- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.661
ALLAHIN RIZASI HERKESLE OLSUN İNŞLH.... ŞU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE DİLERİM HERKES KURTULSUN BACIMMMMMMM... aslında senle uzun uzun yazışmak gerekkkkkk nedenmiiiiiii kızcam şimdi sana ama kendimden kesitler vererek kızcammmmmmmmm...
1 bende tıpkı sen gibi erteledimmmmm durdummmm martta2012 mart) aman dedimmmmmm egzersiz yapcak zaman yok dedim salla gökçe dedimmm böyle daha ii dedimm n farkı var dedimm yaz tatilinde halledesin
yaz oldu yok yaaaa ramazan geçsin sonra halledersin
ramazan geçti tatile gitcez neyse tatil geçsin şimdi mikrop kapmayayım havuzdan denizden dedimöyle bir kurgu ki beynimmmmmmmmmm neyseee yaz geçtiii yine o yoğun sezonnnnnnn vel hasıllll okulllllllll
anlayacağınnnnnn bende öğretmenimmmm üstelik feci yoğunum okul projeler 2.üniversite haftada 2 pilates en az 1 havuzzz 1 fitnissss ohoooooooo hatta yemek kursuna da yazılyordum ne olyor dedimmmmmmmmm milletin çocuğu var dedim ertelemeeeee ve hallet dedimmmmmmmmmm tabi bu sıradaaaa çok şey yaşadım 3 kez boşanmaya kalkıştım ve 1 kez davayı açtım bileyaniiiiiiiii ertelemeeeeeeeeeeeeeeee boşver 25 ocağı bacımmm zaten son haftaya kalmaz iş gir notlarnı aaaa sonraaaa erteleme tek ertelemen regl ile olsunnnnnnnnnn ki ozaman da da kegel leri yappppppppppp bacımmmmmmmmmm
inşlh kırmamışımdır yazışımla seniiiiiiiiii
Yaklaşık 1 aydır bu siteye girmeyi bıraktım bugün yine başladım.çok yoğun çalışıyorum bu aralar bu yüzden vajinusmus tedavisine vakit ayıramıyorum.öğretmenim yarı yıl tattili yaklaşıyor o yüzden karneler raporlar falan çok yoğunum.ayın 25 inde tatil oluyor kafama koydum o zamanda bu işin bitmesini istiyorum yoksa yaz tatiline kadar yine yoğunlaşamam
1,5 yıldır evliyim bir türlü başaramıyorum.henüz tek parmaktayım daha fazlasını korkumdan deneyemiyorum belki denesem olacak.çok acı hissedip bacaklarımı kapatıyorum.tatilden önce nasıl bi hazırlık yapabilirim tek başıma
lütfen allah rızası için yardıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen yen minacımmmm inşlhhh neden olmasınnnn belki aynı yerlerdeyizdirrrrhakikaten öyle çok tatlı bu gökçe böyle sarılıp öpesim var:))
peki siz hangi pozisyonda yendiniz ben bi türlü alttada üsttede becereniyorum,yani eşim eliyle koyamıyor denerken kayıyor bende zaten elime bile alamıyorum
peki siz hangi pozisyonda yendiniz ben bi türlü alttada üsttede becereniyorum,yani eşim eliyle koyamıyor denerken kayıyor bende zaten elime bile alamıyorum
eşime geçenlerde demiştimki ya bak böyle bana karşı çok rahatsın bu rahatlığın beni sıkmaman benide tembelliğe itiyo demiştim burdan örnekler verdim eşleri anlayışlı diye senelerce yapamayan insanlar var demiştim böyle bekle bekle oluruna bırak olmaz demiştim oda az önce telefonda dediki çok düşündüm dedi meğerse dedi sırf seni sıkmamak için bu konuda üzerine gelmemek için susmuştum ama bu susmamın benim isteklerimi körelttiğini farkettim dedi gitgide artık unutmaya başlamışım ve o şeyi yaşamak artık aklıma gelmemeye başlamış meğer dedi, sen beni uyandırdın dedi ben senelere gitsin istemiyorum bu iş olmalı artık istiyorum dedi seni yine asla incitmem üzmem dedi ama bu işi artık istiyorum bunu bil dedi her boşlukta deneyelim dedi bak dedi herkez yapıyor yapayanlarda başarıyor dedi sende başarıcaksın dedi ben sana inanıyorum dedi oluruna bırakmak yok dedi artık bu iş olcak dediay böyle deyince çok tuaf oldum eşim gözüme bi tatlı bi çekici geldi evet aşkım olcak dedim işte böyle ol dedim istekli ol dedim arkamda ol iste dedim kırmadan isteklerini hep belli et dedim sen isteyince daha çok yapasım oluyo dedim ve kızlar eşim öyle konuşunca nasıl rahatladım birden nasıl egzersiz isteklerim arttı anlatamam demekki kocacığımada gaz vermem gerekiyormuş onuda yaptım kocacığım dellendi artık olmalı hareket zamanııııı:124::124::124::124::118:
eşime geçenlerde demiştimki ya bak böyle bana karşı çok rahatsın bu rahatlığın beni sıkmaman benide tembelliğe itiyo demiştim burdan örnekler verdim eşleri anlayışlı diye senelerce yapamayan insanlar var demiştim böyle bekle bekle oluruna bırak olmaz demiştim oda az önce telefonda dediki çok düşündüm dedi meğerse dedi sırf seni sıkmamak için bu konuda üzerine gelmemek için susmuştum ama bu susmamın benim isteklerimi körelttiğini farkettim dedi gitgide artık unutmaya başlamışım ve o şeyi yaşamak artık aklıma gelmemeye başlamış meğer dedi, sen beni uyandırdın dedi ben senelere gitsin istemiyorum bu iş olmalı artık istiyorum dedi seni yine asla incitmem üzmem dedi ama bu işi artık istiyorum bunu bil dedi her boşlukta deneyelim dedi bak dedi herkez yapıyor yapayanlarda başarıyor dedi sende başarıcaksın dedi ben sana inanıyorum dedi oluruna bırakmak yok dedi artık bu iş olcak dediay böyle deyince çok tuaf oldum eşim gözüme bi tatlı bi çekici geldi evet aşkım olcak dedim işte böyle ol dedim istekli ol dedim arkamda ol iste dedim kırmadan isteklerini hep belli et dedim sen isteyince daha çok yapasım oluyo dedim ve kızlar eşim öyle konuşunca nasıl rahatladım birden nasıl egzersiz isteklerim arttı anlatamam demekki kocacığımada gaz vermem gerekiyormuş onuda yaptım kocacığım dellendi artık olmalı hareket zamanııııı:124::124::124::124::118:
merhaba arkadaşlar bende bayağıdr takip edemiyordm forumu ama şimdi tekrar takip etmeye başladım bende 1 yıllık evliyim ve vajinismusum banada yardımcı olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?