Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım ben 3 parmaktan sonra, 1 hafta boyunca 1 eş parmağı, daha sonraki hafta da 2 eş parmağı yapmıştım. Onun ardından ilk eş p...s denememizde bu sorun çözüldü....

kızlar size bişey danışmak istiyorum:haftasonu kızkardeşim gelio yanıma bi hafta falan kalacak.yaza düğünü var şimdi nişanlı.diyorumki acaba gelince onunla biraz konuşsammı benim durumuma düşmemesi için.hatta rd a götürsem yani evlenmeden önce bilgilenme amaçlı gidilmesi gerekiyomuşya ne diyosunuz

ayberk_ece sen hamile misin canım. ben seni regl sin diye biliyorum. bu arada sana ayberk diyebilir miyim lüffeeen

kız ayberk erkek ismi ece de bari evet ben reglim heves yaptım bu hamilelik takvimine o yüzden, bide başka bi topikte arkadaş da benim gibi heves için yapmıştı şimdi hamiş totem yaparız belki diye yaptım züğürt tesellisi gibi bişey benimki de

bence gitmek isterse götür canım zararı olmaz faydası olur benim giden arkadaşlarım olmuş daha önce bana söyleselerdi hiç düşünmeden giderdim bu durumda olmazdım bilgim olurdu
kardeşim evlenecek olsa gitmek istese ben seve seve ona eşlik edip giderim

Allah canını almasın, canına cat katsın :) ne biliyim ben de derler ya üstüne görme diye bişey var diye bende öyle bişey mi dedim :) ya evet biliyorum da berk yeğenimin ismi sıcak geldiydi ama ece daha kısa ece diyim ben :)

bende öle düşünüyorum tek seans yeter herhalde değilmi

karamsar konusursan eger kıza urketecek bısey soyleme cunku bu hastalık korkuyla bılıncaltına yerlesıyor sen ıstemeden ynı doktora gotur bılgı versın sana bu nerden cıktı dıyebılır korkabılır sen bılırsın

keşke üstüne görme olsaydı ahh ahhhh neyse vajiyi yendim bebişim de olcak inşallahh Allahım isteyen herkese versinnnnn

öyle ama belki biri zamanında bana anlatsa böyle olmazdı.hem konuşulması lazım ayıp die kimse kimseye bişey anlatmıyo.tabi uygun bi dille konuşayım diyorum

bende öle düşünüyorum tek seans yeter herhalde değilmi

seansla ilgili bişi diyemicem canım :44:

beim kardeşim vajı olduğumu biliyodu
korku konusunda haklıyım olumsuz bişi bence de söyleme çünkü korkar levantas dediği gibi bilinç altına yerleşir bizim gibi olur
bi kaç arkadaş bana herşeyi abartarak anlatmıştı bende o yüzden korku da vardı

ama şunu düşünmek lazım belki kardeşin korkmayacaktır rahat olacaktır senin ona bazı şeyleri anlatman belki onu ürkütecek ve onunda korku bilinç altına yerleşirse bizim gibi olacaktır :18:sen kendi durumunu anlatmadan şöyle diyebilirsin korkacak hiçbişey yok sakın acıyo diyenlere inanma kendini eşine bırak ve kasma dersen bu bilinç altına yerleşir ve belkide sorunsuz atlatır

ya zaten korku olarak değilde anlatıldığı gibi kötü olmadığı kolay olduğunu falan işte.ya acaba sölesemmiki kendi durumumu

evet haklısın.ya ben benim gibi olmasın istiyorum belki zamanında biri bana korkunç bişey olmadığını falan anlatsaydı farklı olurdu.tam aksine düğün yakını bile gelen korkutuyo giden korkutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…