Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki siz hangi pozisyonda yendiniz ben bi türlü alttada üsttede becereniyorum,yani eşim eliyle koyamıyor denerken kayıyor bende zaten elime bile alamıyorum

önce bunu aşman gerekiyor. önceleri ben de dokunmamıştım hiç nerdeyse ama tutmadan olmuyor:) ben ilk aldığımda üstteydim ve yüzüm eşime dönük bi şekilde aldım. bi çok arkadaş da yine üstte sırtı eşine dönük vaziyette başardı. penisi tutabilmen gerekiyo çünkü burda penisi yönlendircek olan sensin

peki siz hangi pozisyonda yendiniz ben bi türlü alttada üsttede becereniyorum,yani eşim eliyle koyamıyor denerken kayıyor bende zaten elime bile alamıyorum

açıkcası aparatla çalışırkenki pozisyonla bacaklar ayrık ve altımda bissürü yastık o şekikde tabiki kontrol bende ve elimle kontrol edilir haldeeeee yoksa değme hal güvenemezdimmmm

sen hangi aşamalardasınnnnnnnnn ben de açıkcası önce sadece eşli denerken olmuyordu kayyordu elleyemiyordum ağlayıp küsüyordum yatakları yastıkalrı fırlatıyordummm üffff sana yazarken amma problemmişim bunu fark ettimmmm şimdiii şükürrr

BEN YENDİYSEMMMMMMM HERKES YENERRRRRR

eşime geçenlerde demiştimki ya bak böyle bana karşı çok rahatsın bu rahatlığın beni sıkmaman benide tembelliğe itiyo demiştim burdan örnekler verdim eşleri anlayışlı diye senelerce yapamayan insanlar var demiştim böyle bekle bekle oluruna bırak olmaz demiştim oda az önce telefonda dediki çok düşündüm dedi meğerse dedi sırf seni sıkmamak için bu konuda üzerine gelmemek için susmuştum ama bu susmamın benim isteklerimi körelttiğini farkettim dedi gitgide artık unutmaya başlamışım ve o şeyi yaşamak artık aklıma gelmemeye başlamış meğer dedi, sen beni uyandırdın dedi ben senelere gitsin istemiyorum bu iş olmalı artık istiyorum dedi seni yine asla incitmem üzmem dedi ama bu işi artık istiyorum bunu bil dedi her boşlukta deneyelim dedi bak dedi herkez yapıyor yapayanlarda başarıyor dedi sende başarıcaksın dedi ben sana inanıyorum dedi oluruna bırakmak yok dedi artık bu iş olcak dedi ay böyle deyince çok tuaf oldum eşim gözüme bi tatlı bi çekici geldi evet aşkım olcak dedim işte böyle ol dedim istekli ol dedim arkamda ol iste dedim kırmadan isteklerini hep belli et dedim sen isteyince daha çok yapasım oluyo dedim ve kızlar eşim öyle konuşunca nasıl rahatladım birden nasıl egzersiz isteklerim arttı anlatamam demekki kocacığımada gaz vermem gerekiyormuş onuda yaptım kocacığım dellendi artık olmalı hareket zamanııııı:124::124::124::124::118:

gözün aydııın cecemim gözün aydııııııııın çook sevindim canım çok. psikolojin mahvolmuştu artık herşey yolunda:) kim tutar artık seni bak ilk haber senden gelecek haaa

sen artık egzersizleri hallettin sayılır bir an önce bitti haberini ver bize

1.RESİM BAYAN OTURURU HALDE APARATLARDA DENEDİKTEN HEMEN SONRA ALTINDA YASTIKALR BACAK ÇIK HALDE KONTROL BAYANDA OLUCAK ŞEKİLDE YENDİM BEN SORAN ARKDŞLR VARDI SONRASINDA DİĞER DURUMLAR VE ÖTEKİ DAHA KOLAY OLDUĞNU KEŞFETTTİM
ayrıca 1.resim boyu kısa hatunlara ve hamiş hatunlar içinde en uygunuymuş diğer ikisi ise gerdek anında doğru yönü buldurma adına en kolayı imişşşşşşşşunumayın eğim varrrrr eşin ayakalrna doğruuuuu eğilmek yahut yüzyüze haldede tamamen eşe doğru eğilmek gerekkkk yoksa dik olması zorrrr tabiki ..... neyseeeee

yararlı olduysa ne alaaaaa olmadıysaaaaa ne gıcık diyolardır banaaaaaaaaa affınıza sığınarak soran bacılar için koydum resimleri iyi akşamalr bacılar

haddii bakalımmmmmmmm kolay gele bacım

Kızlar yardıma ihtiyacı olan varsa buralardayım ben sorun elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım

ay güldürdün beni hadi artık bakalım eşinde artık istediğine göre bugün yarın halay çekiyoruz demektir.hem sen bize gaz vereceğine önce eşine vermeliymişsin.bize verdin biz yendik sen eşine gaz vermeyi unutmuşsun tamam artık iş başına halay çekmek istiyoruz yani bi sen kaldın eşin kırmadan söylüyo ama ben kırarım ama olmuyoki böyleama biliyorum ben yakında halay çekiyoruuuuuuuuuuuz

ayy inş.. canım yaaaa valla bi hoş oldum anlatamam zaten rahattım ama eşimin bu hali beni dahada bi iyi etti inş. yakın zamanda haberimi vericemmmm

kız kız siz kızın ya siz kızınca mutlu oluyorum yapasım geliyo inş. şekerim inş..... olcak bu iş

hadi bacılar bol egzersizle ve sağlıcakla kalınnnnnnnn... cumartesi pazar bereketli olsun yeni gelinlerimizle dolsun sayfalar......... hoşçakalınnnnnnnnnnnn

oyyyy tiyze olcezz deseneee:))) maşallah Rabbim sevinçlerini arttırsın:))))senin adına çok sevindimm hamiş hamiş bizede dua et bizde bebiş istiyoruz :))))

veeee ceeceemmm tatlımm senin adınada mutlu oldumm,,eşinden yna da destek ileee tam yol ileriiiiiiiiiiiiii

hayırlı güzel haberlerle bizi sevindir....hatta ilk fırsatta yapp malumm hamiş-bebiş listesi yapcez yetişş bacummm:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…