Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bence gitmek isterse götür canım zararı olmaz faydası olur benim giden arkadaşlarım olmuş daha önce bana söyleselerdi hiç düşünmeden giderdim bu durumda olmazdım bilgim olurdu
kardeşim evlenecek olsa gitmek istese ben seve seve ona eşlik edip giderim

Allah canını almasın, canına cat katsın :) ne biliyim ben de derler ya üstüne görme diye bişey var diye bende öyle bişey mi dedim :) ya evet biliyorum da berk yeğenimin ismi sıcak geldiydi ama ece daha kısa ece diyim ben :)

bende öle düşünüyorum tek seans yeter herhalde değilmi

karamsar konusursan eger kıza urketecek bısey soyleme cunku bu hastalık korkuyla bılıncaltına yerlesıyor sen ıstemeden ynı doktora gotur bılgı versın sana bu nerden cıktı dıyebılır korkabılır sen bılırsın

keşke üstüne görme olsaydı ahh ahhhh neyse vajiyi yendim bebişim de olcak inşallahh Allahım isteyen herkese versinnnnn

öyle ama belki biri zamanında bana anlatsa böyle olmazdı.hem konuşulması lazım ayıp die kimse kimseye bişey anlatmıyo.tabi uygun bi dille konuşayım diyorum

bende öle düşünüyorum tek seans yeter herhalde değilmi

seansla ilgili bişi diyemicem canım :44:

beim kardeşim vajı olduğumu biliyodu
korku konusunda haklıyım olumsuz bişi bence de söyleme çünkü korkar levantas dediği gibi bilinç altına yerleşir bizim gibi olur
bi kaç arkadaş bana herşeyi abartarak anlatmıştı bende o yüzden korku da vardı

ama şunu düşünmek lazım belki kardeşin korkmayacaktır rahat olacaktır senin ona bazı şeyleri anlatman belki onu ürkütecek ve onunda korku bilinç altına yerleşirse bizim gibi olacaktır :18:sen kendi durumunu anlatmadan şöyle diyebilirsin korkacak hiçbişey yok sakın acıyo diyenlere inanma kendini eşine bırak ve kasma dersen bu bilinç altına yerleşir ve belkide sorunsuz atlatır

ya zaten korku olarak değilde anlatıldığı gibi kötü olmadığı kolay olduğunu falan işte.ya acaba sölesemmiki kendi durumumu

evet haklısın.ya ben benim gibi olmasın istiyorum belki zamanında biri bana korkunç bişey olmadığını falan anlatsaydı farklı olurdu.tam aksine düğün yakını bile gelen korkutuyo giden korkutuyo

Yön resimleri nedir bana da göndermeniz mümkünmü? çok teşekkürler:)

Eki Görüntüle 600960 bu yatıyorken canım bacaklar açık vaji deliği gördüğün gibi dr parmağı girmiş ve popoya doğru eğilimli...

buda düz duruyorken misal eşinin üstündeyken vaji düzleşiyor yani yine popoya doğru ama takılacak biyer olmuyor birinde kastığımızda nasıl kapandığını gösteriyor diğerinde ise açık olduğunu umarım işine yarar canım

ya zaten korku olarak değilde anlatıldığı gibi kötü olmadığı kolay olduğunu falan işte.ya acaba sölesemmiki kendi durumumu

kendi durumunu söyler misin bilmem ama keşke bana da korkulacak bişey olmayacağını vajinanın nasıl bir şey olduğunu anlatan bir ablam olsaydı evlenmeden önce bilseydim keşke.. benim de kız kardeşim var bende düşünüyorum anlatsam mı bilinçlensin diye..

ben de aynı şeyi düşünüyordum elab, duduk yere aklına düşürmek olmasın dikkat et. bence sen daha iyi bilirsin de girişi şöyle yap, onun ne düşündüğünü sor verdiği cevaplardan anlarsın zaten ona göre bi yol belirlersin. diğer türlü korkuyor musun bi endişen var mı diye başlarsan sen onun gözünde tecrübeli birisin onarmal bişey var hissine kapılıp kendini korkutabilir en fecisi de bizim gibi o da kimseye açamaz

benim annem de kardeşim de biliyodu kardeşim 18 yaşında ve bana kızmıştı neden korktun yapamadın diye canım bilgilendirmek de fayda var hiç bişi bilmemesinden iyidir yani dr. götür bilgilensin kötü bişi değil sonuçta en azından bizim gibi olmaz..
benim şahsi fikrimm kardeşim evlenecek olsa alırım karşıma anlatırım herşeyi dr. gitmek isterse de giiderim bilgisi olsun en azından..

aslanım cecemim bee :) nerelerdesin tatlım neler yapıyosun

kesinlikle birşeyleri uygun yolla anlat canım öğrensin özellikle bu yön resimlerini göstermelisin keşke banada birileri gösterseydi çünkü ne olursa olsun evlenecek olan bir genç kız yinede tedirgin oluyor en azından hem tedirgin olurdum hemde bilinçli olurdum sadece tedirginliğimle başıma bu geldi yok biyere takıldı ay bişiymi var takıldı acıdı bidaha yapamam gibi saçmalıklar yani mutlaka bu yönleri anlat ve daha kolay bir ilişki yaşaman için anlatıyorum de banada dr demişti dersin normal yani ben 7 kat yabancı birini görsem bile nlatırım artık yazık kimse bu durumu çekmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…