel olur ben sık sık bu topikte olduğumdan burda arkadaşlarla konuşurken yaşadıklarımı hatırlıyorum ve gülüyorum.çok şükür kabus bitti.Allah tüm vajilileri bu dertten kurtarsın
hah işte bunu yenmen için bunu yapman gerekiyor canım. evet insan ister istemez geriliyo ama aşmamız lazım. biz de aynı durumdaydık canım :) bak şunu bi dene; önce kocana burdaki o resimleri göster ve bahset yönden parmagını nereye ve nasıl ilerletecegini sonra sen sırt üstü yat yani alt pozisyonda sonra hem kocanın hem parmagına hem de vajinana jel sür ve en önemli kuralımıszı biliyosun rahat bırak kendini... eşin de yavaş yavaş senin yönlendirmelerini dikkate alarak ilerlesin bak aldığında manyak rahatlayacaksın
canım bi dipnot: ben de sen gibi ben üstteyken döneriz diyodum ama biz dönemedik dönen varsa anlatsın
katılıyorum sana canım o eş parmağı çok önemli bende eşimin iki parmağını aldığım gece yendim
Yön resimleri nedir bana da göndermeniz mümkünmü? çok teşekkürler:)
canım biri vardı öyle üstteyken alta dönen ama kimdi hatırlamıyom :44::44: hatta bana çok değişik gelmişti nasıl üstten alta dönüyo diye penis çıkmıyo mu öyle
kemre bende vajınısmusken hamıle kaldım sımdı 2 aylık oldu bı kac gun once yendım bu hastalıgı hamılelıgım bulantılardan dolayı bıraz zor gecıyor senınde oyle olmusmuydu kılo kaybı oluyor sabah berı bı sey yemedım ıcm almıyo ne yapmam lazım cevap yazarsan cok sevınırm
kızlarr ona takılmayın bende üstte yapamıyodum eşim beni tuttu öyle döndük ve ben üste çıktım güreşiyo gibi olduk çok komik oldu ama oldu ve oluyo yani
iki parmağı geçtm, bugün 3 parmağı deniycem ondan sonra sırada ne var? yapabildikçe moralim düzelmeye başladı:)desteklerinizde cabası, çooookkk teşekkürler:)
kızlarr ona takılmayın bende üstte yapamıyodum eşim beni tuttu öyle döndük ve ben üste çıktım güreşiyo gibi olduk çok komik oldu ama oldu ve oluyo yani
yaa oluyo yani bende öle düşünüyorumda rahat oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?